שאלה לי

ועל זה נאמר...

על ראש הבוגדת מלידה נתגלע פצע זיבה. ומי שביקש תגובות לקבל ראוי שידע בטרם ישתף שישנן תגובות שבעיניו לא ימצאו חן. ואת "קצת דיווה" ובמטותא הביטי נא במראה ולפני שאת "משתלחת" ב"משתלחים" או שמראה אינה מצויה במעונך ולכן תגובתך הינה כמו שהינך. ומי שממהר להגן ולהסביר מעשה בגידה הריהו מזדהה עם מעשיה של זו ה"פיה" ומתרץ בגידות וחיי שקר עוד מהחופה ומאשים עוללים שהבליחו מגופו ובפיהם נותרה עוד נשימה.

פחחחחח

סתם לידע כללי אינני בין הבוגדים ולא מזדהה <חמסה לחיים אצלי בבית>, אך בניגוד אלייך לא ממהרת לשפוט אחרים ויודעת שלכל מטבע יש שני צדדים אני מניחה שבך בגדו ולכן זה כזה צורב לא נורא, תתבגר.. מתישהו יעבור לך ופססס תתפלא אולי כמה מאלו שאתה מחשיב כחברים טובים שלך מכאן.. היו שם ואתה אפילו לא יודע <לשניה תחשוב על זה עם עצמך. ולא, אל תטרח אפילו לענות.. לא בשירה ולא בשום דבר> המשך ערב נעים רק טוב ובשמחות

../images/Emo91.gif

אל תדוני אדם עד שתגיעי למקומו. ההתנצחות שלך מיותרת ההשתלחות שלך נוקטת צד אחד בלבד את מניפה דגל של "למטבע שני צדדים" מצד אחד שופטת את המגיבים בשלילה למעשה הבגידה ומצד שני טוענת שאינה מזדהה. אולי תחליטי,בינך ובין עצמך לאיזה צד את שייכת? לתומכת בבוגדים שלקחו לגיטימציה לבגוד מפאת המצב? שנכנסו לחופה,ללא אהבה ובידיעה אפילו תת הכרתית שאת החוסר אפשר למצוא בחוץ? שמאשימים את הילדים בזה שהביאו אותם לעולם בגלל טיפולי פוריות קשים מנשוא? אני,דיוותי,התבגרתי וסלחתי,אולם השתלשלות המעשים שהובאו על ידה רק מראה על טיבה ואופיה ולא רק באמצע הדרך אלא למן ההתחלה. ואין כאן שני צדדים,יקירתי,אם הצד השני סרח,כמוה הוא ראוי לגנות וסלידה. הרי זה כ"כ ברור והיא זו שבעצם הודתה שכבר בחופה כבר לא אהבה. בגידה היא שקר. חתונה היא נדר למחוייבות הדדית או לפחות הבטחה. ולכן,אדם שדרכו היא שקר ורמיה,ואינו נאמן לעצמו או לזולתו בכל מעשה שיעשה יעלה ריח צחנה. ומציע לך לחדול מתמיכה פן ריח הצחנה ידבק גם בך ואז לא תעזור שום חמסה. וזו רק הצעה,את לא חייבת לקבל אותה את הרי דיווה....נשמה. ושיהיה לך ערב קסום ונפלא

ולך חתולי.......

מעולם לא ריחמתי על מישהו כמו שאני מרחמת עליך על שלא היית בעל טוב על שגרמת לאשתך לבגוד בך על שלא היית קשוב לה על שאתה מפחד להתמודד עם זה עד היום אז היא בגדה בך, אז מה, תתמודד תבדוק היכן אתה היית לא בסדר מה אתה היית יכול לשנות ותאמין לי היית יכול ולגבי מעולם לא הייתי יותר שלמה עם מעשי הארת לי בדיוק את כל הגועל שיש בעולם את כל הסטיגמות את חוסר היכולת לראות אדם כאדם את המהירות לשפוט אחרים גם בלי לדעת את כל הפרטים לא יודעת אם אני אתגרש או לא אבל אני בפעם הראשונה בחיי מאושרת כי ראיתי אתכם כל יפי הנפש שמפחדים להודות שגם זה קורה בחיים

הלווו....הלוווו

לא קראתי את כל ההודעה שלך, ולא מכיר את חתול כדי לדעת מה נכון או לא....אבל..וזה אבל גדול מאוד.. משפט אחד הצליח להקפיץ אותי.... על שגרמת לאשתך לבגוד בך ... מבלי להיכנס לצד המוסרי בבגידה, הרי שלבגידה בדיוק כמו לריקוד שותפים שניים... אז קחי אחריות.. לפחות על החלק שלך..

את ממש לא בכיוון..

ואני לא זקוק לרחמים את זו שזקוקה להם. אני בדרכי לחופה לא רימיתי עצמי ולא אותה. ואני שמח שהצלחתי להאיר לך את הגועל שיש בעולם ואת יודעת..עשיתי זאת בצורה הפשוטה ביותר. שמתי לך מראה מול העיניים ואיזו דמות השתקפה שם? ואני,בניגוד לך,לא חושב שהעולם הוא גועל אני כן חושב שישנם אנשים שמתנהגים בצורה מגעילה וצר לי לומר לך שלפי עניות דעתי..את בהתנהגות ובתוכן הכתיבה שלך לא מצליחה למהול את הגועל..להיפך וחבל. זה שמצאת לך אהבה אחרת במסגרת הנישואים זה לא העיקר מבחינתי ליצור קשר מחייב עם מישהו בנישואין ובערב החתונה לדעת שאין כאן אהבה ולהמשיך ולעשות ילדים איתו-זו הרמאות. אם בני זוג לא מקיימים יחסים ביניהם מבחירה ויש הסכמה לסיפוק מהצד זה דבר אחד אבל ברגע שישנן בעיות עמוקות יותר שהתוצאות שלהן הן בגידה אז זה כבר משהו אחר. לא טוב לך ואין לך יכולת או רצון או אפשרות להתמודד ולפתור אותה-פרקי את החבילה. ולגבי..בעל טוב..קשוב...מפחד להתמודד.. את לא יודעת מי אני..אז איך את קובעת? מתגובתי את מנסה לדלות קווי התנהגות ואופי-את פשוט לא בכיוון,לא את ולא ד"ר פלסטיק אבל אני לא הנושא כאן-את הנושא כאן והזרקור מופנה אלייך-את ביקשת זאת וקיבלת. העניין הוא שרצית וקיווית לקבל לגיטימציה למעשייך ומה לעשות..מצידי לא קיבלת. מאחל לך רק חיים טובים ובעיקר לילדים שלך יום טוב

הסבר קצר

"את לא יודעת מי אני..אז איך את קובעת?" בדיוק כמו שאתה ורוב חברי הפורום הנכבד הזה קבעתם עלי דברים יש לכם בעיה אחת שמעתם בגידה נגמר הסיפור יש כל כך הרבה מעבר וחתולי.... ביום שתצליח להתמודד עם הבגידה של גרושתך יהיה לך הרבה יותר קל בחיים ולדעתי האישית אוהבת את חיי מאוד ובמיוחד עכשיו מעדיפה לחיות בהרגשה שיש למה לקום בבוקר מאשר לתת לבעלי להרוג אותי כשאני עוד חייה לאורך כל דרכי הייתי נאמנה לאחרים בפעם הראשונה אני נאמנה לעצמי ומאושרת נ.ב. שיהיה לך בהצלחה בנישואים החדשים

תיראי קוקו..

"אסור לגלות" לא מפסיקה להפתיע נראה לי היא קוראת בקלפים היא יודעת איזה בעל הייתי ואפילו מתי אני מתחתן. שאבשר לגברת שלי??

אסור לגלות...

לפני רגע הפשלתי ת'כובעון שלי בפניה...על עמידותה הנחרצת מול הצונאמי מה מתחולל פה. אני...כשירים עליי...אני נשכבת. היא...יש לה דרך משלה...לא פחות טובה משלי
כשאתה מבשר...אני יכולה להתחבא מאחורייך ולהציץ?

נאמנה לאחרים ?!

את באמת מתכוונת למה שכתבת?... מאמין לך שהבגידה הכניסה הרבה טעם לחייך.. ואני אפילו מאמין לך שיש לך למה לקום בבוקר.. אבל מה המחיר?...לעצמך את נאמנה?...תרשי לי לנחש שלא.. אני מנחש אפילו שבתוך תוכך את כבר יודעת לאן מתפתחים העינינים.. הרי זו רק שאלה של זמן.. והכי חשוב, בכל מה שתעשי.. תהיי נאמנה לעצמך !!! מה שלא תבחרי..המון הצלחה.

../images/Emo6.gif

תודה אני בניגוד לכמה אחרים כאן לא מפחדת להגיד את כל מה שחושבת גם אם אני יודעת שאחרים לא תמיד יסכימו איתי

למעלה