שאלה לי אליכם

Angeldust1

New member
תגובה...

גם אם תהיה סתם סוס זה מספיק כדי לבלוט בחברה. בדרך כלל אנשים עושים בראש את ההקבלה הזאת שרואים אחד עם שרירים גדולים אז זה אומר שהוא חזק במכות. וכדי להתקבל לשייטת 13 אני בטוח שלא עושים לך מבחני מכות... דבר שני: סופרים קלוריות ומסתכלים שעות במראה? טוב מי שעושה את זה נחשב כוסית גם בעיניי אבל אני לפחות יכול להגיד לך שאני לא דופק שום חשבון לאוכל ודבר היחיד שאני שומר עליו זה טונה אחרי אימון ומסתכל במראה מקסימום 2-3 דקות כשאני מתקלח ואני בטוח שהרוב ככה. טיפה ירדתם בשריר אתם נלחצים? לא מזיז לי. מקסימום קצת מעצבן. עד האימון הבא זה יעבור.

gil levi

New member
אתה שואל בפורום חדרי כושר

ברור שהתשובה שתקבל תהיה: "זה קצת קשה לפעמים, אבל זה שווה את זה".

oridoron77

New member
תזכור ש

מה שאמרת פה אכן יכול להפריע להתקדמות שלך ואין בזה עוררין... אבל מה שאתה צריך לשאול את עצמך , מה אתה מעדיף? לא להתקדם בכלל או להתקדם בתורה מועטת.. יש אצלי אנשים במכון שנראו לפני שנתיים שהגעתי לשם בדיוק כמו שהם נראים היום! למה? הם לא מחליפים תוכניות, תזונה לקויה (רק חצי מצריכת החלבון הדרושה להם...) ועוד גורמים... אז נכון שהם לא מתקדמים כמו מתאמנים אחרים , אבל בוא נגיד שאני אישית "מכבד" אותם יותר , מכיוון שהם לפחות דואגים לבוא ,לשמור על התקדמות(אם כי לא גבוהה בכלל) , ולא בוחרים להכנע לנפלאות המאה 21 שכוללת רק בילויים וישיבה ללא ספורט... בקיצור אחי אני אישית חושב שהמצב שאתה תתאר שיכול לקרות עדיף ממצב שלא תעשה כלום....

subotaj

New member
אני לא רואה שום בעיה בלצאת בשישי

לפאב ולהתפרק על איזה ליטר ויינשטפן ואז בשבת ללכת לאימון.

oridoron77

New member
התכוונתי ש

הרבה מבלים את השבת כדי לצאת בבוקר ולכן מעדיפים בבוקר להתאמן... אם אתה שותה בלילה וחוזר הפוך אתה מן הסתם תצא מאוחר יותר למכון...

חדר כושר

נורא רציתי להרשם לחדר כושר. נרשמתי. אבל אני כל פעם מתעצלת ללכת. שנאתי שיעורי התעמלות בתיכון (וזה היה נורא מזמן). כשאני הולכת אני נהנית ויוצאת מלאה באדרנלין וכיף ואושר אבל עד שאני הולכת. וכשאני הולכת אני רואה שם את כל המחוטבות למיניהן - דכאון. רואה את החטובים - (נמוכים) משהו. מה לעשות? איך לעשות הסוויץ' בראש וללכת בכיף לחדר כושר.

Grand Master G

New member
מה שמצחיק אותי זה איך ילד בן 17

מספר ש"פעם הוא היה עמוק בפיתוח גוף"? כמה עמוק היית? התאמנת שנתיים??!! אף אחד לא אמר שכל מי שמתאמן בחדר כושר וגם כותב פה הוא מפתח גוף. אנשים מתאמנים בחד"כ מכל מיני סיבות, ויש אנשים שעושים כיף ונהנים מזה.

למעלה