שאלה לי אליכם

bloody2

New member
שאלה לי אליכם

מיכוון שאני מדפדף כבר הרבה בדפי הפורום וגם מיכוון שאני בעצמי הייתי פעם עמוק בעניין הפיתוח גוף אני רוצה לישאול אותכם משהו. כשאני עסקתי בפיתוח גוף זה גזל לי כמעט את כל הזמן שלי כל הארוחות האלה והאימונים הייתי צריך לבטל הכל בשביל ליגדול במאסה ולימרות שהיו תוצאות בסוף הבנתי שזה פשוט לא שווה את זה כי אני מעדיף בגיל כזה את הקטע של מועדונים חברים בילויים בנות זיונים ולא רק לחשוב איך אני אוכל את הארוחה הבאה שלי ואיך אני לא אפספס את האימון שלי. אז השאלה היא: יש לכם חיים מעבר לפיתוח הגוף? אתם יוצאים עם חברים לפאבים מועדונים או בכלל לבלות להעביר את הזמן?את מצליחים לשלב את זה? ואם אתם לא מצליחים לשלב במיקרה מסויים על מה תוותרו? על הבילוי או על האימון\ארוחה?

אפשר לשלב!

לא חייבים להשאר באותה שיגרת אימונים צא מהשיגרה הזאת כמה פעמיים אל תתקע בה ואז תרויח את 2 הדברים!!

Rossi46 ®

New member
זה ההבדל בינך לבינינו ,

אתה ל-א מצליח לשלב חיים יחד עם פיתוח גוף , לכן בחרת בדרך הקלה , לברוח ולהפסיק להתאמן . מתאמנים כמוך אני פוגש מדי יום , פשוט לא נולדתם לאהוב ולהתמסר לתחום הזה , ואני לא מאשים אותך . וכן , יש לי זמן לפתח גוף וגם לעשות את כל הדברים שציינת .

bloody2

New member
אני לא בדיוק הפסקתי

אני עושה הפסקה עד ההודעה החדשה מיכוון שיש לי עוד שנתיים לילמוד אז אני חוזר בתחחילת שנת הלימודים

יודיX3

New member
לא כולם פה מפתחי גוף..

ואני בהחלט לא כזה. סך הכל מתאמן כל יום ומקפיד לאכול כמו שצריך. אמנם כושר מהווה חלק חשוב בחיים אבל יש הרבה מעבר לזה וזה השילוב הכי הכי.

לא מה פתאום ? אנחנו ישנים בחדר כושר

ברור שכן... לי יש עוד משפחה על הראש, חוגים של הילדים, בתי ספר, ועוד אימוני ריצה שלוש פעמים בשבוע ועוד נשאר לי זמן ל... אם זה לא בעדיפות ראשונה אצלך, אם זה לא אורח חיים וכו' ... תמיד תמצא את התירוץ למה להפסיק...

דולפין נדיר

מאחר ואני רואה שאתה בעל משפחה , וכאחד כזה הייתי מעוניין לדעת מתי אתה מתאמן וכמה פעמיים בשבוע. אני שואל את כל זה כי אני עם תינוקת אחת בת שנה מוצא את עצמי די בלחץ ללכת ישר מהעבודה ישר למכון ומשם הביתה כדי להספיק לראות את הבת שלי \ לעזור לאישתי ועוד כל מני מטלות שיש לעשות בבית. האמת אני די חושש שברגע שיהיו 2 ילדים אני לא אוכל להשחיל את המכון אחרי העבודה. איך זה אצלך?

אוף זו אחת היבלות הכי מעצבנות

מכיר את זה היטב למזלי ילדיי בוגרים משלך ולפעמים הם מתפשרים עבורי ולפעמים אני אין מה לעשות קח בחשבון שמידי פעם אתה תפספס אימונים, קח בחשבון שלא תמיד תצליח להתאמן בשעה שאתה רוצה וכו' - משמע יש לנו סיבה נוספת לשאוף להיות צעירים ורווקים כעיקרון ומניסיון רוב האנשים מגיעים להתאמן בבוקר על חשבון שעות השינה...מתקלחים והולכים לעבודה... פה בקטע הזה תצטרך גם מידה ךא מבוטלת של פשרה והבנה מרעייתך, היא תצטרך להבין שפעמיים שלוש בשבןוע תיעדר לה לכמה שעות... אין מה לעשות

CajU9

New member
ותגיד לה

שהיא גם יוצאת מורווחת מזה בסופו של דבר D:

אצלי בדיוק ההיפך

היא מתלוננת בעיקר על זה שכפות הידיים שלי הפכו למיובלות וקשות לאללה

CajU9

New member
טוב

עדיף להיות עם ידיים מיובלות (אגב יש קרמים מיוחדים :] ) מאשר להיות סתם שמן. לא? :]

tommythecat

New member
לא

עדיף להיות שמן עם ידיים מיובלות ולקרוא לעצמך power lifter. יוסי

sgold666

New member
איזה קרמים מיוחדים?

אצלי הן נהיות קשות במיוחד לפעמים, מאוד לא נעים.

mAster tAl

New member
שילוב כמובן

אני תלמיד תיכון ב יב' מאז שאני מתאמן אני רואה את חברים שלי קצת פחות אחרי הצהריים אבל גם בגלל הלימודים שנאי לומד ברוב השבוע עד 3-4 אחה"צ סופי שבוע אני משתדל לא להתאמןבח"דכ בכלל ככה שיוצאים וגם זה לא שאתה לבד בחד"כ, אני לא לפחות יש לי שם חברים בעיקר בחורות חעחחע

misterG

New member
אני משלב חיים ואימונים בכיף

אני אישית לא יוצא למועדונים כל יום, רק בסופי שבוע. במהלך השבוע אני לומד ומתאמן, לפעמים זה קשה אבל מסתדרים. לדעתי לא הייתי מי שאני היום לולא האימונים והעיסוק בהם, ולכן אני לא מוכן בשום אופן לוותר עליהם. אני אעדיף לוותר על יציאה למועדון לטובת אימון, ולגבי הארוחות - אני תמיד דואג לאכול בזמן הבילויים או לפחות בבוקר כשאני חוזר.

CajU9

New member
:|

טוב, אני בכיתה יא' ומצליח לשלב די טוב בין מכון כושר למה שאמרת, חברים, מועדונים, זיונים וכאלה, אגב, אם מתאמנים, כל הפעילויות האלה נהיות יותר כיפיות :] בכל מקרה אני לא רואה מה כל כך קשה כל יומיים ללכת שעה-שעה וחצי למכון כושר. האמת כשאני חושב על זה גם אני לא תמיד מתמיד בגלל מבחנים, אבל רוב הזמן אני מצליח בלי קושי. כאילו ראבק, מה זה כבר שעה-שעה וחצי? ועוד כשהתמורה כל כך טובה. מצטער, אבל זה תירוץ לכאלה שפשוט אין להם כוח להתאמן במכון.

machinehead

New member
אני משלב הכל וכמובן שאני מתכנן

הכל ע"פ האימונים, אני מתכנן מתי אני יאכל, מה אני יאכל, כמה חלבון, כמה פחמימות, כמה שומנים. ביום שאני יוצא לפאב/דיסקוטק, אז אני מתכנן שאני יאכל לפני שאני יוצא מהבית, אם יש לי חטיף חלבון אז אני לוקח, אם לא אני מכין שייק תחליף ארוחה שיהיה באוטו. אם אני לומד אז אני מכין שייק תחליף ארוחה בזמן הלימודים. * אין דבר העומד בפני הרצון, זה שאתה בוחר להפסיק, בעיה שלך, בנתיים אני דווקא מתמיד בהצלחה.

alexkagn

New member
אני משלב הכל.

ומגדיר את עצמי מתאמן אדוק מאד (מלבד ימי שתייה בסופ"ש).

101101

New member
אני מבין שאתה מהטיפוסים של

הכל או כלום. או שאתה נותן 100% או 0%... תנסה פעם ללכת על האמצע... להתאמן בשביל ההרגשה הטובה.. לא צריך לחיות בחדר כושר.

למעלה