שאלה לי אליכם....

Darkenes sky

New member
אמממ

ממש ממש ממממממממממממש לא.. זה כל כך מטומטם שבא לבכות אני לא באה לזלזל או משהו.. איך אתה יכול להאמין במשהו על טבעי ולא במי שייצר אותם? אלה אם כן אתה כל כך נפגעת מכך שה' לא עזר לך במשהו ולכן אתה לא מאמין בו..אבל אם אינך מאמין בקיומו סתם ככה...זה ממש ממש טיפשי

Darkenes sky

New member
אממ...

זה לא נראה לי.. זה כך באמת... אז מאיפה הן נוצרו? כמו העולם? מגז שנוצר מהחריץ של האמו? לכל דבר ישנה סיבה... הסיבה לקיומם של רוחות ושדים היא ה'. אין יותר פשוט מזה.. זה כמו שאני אגיד לך ש 2+2 זה 4 ולא 5 ואז אתה תשאל אותי...מאיפה את יודעת? למה שזה לא יהיה 5? זה ברור...תחשוב בהיגיון...

Dark L

New member
קיי o_O

קודם כל אני נקבה. אחר כך... זה רוח של בנאדם דמאט. בנאדם שהיה חי! אלוהים לא יוצר רוחות כי מתחשק לו... "אוקיי, משעמם לי. מה אני אעשה היום? הא! בטח! אני אצור לי רוח"... זאת מחשבה ממש אטומה. אני, לא מאמינה באלוהים ומאמינה ברוחות. זה בכלל לא קשור לאלוהים.

Darkenes sky

New member
אממ...

רוח של בנאדם שהיה חי? כלומר...נשמה שלו.. ומאיפה בדיוק נוצרה הנשמה שלו? כמו העולם? מהחור השחור שנוצר מהאגוז שהתפתח מהזית שריחף בחלל? לבנאדם יש רוח חיים- נשמה. נשמות לא נוצרות סתם כך. ולגבי התגובה הצינית הזאת של ה..."אוקיי, משעמם לי. מה אני אעשה היום? הא! בטח! אני אצור לי רוח"...יכולה להיות דווקא נכונה.. תשאלי אותו...הוא יגיד לך..אם בא לו...

Darkenes sky

New member
...=

אה כן..ואני ממש מצטערת שאני בנאדם שגם הוא טועה בחיים. ובמקרה יצא לו לחשוב שאת זכר! סליחי לי על עוונותיי...אני אכפר עליהם!

Dark L

New member
T_T

איפה אגוז ואיפה זית?!?! מה זה מאיפה נוצרה הנשמה? הבנאדם חי. דאאאאמ, איך אפשר לחשוב שה' יוצר רוחות?!!??!!?!?!?

Blackpanter1י

New member
רגע,אז איך נוצרו רוחות נשמות?

מהאבולוציה? זה דבר על טבעי,ואם זה אכן קיים אז זה מחייב בורא...ואם את לא רוצה להאמין,זה רק בלל המחויבות שבדבר... אם את באמת מתקשרת וכו',איך זה שלא הגעת לתבונה שחייבת להיות תכלית?תבחרי באיזה דת,מה את צריכה הוכחה יותר גדולה? למרות שנראה לי שאת מתקשרת אם בכלל, רק עם רוחות רעות,ושדים שמתעתעים בך...

טרף טרף

New member
עולמך צר כעולם נמלה

אתב גדלת על המונותאיזם כאילו זה כל מה שקיים, בעוד שהרבה לפני האמונה באל היו המון אמונות ויש בעולם עוד אמונות שמאמינות בצורה חזקה ברוחות ונשמות וכו' אבל לא מקשרים את זה לאל מסוים כמו שאתה עושה. חוץ מהיהדות יש עוד המון זרמים רוחניים ואמונות יותר עתיקות,תכניסו את זה כבר לראש שלכם!

טרף טרף

New member
על אפך ועל חמתך!

קשה לך עם מה שאני כותב, אז אל תדאג, אני אביא לידיעת המשתמשים את העובדה שיש רוחניות הרבה יותר הגיונית וחיובית מהיהדות האורתודוכסית המפגרת, לא תוכל להפיץ את השקרים שלך, אולי אנשים צרי אופקים כי גדלו בארץ ולימדו אותם שהמונותאיזם זה הדבר הכי חכם שיש, אבל הגיע הזמן לצאת מהאשליה הזו ולהבין שיש עוד הרבה אמונות שחלקן יותר טובות מהטימטום שאתה מציג כאן

Blackpanter1י

New member
לא קשה לי עם מה שאתה כותב כי אתה

בסה"כ תינוק קטן ועלוב, בכל מה שקשור ליהדות... השנאה מעוורת אותך,בדיוק כמו אחד שעומד לו.והרי המשפט המפורסם "שה
עומד השכל בתחת"

Darkenes sky

New member
תגובה- למרות שאני לא קשורה לוויכוח

חחחחחחח...משפט חביב.. פששש...לא הייתי יומיים וכבר ניהיה פה ריב... את האמת...אני דיי מסכימה עם פנתר שחור.. רוחות, שדים ומזיקים אלו דברים שלא ייוצרו סתם כך..לכל דבר יש גורם.. יש גורם ויש תוצאה.. הגורם של הרוחות זהו ה'. מה יש להתווכח פה? הן לא יכולות להיווצר בכוח עצמן...סתם כך כי בא להן..זה מטומטם מידי בשביל להיות הגיוני..וזה לא..כך אני חושבת. יש שני אפשרויות..יש או להאמין בפיזיקה ובמדע או להאמין בה' או להאמין בשניהם...כלומר..אם נקח רק את הפיזיקה והביולוגיה וכל החרטא הזה...נגלה שכל ייצור חי מורכב מתאים שמורכבים מחלבונים שמורכבים מכרומוזומים שמורכבים מהאמו...כך ש...אין דבר כזה רוחות! ויש את הרוחניות והאמונה בה'. שזה מראה שיש לנו עולם החיים ועולם המתים- אותם ייצר האיש הגדול שלמעלה -וישנם דברים הנסתרים מעינינו. טרף טרף- למה אתה לעזאזל חושב שבגלל שדעותיינו שונות משלך אנו צריי אופקים? אלו שטויות...זה שאני מאמינה במשהו ובוחרת להאמין בו ולא בדבר המנוגד לו לא מעיד על היותי צרת אופקים. אם נחשוב על זה טוב...זהו אתה הצר אופקים...אשר חושב שמפאת ואנו מאמינים בדבר מה ,בו אתה עצמך לא מאמין..מעיד על היותנו "צרי אופקים". ניוז פלאש!!!! לא לכולם דעות כשלך... אני מכירה דתות אחרות, אני קראתי עליהם, אני שמעתי על זרמים אחרים.. אבל אני בוחרת להאמין בה'. שזה בא מן הסתם גם בחבילת היהדות...הכל בחבילה אחת. כמה נחמד...=) זכותך לחשוב כעולה על רוחך, אבל בעודך קורא לו צר אופקים על כך שאינו מאמין וחושב כדעותייך זה מטופש, ואף מעיד על היותך צר אופקים. וזהו בעיקרון...

שלום

אין לי שמץ של מושג באיזה הקשר נכתבה הודעתך. מדוע הסקת כי אינני מאמינה בתכלית..? שאני צריכה הוכחה...? נראה, כי איבדת מעט ריכוז, ולא קראת כלל אף מילה מדבריי... שכן לא מצאתי אף שאלה שאני באמת צריכה לענות עליה, לנוכח הדברים שכתבתי עד היום בפורום. אגב, עד היום עוד לא נתקלתי ברוח רעה או בשד, ולמעשה- אין דבר כזה. אך זה כבר וויכוח מסוג אחר, שאני מעדיפה לא להיכנס אליו. יום נעים לכולם!

למעלה