שאלה לי אליכם

דער היד1

New member
שאלה לי אליכם

הפורום הזה היחודי מיועד ליוצאים בשאלה? או שכל דיכפין יתי ויבוא.למשל חילוניים מלידה. אם זה אכן כך.ולפי מה שראיתי פה. יש די והותר חילוניים שהתנחלו פנ ותפסו נחלה.למרות שזה לא מיועד להם. כל אחד וסיבותיו הוא.אחד אין לו חברה.השני בא לראות יצורים משונים.וכך הלאה וכך הלאה. נשגב מבינתי מה לעזזל מחפשים פה האנשים הללו. ובעניין הזה חוטאים מנהלי הפורום. חטא גדול. מי שהוא דתי נזרק מפה כמו מצורע וטמא. הגיע הזמן והמועד לזרוק לכל הרוחות גם את החילוניים. ויפה שעה אחת קודם.

דער היד1

New member
זה שאת דתיה ונמצאת פה

זו גם תופעה מוזרה ולא נורמלית. מה בדיוק את מחפשת פה?

מיכל25אב

New member
../images/Emo3.gif"חום ואהבה"

זה כבר נושא לשרשור אחר... למה,אתה רוצה להעיף אותי מפה???? לא ילך לך!

דער היד1

New member
מיכל את וחבריך הדתיים שנמצאים

פה מראה לכל מי שחפץ מי זה דתי. ואיך חייו מתנהלים בין אנשים כופרים אז זה שאת פה מראה שדתיות שלך ממש מתפרצת לכל עבר.את מקדשת שם שמיים ברבים. אני לא יודע אם אני חולם. הוזה.או שסתם ראיתי לא טוב.דתיה ששורצת במקום של שינאה לדת. זה אפילו לא מצחיק.אני מקבל בחילה מזה.

מיכל25אב

New member
מה מתפרץ לכל עבר????

דבר ראשון-אני לא שורצת-אני נמצאת,ונגד בחילות יש תרופות! דבר שני-אם שנאה זה כל מה שאתה רואה פה בפורום אז מזה אני מקבלת בחילה.זה שטחי ורדוד.נכון,יש בפורום שנאה,כעס..הרבה דברים-אבל לא רק.. אני לא ממש מקדשת שם שמיים ברבים(אני מקווה שלא ההפך-האמת...)ולא באתי למלא את תפקיד "דוס המחמד" אני פה כי טוב לי.נקודה. מה בדיוק קשה לך?לראות דתיה שטוב לה?לראות דתיה עם ראש מספיק פתוח? לא הכי הבנתי.. ובכל מקרה,זה לא נראה שאני בדרך לחזור בשאלה ולא בדרך לעזוב-כך שכדאי שתתרגל..

מיכל 25 זה למעלה מהבנתי אולי

אני לא מבין.אבל איך זה שבחורה דתיה כמוך. נמצאתבמקום שאין כל ספק שזה מקום של חילול השם גדול.איך בדיוק דתיות יכולה להשאר במקום כזה. תאמרי בבקשה למה את לא מוצאת שפה משותפת עם פורומים שקרובים אליך. זה פשוט לא מסתדר לי. תראי אני לא יודע איזה דתיה את. ממקום שאני באתי ממנו אין כל ספק וצל של ספק שאת רחוקה מאוד מדתיות.את מקימת מספר מצוות ותו לא.אין שום הבדל בינך לבין מי שנמצא פה. לסיום יש כנראה דברים שאין להם הסבר. ואת אחד מאותם דברים.

גרטעל

New member
מה בדיור לא בסדר איתי? השם?זה

שאני כותב לעניין ולא מעוניין בחברתכם? לא מציג את עצמי.מה הבעיה בדיוק.? אני לא הולך בתלם?מה יעשה את ההבדל בין חסימה? לאי חסימה.

צטט את עצמך אידיוט

שאני כותב לעניין ולא מעוניין בחברתכם? לא מציג את עצמי.מה הבעיה בדיוק.? אני לא הולך בתלם?

אז אל תבין ...

ואל תשפוט דתיוּת של א/נשים - או בכלל תכונות/מאפיינים שלהם - אם אתה לא מכיר אותם. זה לא מראה על עודף אינטליגנציה ...

מיכל25אב

New member
לא יכולתי להתאפק....

מה זה דתיה כמוני? ולאלו פורומים ,לדעתך,אני שייכת?(נראה לי שאם אני אכתוב את דעותי שם אני אחסם בערך באותה מהירות שאתה נחסמת פה...) אם אני דתיה או לא,כמה מצוות אני מקיימת אם בכלל,זה לשיפוטו של הקב"ה והוא לא צריך עוזרים! באשר לזה שאין שום הבדל ביני לבין חברי פה בפורום...well מאחר ואני פה ואתה זה שנחסמת-אני יכולה לקחת את זה כמחמאה.. וסתם כקוריוז,יש לי סיבות,טובות לדעתי,ללמה אני פה,והייתי שמחה להסביר לך אותם אם זה היה דיון ענייני(כמו שחשבתי שהוא יהיה בהתחלה..)ולא עוד השתלחות בחברים תורנים בפורום..נו טוב... כנראה שזה לא באמת עניין אותך. וסתם להשכלה -אני לא "דברים" ואל תכנה אותי כך!

Le Fay

New member
../images/Emo45.gif

(לא יכולה להתאפק).

תשובה לי אליך

לא כל מי שהוא דתי נזרק מפה. כל למשל תוכל למצוא כאן את חי אדר ואת מיכלאב25 (אני בטוח שיש עוד). נזרקים מפה רק אלו שפועלים בניגוד מוחלט למטרת הפורום (אגב, בזמנו הועפו מכאן גם כמה חילונים שפעלו בניגוד למטרת הפורום <כמו שאני מבין אותה>).

דער היד1

New member
דרך אגב קיבלתי כ20 מסרים

על מה שכתבתי וכולם תומכים בדעתי. שחילוניים אין להם מקום פה. הם לא עושים כלום כי ממילא אין להם סיכוי להשפיע על מישהו.אז לתשומת ליבכם יוצאים? או לכל זב ריר וחוטם שבא לו להתענג פה.

אתה יודע מה?

אם באמת יש כאן 20 אנשים שלא מוכנים לקבל כאלו שלא יוצאים בשאלה, שאותם 20 אנשים יילכו לעזאזל.

למעלה