אני מאמין ברוחות
הרוחות לא אומרות לי לא לאונן, הרוחות לא אומרת לי תפריד בין חלב ובשר, הרוחות לא אומרות לי אל תנעל נעלי עור ביום כיפור, הרוחות לא אומרות לי בכלל לצום ב-10 לחודש תשרי, הרוחות לא אומרות לי לא לאכול חמץ בחודש ניסן לזכר יציאת מצרים, הרוחות לא אומרות לי להניח תפילין כל בוקר, הרוחות לא אומרות לי לא לנסוע בשבת ולא להדליק טלוויזיה או מחשב בשבת, הרוחות לא אומרות לי לא לעשות קעקועים על כל הגוף , הרוחות לא אומרות לי לא לשכב עם עריות, אלוקים כן אוסר עליי לשפוך זרע לבטלה, אלוקים כן אוסר עליי לאכול חזיר, אלוקים כן מצווה עליי להתענות ב-10 לחודש תשרי כדי לכפר על החטאים ביני לבינו וביני לבין חבריי, אלוקים כן אומר לי לשמור את יום השבת, לא להדליק טלוויזיה בשבת ולא מחשב או רדיו כדי להתרחק קצת מהחומריות ולחשוב קצת עם עצמי איך אני מתקן את עצמי בשבוע שבא לטובה, אלוקים כן אומר לי להניח תפילין כל בוקר, כדי שארגיש טוב במהלך היום(מחקרים היום מדברים על ההילה שיש לאדם לאדם שמניח תפיילן), אלוקים כן אוסר עליי לפגוע בגוף שלי בכל צרוה שהיא, אפילו לעשן סיגריות, אלוקים כן אוסר עליי לשכב עם עריות, כדי להימנע ממחלות מסויימות (אותם מחלות שנגרמו כתוצאה מגילוי עריות, משכבי זכר ובע"ח, איידס וכו'). אתם יודעים מה? הרוחות לא מחייבות אותי כלום, אלוקים כן. אז אתם יודעים מה "אין אלוקים! כי אני לא רוצה שיחייבו אותי." "אין גבול לטימטום האנושי"(איינשטיין).