שאלה לי

תפסיק להתחרבאט לנו ..

בוא אסביר לך משו רופא מפלסטיק... החארטה בארטה הזו..היא כולה עטופה בסתר... כי לאלו שמתחרבאטים יש מה להפסיד. אלו שאין להם...הכל גלוי וידוע..לא? אז לפני שאת זורק ברפש עוד כמה בארטות... לך תרד לברטה..וספר איך היה.

ואלאק את../images/Emo69.gif

ואחאד אמסטאף את.....

מצוטטת

New member
בנאלי...

אבל לא מפתיע... אפילו שוורוד זה הצבעים החביבים על... לא ככה לוקח אדם את המתנה הזו לידיים.... החיים ניתנו לנו כדי לחיות אותם ב~ח~ו~פ~ש אפילו פנטזייה אם יש , עדיף לחיות אותה חופשי.... אז נישמע הקנטה, רק שבשונה ממך עונה לך ברצינות!!! אז כנראה תניד בראשך מעברו השני של הצג , חבוב קשה קשה ככה לייצור איזשהו באלאנס שפויי בחיים.... לחיות איך שמרגיש כשאתה "כלוא" זה העונש הכי גדול שאדם מעניש ורק את עצמו.... חד וחלק אומרת לך, זה הכי בלתי ניסבל שיש {לדעתי} זה להיות הכי loser שיש===>>מנטרה לעניים!!! בלי הווה נטול עתיד....... פאטה מורגנה למחוסרי מיקוד ראייה אבל עזוב, הבנתי לך ת'ראש {לא מהיום} הניסיון וההתעקשות הזו שלך לצייר לי ת'חיים כריגוש קיים , בטח קיים....אבל למה בהסוואה למה ? תשאר אתה בשלך אני בשלי....... וההם שימשיכו לחיות עם האילוצים הכפויים והמאולתרים.... אני מאלו שמעיזה לתבוע מהחיים קצת יותר....

אחלה תשובה

ובנוסף אם אפשרי לעשות זאת ללא פגיעה באחרים..אדרבה..(לא אייטתי נכון)אופססססססססס.

מה שכן..תעשי לו טובה ותתגרשי ממנו.

מה זה משנה מה ששבר אותנו? מה זה משנה איך הגענו להחלטה להתגרש? מה זה ישנה לך לדעת עם היה כאן משהו שבגד ועזב..או ניבגדת שלא רצתה להתגרש..אך אולצה להתגרש? מה ישנה לך לדעת? זה אמור להשפיע על ההחלטה שלך? יעני צרת רבים חצי נחמה? את מתארת כאן מערכת יחסים אגואיסטית שלך את מתארת כאן את בעלך..כקורבן לגחמות שלך. לא רק שהתחתנת לא מאהבה..(אז לא מבינה את הדחך לעשות הפריה) המשכת בשקר...והלכת להפריה שהיא כשלעצמה נסיון זוגי מאוד קשה..וגם לזוגות אוהבים זה קשה..העברת אותו מסע אלונוקות של יסורים..ובסוף גם בגדת בו..ואללה יופי. את מספרת סיפורים את מתרצת את ההתנהלות העלובה שלך כאדם מולו ואת רוצה לגיטימציה? לא חושבת שיש כאן אחד שייתן לך אותה. מה שכן..תעשי לו טובה ותתגרשי ממנו.

SecondOpinion

New member
תשובה לי

את בטוחה שאת רוצה את התשובות הכנות של האנשים? כי לכמה שנתנו לך אותה, סתמת את הפה. לא ברור לי גם מה את בדיוק שואלת. האם את מחפשת חיזוק לכך ש"מפגרת" זו סיבה מספיק טובה להגיע להחלטה לפרק את הנישואין, יותר מאשר לזנות תחת בעלך בזמן שאת בהריון, או בחופשת לידה? האם בתך התינוקת שכבה בעריסה בזמן שאת, באותו החדר או החדר הסמוך מימשת את הבגידה באביה? האם אין אלו פרטים ה"נחוצים לדעתינו הכנה" בענין הדילמה העומדת בפנייך? נו טוב. בכל מקרה. אני ידעתי כשהיא העזה להתקשר למשטרה בתואנה שתקפתי אותה. זה בטח לא מוצדק כמו שהיא היתה קוראת לי "מפגר" אבל זה התירוץ שלי.

SecondOpinion

New member
החשבון קל ופשוט

בשירשור אחר אמרת שיש לך ילדה בת שנה וחודש. בשירשור הזה את אומרת שאת בוגדת בו כבר שנה. הילדה היתה בת חודש => את היית בחופשת לידה. אלא אם, השנה היא קצת יותר משנה ואז היית בהריון. אלא אם כל הסיפור הזה מופרך מיסודו, מה נקרא במקומותינו טרול.

אז אם כבר מדברים

אני נותנת את כל הפרטים הבגידה הראשונה והיחידה שלי היתה לפני 4 חודשים למה אני כתבתי שאני בוגדת כבר שנה מסיבה מאוד פשוטה כבר שנה אני יצאתי מעט לכיוון של הבגידה וזה כשלעצמו בגידה מבחינתי

SecondOpinion

New member
יש לי הרגשה לא נוחה

ובכנות? לא ממש בטוח ממה היא נובעת. אני מניח שמכלול של פרטים. נתחיל בגיל. את בת 27, נשואה 5 שנים. התחתנת צעירה מאוד, ולדעתי, את עדיין צעירה. זה לא חיסרון, אבל זה מסביר. למשל, שכינוי כמו "מפגרת" זה מבחינתך נקודת אל-חזור חזקה יותר מפרשיית אהבים (חד פעמית נורא יותר מארוכת טווח, זה עניין של טעם אישי). את מגדירה כ"בגידה" את עצם המחשבה בכיוון. אם הבגידה היא עניין של הגדרה סוביקטיבית (לחומרה מצידך, אבל יש גם המקלים), הייתכן שתקבלי כ"לא בגידה" אם מישהו טוען "לא אמרתי לה 'אני אוהב אותך' ולכן זו לא בגידה"? טענתי היא: אם את אומרת שאת בוגדת בו שנה, אל תתקוממי אם מבינים בדיוק מה שמבינים, שכבר שנה את מקיימת יחסי מין מפורשים עם גבר (או אישה) אחר. מה שבטוח, את המחשבות על בגידה התחלת לפתח מהר מאוד אחרי שבתך נולדה. זה לא קורה ביום. למה המשכת את התהליך אם העניינים היו בטטה? את צעירה, בעיות הפוריות אצל בעלך (לפי מה שראיתי בהודעה אחרת בשירשור) כך שבהחלט תוכלי להביא עוד ילדים עם גבר אחר. מה שמביא אותי לנקודה הבאה: אם התחתנת כל כך צעירה, וכל כך מהר התחלת להביא ילדים... במה את עוסקת? מה ההשכלה שלך? האם תוכלי לקיים אותך ואת ילדייך? האם בעלך (שלפי הסטטיסטיקה מבוגר ממך ב-3 שנים ומשהו) יוכל להתחייב לשלם מזונות או שאת מתכוונת להצטרף לעדת האמהות החד-הוריות שזועקות מרה על חוסר התחשבות ואי מסוגלות לגמור את החודש. בקיצור ולסיכום: לדעתי, את עדיין רחוקה כמרחק מזרח ומערב מ"לדעת שזה נגמר" אלא אם לא בא לך איתו יותר וזה מה שאת רוצה. יש לכם עוד מה לתקן, ויש לכם הרבה סיבות לתקן, מעבר לילדים שלא מבינים מה קורה בבית. להתגרש את יכולה גם בגיל 30, או אפילו בגיל 28, וזה לא יפחית מסיכוייך. מצאי לך תעסוקה (אם אין לך). רכשי לך השכלה (שאני מקווה בכל ליבי שיש לך). בהצלחה (מקרב לב)

seg sug

New member
זהו... לא נשאר דבר

אתה ניסחת הכל בתימצות אכזרי למדי, לא חושבת שכך נכון או אחרת, אף אחד מאיתנו לא יחליט על כך דבר, מלבד הנפשות נוגעות בדבר, אלוהים, היא צעירה חן לה מעט זמן- לפקחון, להתעשתות- לפקוח עיניים סביב, גם אם עשתה טעות ובגדה, זוהי טעות מאוד ברורה -ולא משנה מהי הסיבה. יכלה הרי לסגור את זו החבילה ולהתחיל לה מהתחלה, אבל...אבל , פחדנית היא, לשאול היא יודעת לבצע קצת פחות, אל תוריד לה את כל התקוות. לא ניראה כי מהתחלה היה לה מה לתקן, זאת על פניו מדבריה...כן? אז כפי שהייתה פזיזה כאשר נישאה, עשתה בהמשך כשהמשיכה ובגדה, טוב דבר אחד לומר - פזיזות אצלה היא שם דבר. ואני אחרונה שייתמוך באדם להתגרש לפני שיבדוק שוב ויהפוך, אולי יצליח סיבה טובה למצוא להישאר- ולמצב לתת להשתפר.

למעלה