שאלה לי

R a c h e li

New member
אז זהו ש.....

כשאומרים לי מפגרת אני דיי ניפגעת.... מעדיפה שיאמרו לי מטומטמת ואז הכל מסתדר לי בראש..... וסליחה אם כתבתי מבולבל.......

DON קישוט

New member
תראי

מאמין שהבגידה שלך בו לא ממש שייכת לענין לא מאמין שלמילים בוטות שכאלה יש מקום בזוגיות צריכה לגרום לו להבין זאת ולגרום לו לחשוב על אפשרויות להמשך מהנקודה הזו מאמין שהדבר יצליח לזעזע אותו ולגרום לו למחשבה שבסופה ימצא את הדרך להתנצל ולנסות לגשר על השטות שאמר וגם יקדיש לך שיר אני עושה לו עבודת הכנה

maof

New member
מה זה בדיוק...../images/Emo35.gif

יעני ישראבלוף...תחזיקו אותי שלא אבגוד... למה מישהו גרר אותך בכוח לכיוון הבגידה
מעוף

ב ד ר ך

New member
למה לגרור בכוח ?

אפשר גם מתוך החלטה מתוך בחירה בגלל כל מיני סיבות שבעולם (בן זוג שלא רוצה סקס , נישואין שנגרמו ועדיין לא פורקו ועוד.. ) . אני הייתי עושה בדיוק את מה שהיא עשתה - כל אחד ואמות המוסר שלו.

אל תאשימי אותו בזה שהוא אמר: מפגרת

את אמרת לו "מפגר" עוד קודם: "מפגר אתה לא רואה שאני בוגדת בך". אמרתי את זה, לא בגלל שהבגידה זה משהו כל כך חמור, פשוט הבגידה מביאה להבנה שרע לכם ביחד ולכן... יש בגידה. נישואים לא מהנים זה כשלון של שניכם. בכל אופן, פירוק נישואים קשורים בעיקר לאושר, אם אתם יכולים להיות מאושרים ביחד, אז... אולי כדאי להשקיע ואם לא, פשוט חבל על הזמן.

childman1

New member
תראי כמה פגעת ברגשות של בעלך

א.התחתנת איתו מבלי לאהוב אותו. 5 שנים הוא חי עם מישהי מבלי לחוות את ההרגשה של להיות נאהב. ב.את בוגדת בו כבר שנה. יש לך מושג בכלל איזה נזק ריגשי יגרם לו כשיגלה את זה יום אחד? זה מעניין אותך בכלל? ג.עכשיו תתגרשי ממנו והוא כל חייו יראה את ילדיו חצי מהשבוע אם בכלל, שלא לדבר על מזונות חודשיים שיצטרך לשלם ויפגעו באיכות חייו מבחינה כלכלית. חשבת פעם עליו?או שאת חושבת רק על עצמך? אני בטוח שאם תשימי את עצמך במקומו תקראי לעצמך בשמות הרבה יותר נוראיים מ"מפגרת". למה התחתנת איתו מלכתחילה? את לא חושבת שבאנוכיות שלך דפקת לו את החיים? קחי את הדברים האלו כנקודות למחשבה ולא כביקורת. תנסו לעשות הכל לפני שתפרקו את המשפחה אם בכלל, אולי דברים יסתדרו עם הזמן או עם יעוץ מתאים. יחד עם זאת אני לא חושב שצריך לחיות במקום שאין בו אהבה, אם הדברים לא ישתפרו אז כנראה שכדאי להתגרש. ותעשו את זה בצורה המכובדת ביותר בשביל שהילדים יפגעו במינימום. ואל תשכחי שבעלך כבר נפגע מספיק ממך אז לפחות בפרידה תנסי לעשות זאת בצורה מכובדת.

Dardar63

New member
תוהה אם בעצם השאלה שלך היא-

האם אני יכולה להתגרש בידיעה שעשיתי הכל. וכחברה בפורום הזה יכולה להעיד שאת לא הראשונה ולא האחרונה שתשאל את השאלה הזאת. וכמי שיודעת שעשתה הכל - ולמרות זאת בסוף התגרשה אומר לך שהלוואי ולא הייתי מנסה כל כך- ולפני שיתנפלו עלי כולם אני אסביר- לא חושבת שיש טוב או רע( ברוב המקרים) אלא יש מתאים או לא מתאים. וזה לא רק לגבי אופי ויחסים אלא גם טיימינג. ולהשאר בשביל הילדים לדעתי זו אחת התפישות הכי לא נכונות שיש, ולא כי הם מתגברים על הכל, או כי את זכאית לחיים טובים יותר אלא כי ילדים הם רק קטנים- לא טיפשים. ומה שנדמה לך כאילו הצלחת להונות אותם ולשדר להם " יחסים כרגיל" לא באמת עובד. הם אולי יכולים לא להחצין את זה או אפילו לא להיות מודעים לזה אבל הם רואים טוב מכל אחד את המצב- הם רואים הורים לא מאושרים- והמסר שעובר עליהם זה- זה בסדר לא לשנות כלום גם אם לא טוב לך שם. אז לשאלתך? להלחם על מערכת יחסים זה צרוף מילים שלא עובד לדעתי- או ששני הצדדים רוצים או שלא. בהצלחה.

שירלי6

New member
מסכימה ומוסיפה

שאני לא נלחמתי בכלל. הבנתי שפשוט אין..אין עבור מה.

d a n i e l s 5

New member
מתנגן לי.....

"כולם מדברים על שלום , אף אחד לא מדבר על צדק " ככה כטייק אוף מטפורי על כל התגובות ...... אני אומרת .....עזבו אותכם מהבגידה, עזבו אותם מהכינוי מ'פגרת .........כי, במשפט הזה.... "למען הדיוק גם לא התחתנתי כי אהבתי אותו מאוד כי לא האמנתי שאני אצליח לאהוב מישהו בכלל " פה קבור הכלב ! חוזרת להצעתי הראשונית :)))))) לעניות דעתי הבלתי מקצועית......... בהצלחה לך מותק.

לבוגדת המבולבלת שלא נס ליחה

שהילדים-הרסו לה את "חיי האהבה" וכונתה ע"י בעלה "מיפגרת" שהתחתנה עם מי שאינה אוהבת ובכלל,לא נראה לה שתוכל במישהו..להיות מאוהבת והחליטה שיותר כבר לא נלחמת ומבקשת עצה ומעט תבונה על מעשיה ורוב מעלליה. נשואה לא באושר ונוהגת בבעלה שלא ביושר נעלבת מתיאורו את תבונתה ולא מפריע לה שזנתה. אז מה בקשתך,אשת פעלים מופלאה שמתחילה פסעה לעבר חופתה כשידעה שאין עושה זאת מאהבה והחתן המיועד אינו היחיד שיפקוד את ערוותה.

פפפיי קיצי מיצי.. ממש יפה נפש אתה

כאילו שאתה מכיר אותה, בעלה ואת חיי משפחתה את עצמך אולי ניסית להסוות בחרוזים אלק יפים אבל הצחנה עד לכאן מגיעה

מסכים איתך על הצחנה..

אולם האחריות על הצחנה מוטלת על כתפה של העלמה. אני העמדתי רק מראה ואת מנסה לצייר תמונה וגם להסביר ולתרץ את הסיבה. וממקום של אחד שהיה וחווה חש גועל עצום ולא מקבל שום סיבה....נקודה !

מזכיר לי את עצמי בגילך ../images/Emo141.gif

אמנם לא בגדתי ולא נבגדתי, אבל גם אני לא התחתנתי כי אהבתי אותה מאוד, וגם אני התחתנתי מתוך תחושת ייאוש, תחושה שיותר טוב מזה כנראה שאין. אתן לך עצה, שהלוואי והייתי נוהג לפיה בעצמי כאשר הוצעה לי: לכי לטיפול.

לאסור ופורום יפי הנפש <או בקיצ ג"ג>

אסור יקירה, הרי "מפגרת" זה טריגר לעוד דברים אחרים ובגידה זה תוצר ולא מה שקרה מלכתחילה אם ניסית וניסית והוא עדיין לא מוכן ללכת לייעוץ ועל הכל הוא מחליט אולי כדאי שפעם אחת את תקחי החלטה בשבילך!! ובשביל הבייבס שבבית }{ רק טוב ולפורום יפי הנפש שממהרים לשפוט.. מעניין כמה ממכם היו במצב הזה וקשה לכם להודות שסטיתם ימינה ומשאלה שהחלפתם ניק ועדיין מחליפים אישית <לא דרך המיטה!!> מכירה מכאן מס לא קטן של חבריה שגולשים בעוד פורומים בניקים אחרים <וידוע לי ולהם שיש להם עוד ניקים> ובכיף השתלחו באסור אז לפני שאתם שולחים אצבע מאשימה תתבוננו במראה!!

למעלה