שאלה לי אליכם

רן אחד

New member
בזמן האימונים

הספקתי: תואר ראשון, שני ועכשיו גם שלישי בדרך.בילויים.נישואין(ואח"כ גירושין). אם רוצים,מוצאים זמן להכל.צמצם בזמן הגלישה.

אני מנסה לשלב

לתקופה הקרבה של הבגרויות קניתי סט של משקולות להתאמן בבית. חוץ מזה בעניין של תזונה זה די קשה להתמיד, מכיוון שיש הרבה עומס ולימודים וכו'.. אבל משתדלים. אלכס

HelloweeN

New member
אני באופן אישי בונה הכל

סביב האימונים. לימודים, זה לימודים מערכת שעות קבועה שבמילא לא מתנגשת לי עם האימונים. עבודה - אני מתאים את המשמרות ככה שלא יפריעו לאימונים (4 אימונים בשבוע, וכעת יתווספו לזה גם אימוני אירובי). יציאות - כנ"ל, מתאים לפי אימונים. חזרות עם להקות - לא פעם ביטלתי חזרות ואף הופעות בגלל אימונים חשובים (אימוני אמצע שבוע של עצימות גבוהה במיוחד). אבל זה איכשהו מסתדר לי בסבבה!

Infin1ty

New member
מה הבעיה?!

אפשר לשלב הכל, גם אני שאני מתאמן שעתיים-שלוש ביום מספיק לשלב הכל, אם תחשוב, זה סה"כ שעתיים-שלוש מהחיים שלי שגם אותם אני מוריד בבוקר או אחרה"צ, יש מספיק זמן לחברים, לימודים ובנות.

oridoron77

New member
התשובה הכי מתאימה!! כנסו!!!#$#@

הבעיה שלך מוכרת ועל כן אני יביא לך פתרון חכם ויעיל שפשוט תמיד יעבוד!!!!!! הגדר רשימה של פעיליות שאינך יכול לוותר עליהם , ואתה רוצה שיהיו חלק מחייך. עכשיו שתתחיל בבניית הגוף שלך , מן הסתם , לאט לאט תרגיש שאתה משתפר ולאט לאט תגדיל את המעורבות שלך בתזונה,תרגילים וכ'ו.. דבר שלאט לאט יגזול לך יותר ויותר זמן. ברגע שאינך מספיק לעשות את אחת הפעילויות שהגדרת לעצמך ככאלה שאתה לא יכול לוותר עליהם.. הפסק את הוספת המטלות על הגוף שלך! לדוגמא: אם אחת מהפעיליות שלך היתה לדוגמא ללכת עם חברים בשישי לשתות בירה. מתי שיגיע היום שתחשוב אולי ללכת ביום שבת לאימון, מה שיבטל את היציאה של שישי, תפסיק את הלך המחשבה הזה ותקטע אותו ברגע הראשון. ככה תוכל להיכנס לקטע של פיתוח גוף מבלי פחד שזה יפריע לך בעניינים אחרים בחיים! וזה מה שנקרא ידידי "סדר עדיפויות"

bloody2

New member
זהו אבל הקטע הוא שאני אוהב

לשבת עד מאוחר עם חברים בסבבה וזה פריע לשעות שינה שלי אחרי זה עניין הארוחות זה קצת עניין גדול כי הוא לוקח הרבה זמן כי הארוחות שאני אוכל(אפילו עכשיו) הן גדולות ולוקח זמן לאכול אותן ואז זה הורס פלוס היציאות של יום שישי דופקות את השינה לגמרי ופלוס אני חובבן גדול של אלכוהול טקילה ווויסקי במיוחד ועוד כל מיניי קוקטיילים אז זה גם דופק קצת. בקיצור מפתח גוף אני לא אוכל ליהיות אבל לא שאני רוצה ממש גם ככה... מישהו ראה את הסרט של רוני קולמן- בילתי יאומן?? אני בחיים שלי לא הייתי רוצה ליחיות כמוהו...יש לו חברים בכלל?? יש לו חיים??? איפו הוא תפס בחורות עם הגוף הזה שהוא בנה? הרי חוץ מלאכול ולהתאמן הוא לא עושה שום דבר... אתם הייתם רוצים ליחיות ככה? אהה..ומה סדר העדיפויות שלכם בקשר לאימונים בילויים חברים בנות וכל זה?

קטריס

New member
אתה לא מבין כמה דברים

קודם כל, אם אתה לא יכול להוריד קצת בשעות השתיה והבילוי כדי להתאמן טוב יותר, זאת בעיה שלך. אני מצליח לחיות מצויין ולהתאמן נהדר, וכמוני כמעט כל שאר הפורום. למד לאזן דברים. שנית כל, המצלמה לא עוקבת אחרי רוני 24 שעות ביממה, אז מאיפה לך לדעת איך הוא חי. בנוסף, אני משער שמישהו שמתכונן למר אולימפיה, יקדיש *קצת* יותר תשומת לב לאימונים ולכל מה שמסביב, מאשר מתאמן חובבן.

bloody2

New member
כן אבל בסרט נכנסו לבית שלו

והבית היה ריק....הוא בן 39 אין לו אשה וילדים הוא מבלה הרבה זמן בעבודה ובארוחות ובמכון. בקיצור no life ... ובקשר אליי אז לי פשוט נימאס לישמור על התזונה לאכול אותו הדבר כל יום ופלוס לאכול רק את הדברים הבריאים כמו טונה...בעעע אני כבר שונא טונה ואני עוד אכלתי טונה בשמן אז אני לא מכיר את הסיוט האמיתי. וגם העניין הוא שאני לא שמן או שמנמן לי יש גוף יפה תורשתית יש לי גוחף משולש עם ריבועים ואלכסונים מאוד בולטים בלי שאני צריך להתאמן בכלל אז לי זה לא דחוף כל כך אבל לדעתי כל הכבוד לאלה שממשיכים עם זה הרבה שנים ולא מפסיקים פשוט לדעתי הגיל הזה הוא הגיל לבילויים וחברים כי עוד מעט כבר לא יהיה זמן לצאת עם חברים בכיף אז צריך לסובב עכשיו את החיים סביב היציאות והנאה ולהתאמן תמיד אפשר אחרי הצבא ששם כבר עניין החברים פוחת ופוחת לאט לאט עם השנים ואפשר לימצוא זמן לאימונים וכל זה לא יברח אבל ההנאה של גיל ההתבגרות כן תברח ולי אישית יהיה מאוד מתסכל לפספס אפילו חלקיק ממנה בשביל משהו שלא דחוף לי כל כך. ועוד משהו...חשבתי לעזוב את הפיתוח גוף לטובת היאבקות כי שמתי לב שחות מהלתנפח ולהרים יותר משקל במכשירים אני לא ממש ניהיה יותר חזק במכות למשל וזה משהו שנימצא בעדיפות הראשונה אצלי ורק אחריה מסה וחיטוחף. אז רציתי לישאול אם גם אתם לא ניהייתם חזקים יותר במכות אחרי שהתחלתם להתאמן? איך אתם מסבירים שאני לא ניהייתי חזק יותר במכות אם הרמתי משקלים גדולים יותר מאשר בהתחלה?? אה ויש לי כמה חברים שהם מתאבקים כבר הרבה שנים אז שמתי לב שמתאבקים גם מאסיבים כאלה דיי מנופחים אז איך אתם מסבירים את הגדילה של השרירים שלהם אם הם לא עבדו עם משקולות בטווח של 8 עד 10 חזרות ובכל זאת ניהיו סוסים???

אחי אתה חושב כמו ילד

חזקים במכות מזה השטויות האלה.. ובקשר לרוני, חחח צודק אין לו הרבה בחיים חוץ מהאימונים, אבל מה לעשות זה המקצוע שלו וזה מה שהוא אוהב לעשות. וחוץ מזה הייתה שתדע שהייתה לו בת זוג עד לפני כמה שנים, ואני לא חושב שיש לו בעיה בתחום הזה (יש נשים שמתותתתת על באדי בילדרים, נדיר, אבל קיים, וחלקן נראות לא רע בכלל).

subotaj

New member
עשית פה סלט,

דבר ראשון, מי אמר שלא מבלים אחרי הצבא? מבלים ועוד איך מבלים! זה תלוי באופי של בן אדם ולא בגיל. דבר שני הלחת לחדר כושר בשביל להיות חזק במכות? נו באמת.

bloody2

New member
אז בשביל מה חשבתם???

גוף יפה זה נחמד אבל אני לא יכול בשביל שטות כזאת להחליף את אורח החיים שלי כמעט ב180 מעלות...זה פשוט לא שווה את זה ועוד להוציא כל כך הרבה כסף על תוספים כי בשלב מסויים צריך להתחיל איתם. רגע כולכם הולכים בשביל יופי??????? אתם באמת מוכנים להשקיע כל כך הרבה זמן בשביל איזה קוביה מסכנה בבטן???ומה עם כל הכסף שהולך...אל תגידו שזה הכל כדי להיות יפים יותר כי זה כבר מוגזם. ובקשר ליציאות אחרי הצבא אמרתי שזה הולך ופוחת עם השנים...ברור ששנתיים הראשונות כולם יצאו וזה אבל אחרי זה העניין מפסיק לאט לאט אף אחד כבר לא ממש יותא קבוע בגיל 30 אז אני אומר שאת הגיל של היום צריך לבזבז על יציאות כי להתאמן תמיד אפשר אבל תמיד גם בגיל 50 אפשר אבל לאומת זאת לצאת לא יתאפשר תמיד אז בנתיים שאפשר צריך לנצל כל רגע

subotaj

New member
למה אני הלכתי, כי ישבתי שנתיים

במשרד והיתי בהמה, אז אמרתי עד כאן, והתחלתי ללכת, בגלל שהיתי הולך בתוקפת הבית ספר אז היה לי קל לחזור לאימונים. למה אני עכשיו הולך לשם כי אני מרגיש פאקין טוב עם עצמי. ובקשר לתוספות, קשקוש, אני לא לוקח שום תוסף ואני גודל יפה על טונה וקוטג' ושאר האוכל. לדעתי אתה עדיין ילד ופשוט לא בשל לזה, מי יודע אולי יבוא לך מאוחר יותר, בהצלחה במה שלא תבחר, סרגיי.

Rossi46 ®

New member
אתה רוצה לשמוע מה שנוח לך ,

עשה טובה , אם אין לך זין להתאמן - אל תתאמן ואל תבלבל לנו את המוח .

CajU9

New member
בואנה אחי אתה טיפש?

אנשים הולכים למכון כושר בשביל לעשות שרירים וקוביות, בקיצור להעלות כוח, זה מפגר? חוץ מזה שהגוף באמת נהיה יפה יותר וחזק יותר, זאת אחלה פעילות חברתית וגם מעלה את הביטחון העצמי ברמות. בקיצור כמו שעידו אמר, אין לך זין למכון כושר, ואתה פשוט תקוע על הדעה שלך, להתאמן בגיל 50 אפשר אבל לצאת לא? פעם אחרונה שבדקתי זה היה הגיל לנוח בו, בחיים לא תראה איזה אחד בן 50 שבא למכון לפתח שרירים, אולי, קצת להוריד תכרס. זה מטריף אותי מה כל כך קשה לפנות שעתיים מקסימום לכל אימון, וללכת 3 פעמים בשבוע, ראבק, אז תהיה שעה פחות על המחשב, שעה פחות טלוויזיה, תבריז, או לאדע מה, זה כל כך פשוט =/ קיצור, צא, תהנה ותעשה חיים בכיף, אבל אל תתחיל לכלך פה על זה שמכון כושר זה בזבוז זמן או כסף. ראבק

qweasd1

New member
../images/Emo46.gifהלו!! בחיים לא חיפשת, אולי?

אתה מעצבן פה מישהו ששוקל 110 קילו, אז 'תזהר!

kalay

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

LOL להיות חזק במכות. אם אתה רוצה להיות חזק במכות תקנה שק איגרוף ותזיין לו ת'צורה. לא בשביל זה הולכים לחדר כושר.

Angeldust1

New member
חחחחחחחח ללכת לחד כושר כדי להיות

חזק במכות
איזה בולשיט, אפשר לחשוב שאתה חי באיזה שכונת עוני של עבריינים שלהיות חזק במכות זה תנאי חשוב לקיום שלך... חחח אחי אין כמעט קשר בין כוח השרירים שלך למיומנויות שלך במכות... כדי ללכת מכות טוב אתה צריך להיות זריז, עירני ועצבני ואם יש לך את אלה אפילו אם אתה שחיף אתה יכול לפתוח לקולמן את הצורה.. באמת יש לך חשיבה של ילד, אנשים הולכים לחדר כושר בשביל עצמם לא בשביל שיסתכלו עליהם ויגידו איזה גוף יפה... נמאס להם להיות בטטות אז הם הולכים לחדר כושר ורואים איך הגוף שלהם מקבל צורה וזה נותן הרגשה מאוד כיפית בחיים שאתה שם לעצמך מטרה ומשיג אותה... וכן גם בשביל שיהיה גוף יפה. אבל לא בשביל להיות חזק במכות XDDDDDDDDDDD אתה מזכיר לי את הילדים הקטנים האלה שעושים דירוגים של מי הכי חזק

bloody2

New member
שמע

זה לא בדיוק כדי ליהיות הכי חזק במכות זה היה יותר כמו דוגמה הכוונה שלי הייתה כדי לפתח כוח בשביל ליהיות דומיננטי בחברה כדי ליבלוט ברגע שאתה משדר כוח שאתה חזק אתה ניהיה יותר דומיננטי יותר שמים לב אליך זאת הייתה הכוונה שלי ופלוס אני צריך ליהיות חזק כדי להתקבל לשייטת 13. שמעו אתם כאן בפורום של מכון כושר אבל לכו תגידו ברחוב ותגידו לכולם שאתם סופרים קלוריות שנכנסות ויוצאות אצלכם בגוף תאמינו לי לפחות לחצי מאנשים שלא מתאמנים זה יראה מוזר ומצחיק. ובתכלס סתכלו על עצמכם...אתם הרי חבורה של דוגמניות כוסיות לפחות רובכם אתם בטח מסתכלים במראה כל יום ומחפשים עוד איזה חיטוב שצץ ואם יש קצת שומן או שטיפ טיפה ירדתם בשריר זה מלחיץ אותכם אתם מפחדים לאבד קילו ובצדק אתם עושים את כל זה אתם עובדים קשה בשביל הגוף הזה אני בטוח שיש בניכם שמנמנים לשעבר שאם הם יראו על עצמם קוביות יהיה להם קשה מאוד להפרד מהם אני יודע את זה אני לא מאשים אף אחד חס וחלילה אני לא הבנאדם המתאים לישפוט את החיים שלכם אני גם לא רוצה לעשות את זה אבל השאלה שלי האם גוף יפה בשבילכם ניראה שווה כל כך הרבה עבודה ושמירה על תזונה ושינה? תחשבו על זה לעומק ואולי אני לא מבין אותכם מספיק טוב כי לי היה יש ויהיה גוף יפה בלי שאני אתאמן עוד הרבה מאוד שנים ותחשבו ותנו לי תשובה האם גוף יפה שווה לדעתכם את העבודה הקשה הזאת ובמיקרים מסויימים גם את כל הכסף שאתם מבזבזים???

kalay

New member
?????????

אני לא יודע מה הביא לך את המחשבה הזאת אבל אני לדוגמא מסתכל במראה כשאני יוצא מהמקלחת דקה, שתיים וזהו. לא כולם פה עומדים שעות מול המראה ומחפשים חיטובים. אם כבר אתה מדבר שטויות שמי שיותר חזק הוא שולט. כאילו אתה איזה גנגסטר מהארלם שצריך להראות את הכוח שלו.

misterG

New member
כן, זה שווה את זה

אתה צודק בטיעונים רבים. קשה לשמור על תזונה ושינה. לי באופן אישי יותר קל לשמור על שינה, אך קשה מאוד לשמור על תזונה (בגלל זה כמעט אין לי תוצאות). אבל זה שווה את זה. אני רוצה סתם "גוף יפה", אני רוצה להגיע למשהו מסויים מאוד ואני אגיע אליו. לגבי הדומיננטיות בחברה, מה שכתבת נכון. גברים חזקים אכן יותר דומיננטיים בחברה, מסיבות אבולוציוניות. זה אחד היתרונות של היפרטרופיה. לגבי "דוגמניות כוסיות", אני נוקט במדיניות שבה אני שומר לעצמי את כל ההרהורים על קלוריות אין-אאוט ולא מדבר על זה אף פעם עם חברים (שלא מהמכון). אני כן נלחץ כשאני מאבד קילו מסת שריר, וזה דוחף אותי להתאמן חזק יותר במכון ולאכול יותר. תאכלס, אני יודע מה אני רוצה, ובשבילי זה שווה את כל ההשקעה.

למעלה