שאלה לי

רוצה אני ארביץ לו?

נראה לי שלפחות זו תהיה פעילות הרבה יותר מרגיעה מלשנן "קוקו תרגעי"...

מכירה מישו...

שמציע לעשות משו אחר למי שמעצבן לי... אבל לא יפה לכתוב זה באינטרטנט.

מצוטטת

New member
../images/Emo6.gif, מישגע....לכי כבר לסייאסטה

עדיפויייייי לך ולשרשר
אה, אני בעצם גם
זה שרק לא ת'אפק לי PO

../images/Emo13.gif

את...בסדר את. תכתבי מה שבא לך... כבר ראיתי שאת יכולה להתמודד גם מי שהמושג "בגידה" עושה לו תמרות סמוק בעיניים...וממסך לו ת'נוף. והערכים שלי...אם תצליחי לשרוד פה מספיק זמן... תכירי אותם
וכן...זה בסדר לפחד...ובכל זאת לצעוד ולהשיג מה שבא לך.

../images/Emo140.gif

גם את ... בסדר תודה ואולי באמת עוד אצליח להכיר מקווה לעבור את השלב של הפחד ולהתחיל לצעוד קדימה

מצוטטת

New member
ובכל זאת, התסכימי איתי?

שלבקש מצד אחד דעה כנה ומצד שני בתגובה לכותב לענות.... "אני מבינה ...שמאוד קשה לך לשמוע שאני בוגדת אולי בגלל שבגדו בך "...... לא ב'מת שווה מאמץ להתייחס ולהגיב ~דעתי~

חושבת ש...

לפעמים כשלא מכירים... וחוטפים תגובה אגרסיבית... הקוצים של ההגנה...נשלפים. לפעמים. זה בסדר בהתחלה. ~השקפת עולמי~

דעתך

היא אכן דעתך ודעתי היא דעתי ואם תקראי את כל מה שכתבתי שם אולי תביני גם את דעתי אין לי שום בעיה לקבל ביקורת אבל בתנאי שלא רואים רק את מה שרוצים לראות

מצוטטת

New member
~דעתי~

והבנתי ברגע שמותנות ומנותבות בדרישה מכותב בולמות לי את החשק להתייחס .... בכנות ניתן להתייחס רק ללא תנאים משהו שאת מתקשה בו.... ~לדערי~ בהצלחה לך!

אם את רוצה

את יכולה לקרוא את כל מה שהוא כתב ואז אולי תביני למה הגבתי כך תודה בכל זאת

אני קראתי...

וכומו שאני מכירה לה... גם היא קראה ת'מילות. ההבדל בינך לבינינו הוא...שאנחנו רגילות לסיגנון הבוטה הזה פה... אבל מסכימה איתך...גמני לא אהבתי אותו,למרות שרגילה.

אני מוכנה

לקבל ביקורת אבל זה "מסכנים הילדים שלך שלא בחרו למי להיוולד למי נולדו" היה כבר מוגזם

מצוטטת

New member
וכמו שאת...

מכירה לי {קצת} לולא המקדם , הרי גם ממני הייתה עלולה לקבל תגובה "קיצונית" לטעמה" ביקשה כנות..... אז נכון, את טעם הבגידה כשחווים, גוון ההתייחסות "צובע" אחרת את השקפת העולם.... השאלה, האם שווה בשביל כולו עוד שירשור ועוד בנושא שכבר "טחון" וניטחן עד דק {שהרי לא חובה כידוע להגיב לכל שרשר~~~~יודעת}, לחטוף מישפט בנוסח....."... איפה השכל שלך " או לחילופין , שדעתי היא שונה כי בגדו בי...." בכנות, לא שייך למיחלק המוסר שייך יותר לאיך בן-אדם בוחר להתנהל ולכבד אבל, את דעתי את קצת מכירה , הרי

אז זהו...

מכיוון שאני מכירה את דעתך... את מילותייך... את שפתך... יודעת שאת דעתך גם אם מנוגדת לשלי/שלה... וגם אם תשמיעי לה בקיצוניות לטעמה... היא לעולם לא תלווה במילות מה לוו במקום אחר. כנות-כן...גסות ובוטות-לא. אבל אמרנו כבר...מכירה לך קיצת

למעלה