שאלה לי אליכם

חבל אתה טרולללללל

לא איכפת שאתה דתי או לא הבעיה הוא שאתה טרוללללל ומטיף מוסר בצאט ליוצאים, וממליץ לדוסים לא לצאת בשאת או לבוא לטיש אתה עושה זה בניק קבוע שלך (אסטרולוג) וכן בניקים זמנים ב'נת? נמאססססססססססס לי דאיייייייייייייייייייייייי

דער היד1

New member
משכיל אני לא דתי אני יוצא

אני פעם ראשונה פה.אז מה אתה תוקף אותי. שאלתי שאלה. תשובה עניינת לא קיבלתי. הלכתם ישר על הדתיים . למה החילוניים פה לא קיבלתי תשובה. משכיל תתקוף אנשים אחרים לא אותי הבנת?

מאיפה אתה מביא את השטויות האלו?

הדברים שלך לא מדויקים בלשון המעטה. מעולם לא עסקתי בהטפות ליוצאים בשאלה או לכל אחד אחר, אם כי הבעתי את דעתי כאשר נשאלתי ואני לא מתבייש בזה. אני חושב שהייתי חוטא למצפון שלי אילו הייתי נוהג אחרת. מעולם לא המלצתי למישהו לא לצאת בשאלה. מה שכן, אני בהחלט סבור שהחלטה מהותית כזאת מצריכה שיקול דעת מעמיק ובחינה מדוקדקת. לכן, בהחלט המלצתי למתלבטים לא לעשות צעדים פזיזים ובלתי הפיכים, לפני שהם שוקלים את כל ההשלכות לטווח הקצר והארוך עליהם ועל היקרים להם. ולכן אני גם סבור שלא כדאי ללכת לטיש למי שמתלבט, כי מטבע הדברים מסגרת כמו הטיש יוצרת לחץ חברתי לקבל החלטות, לא בהכרח מתוך ישוב הדעת המתבקש להחלטה גורלית ומהותית שכזאת. אגב, משיחה שהייתה לי בצ'אט עם מתנדבת ידועה בהל"ל, היא סיפרה לי שהיא עצמה שכנעה כמה בחורי ישיבה שהתקשרו להל"ל לא לצאת בשאלה, כי היא סברה שזה לא מתאים להם, ושהל"ל לא נוקטים בשום פעולה של שכנוע ליציאה, אלא רק מסייעים למי שהחליט על דעת עצמו לעשות את הצעד. אז מה לך כי תלין? אני בסך הכול הולך לפי הקו המוצהר של הל"ל!

קיבלת חומר ערוך בצורה סלקטיבית

אותו גורם שפעל נגדי, הציג בפניך רק חלק מהדברים, כך שקיבלת תמונת מצב מעוותת לחלוטין.

דער היד1

New member
מבולבלת כשמך כן הוא זה שאת

דתיה ונמצאת פה לא מראה בדיוק על אינטלגנציה גבוהה.אם את דתיה מה בדיוק את מחפשת פה? את יכולה לתת הסבר? למה את לא נמצאת עם בני מינך הדתיים? אלא אם את דתיה כמוני.הדתיות שלך ממש זועקת לשמיים.

סיטרא

New member
יאללה יאללה.

גם כן "אינטלגנט". אל תטיף לאחרים על אינטלגנציה כל עוד אתה כותב ברמה של ילד בן חמש. איזו בורות.

הבנתי שאתה על הסף לפני זריקה

עלה והצלח דתי.אתה מקדש שם שמיים. ומפה יש דרך אחת ישירות לגן עדן. תשב עם כל הצדיקים ותחזה בזיו פניהם.איזה כבוד נפל בחלקך.

אז לא הבנת נכון...

בכלל לא ברור מה אתה רוצה, האם יש עוד דברים בעולם שמעניינים אותך חוץ מלנסות להקטין את מאגר הכותבים בפורום הזה? אתה בן אדם מוזר מאד!

לילית3

New member
כי אולי לייזר עוד לא קלט שאתה

אסטרולוג המגעיל והמופרע שבאופן שיטתי מנסה להרוס פה את הפורום ולצערי גם די מצליח...

לפעמים אנחנו זורקים גם יוצאים...

(או לפחות כאלה המציגים את עצמם כיוצאים) הברנש המתקרא 'דער היד1' נחסם מהפורום.

פ ר ח ח

New member
למה דער הייד נזרק מהפורום

דער הייד1 הוא יוצא כדת וכדין מאושר על ידי הבד"צ.

הסנגור

New member
אני מסכים עם פרחח למה זרקו

את דער היד.?מה בדיוק חטאו.לעומת בועז מצגר למשל. הוא יוצא שהביע את דעתו בכנות. אולי בגלל שהוא נגע בנקודה רגישה פה? יכול להיות?

למעלה