שאלה לי

../images/Emo13.gif מעולם לא הייתי כאן בניק אחר

עם סגנון אלגנטי כזה אני נשארת מחוסרת מילים. כבשת אותי.

תקשיבי...

זה פורום מה מאכלס אנשים מאד ערכיים ומוסריים... ברגע שכתבת על בגידה מצידך...אבוד לך פה. תחליפי ניק...תכתבי מחדש...והפם תשמיטי ת'... טפייייייייי...תועבה...לא'צה לחזור על המילה הנוראית הזו

אם אני

לא ארשום את זה אז תשובתכם לא תהיה כנה כי לא תדעו את כול הפרטים חבל לי שברגע שאתם שומעים בגידה אתם לא מסוגלים לראות עוד שום דבר מסביב לא מעיד על הרבה וזה לא אומר שאני אדם לא מוסרי או לא ערכי פשוט לא אותם הערכים שאת מכירה

ועכשיו תראי למה גרמת ../images/Emo10.gif

פגעת בנפשה הרכה והעדינה של קוקית
גם ככה היא עצבנית לנו כבר משלשום...

../images/Emo13.gif

כבר הבנתי שאת בעלת אבחנה חודרת...
ולא משנן, מצטט. חוץ מזה, זו שיטה שגם משתמש בה, תמיד כשמתעצבן, משנן לעצמי - "קוקית להירגע, קוקית להירגע" משום מה, זה לא ממש עוזר לי

ורד 3

New member
את לא מבינה

עד כמה....................................... ההוא .......הילד הרע .....(בני) ........שיש לו לב (סלע)................ נכנס לטריטוריה.....שלי......... הוא בכיוון קלקיליה....... ממש 2 מטר ממני...... מה עושים בנות ?

יערית

New member
בדיוק

הבת שלי מתקשרת בהיסטרייה שיש מחבל בסביבה!אמרתי לה שלא תצא מהבית...אוףףףףףףףףףףףףףף

ורד 3

New member
../images/Emo7.gif

עצוב לי מאד...... זקוקה לליטוף וחיבוק.....לא רוצה לבד ..נו אל תהיי רעה. ואם הוא ( החולה נפש שצריך למות ) יתקרב ת'עצמות אני שוברת לו.....ונותנת אותן לחתול תעלול שיתענג עליהן....

מצוטטת

New member
חחחחחחחחחחח

השמיטו כאן כולו א' אחת חכי תספרי עד 20 הולך ל'יות שמיייייייייייח ~לדעתי~

למעלה