שאלה לי אליכם......

guy6666

New member
שוב פעם תשובות!!!! :) :)

כן כן זה שוב אני! :) כן אני יודע מה זה משפט דרייפוס שהרצל היה עיתונאי שהלך לסקר את משפט דרייפוס שהאשימו אותו בריגול רק בגלל שהיה יהודי.. בקשר לאברהם, שטויות! חסרות בסיס, שמבחינתי הומאו ע"י ידי רבי משועמם בעבר. בקשר לשנאת היהודים, למה שונאים את היהודים? בגלל שהתנ"ך מחנך להתרחק מהגויים, ואפילו מקלל אותם (תפילת שמונה עשר, תפילת המינים)... זה אחד מהגורמים לאנטישמיות. זאת פשוט דת מתנשאת.. העם הנבחר, עם הסגולה... מי אנחנו שנקבע שאלוהים בחר בנו, מאיפה יש לנו הזכות להכריז בזאת לכל העולם??????? וזאת הסיבה למה שונאים אותנו! הדת היהודית היא דת אתנוצנטרית!!!!!!! אין לא מקבל אף דת ששונה ממנה!!! ולו בקצת! לפי הדת היהודית מי שלא יהודי הוא גוי (זר). כי הוא לא כמוהה (יהודי).

guy6666

New member
שאלה לי אליכם......

האם אתם עדיין מאמינים באלוהים אחרי כל מה שעברנו? שואה פיגועים אנטישמיות.. (אני כבר הפסקתי להאמין)

0oBo0

New member
ברור שכן!

תמיד תזכר לכל דבר יש סיבה! ולכל מה שאלוהים עושה יש סיבה! גם לשואה הייתה רק שאנשים בוחרים שלא להאמין באלוהים במקום להבין שאם לא הייתה שואה לא הייתה מדינת ישראל! בכל דבר טוב שצריך להגיע אליו יהיו מכשולים ולפעמים גם קורבנות... גם למה שקורה עכשיו במדינה יש סיבה שהתוצאה שלה מדהימה למדיי....חכו ותראו.. בכל מקרה אם אני הייתי אלוהים (ומזלנו שלא...) הייתי הורגת את כל היהודים כי דיי כבר נשבר מכל החטאים שלהם וכל הכסף כסף כסף! אלוהים עשה ברית עם אברהם ובברית שני הצדדים צריכים לקיים את ההבטחה ועם כל הפעמים שבני ישראל שברו את הברית הזאת ואלוהים כל פעם סולח לנו מחדש (בלי להיות רעה...) מגיע לנו המצב שאנחנו נמצאים בו כיום-כמה פעמים אפשר לטעות ולא ללמוד מהטעויות שלנו! ו..אמ...זהו

למה סתם לבלבל את המוח? ../images/Emo12.gif

הורג אותי כל פעם מחדש לישמוע את המשפט הטיפשי הזה מפיהם של אנשים, מי בדיוק אמר או קבע שלכל דבר יש סיבה? המשפט הזה נכון רק בגלל שאמרת אותו? ואם אני יגיד שגזר הוא תמיד ירוק זה יהפוך זאת לעובדה? יכול להיות שיש הרבה דברים שיש להם סיבה אבל זה לא אומר שלכל דבר יש סיבה. אם אני הייתי אלוהים הייתי מעניש את כל האנשים הטיפשים שזורקים לאוויר משפטים טיפשיים חסרי בסיס... קשה לי להבין איך אתם וכל כך הרבה אנשים כמוכם בכל רחבי העולם מסובבים את כל חייהם סביב אמונה מטופשת באלוהים דמיוני כל יכול שאין גבול לכוחו... לשאת ברכה לפני כל פיסת מזון שאתם מכניסים לפה, לבלות שעות על שעות על שעות בהתפללות בבתי כנסת במקום לנצל את הזמן לכל כך הרבה דברים אחרים שיכולתם לעשות באותו הזמן כמו לצאת לבלות, להתעסק בתחביבים, ספורט, שינה, לימודים... אתם באמת חושבים שאם אלוהים הכל יכול קיים הוא זקוק לכל התפילות האלו שלכם? אם אלוהים היה קיים הוא היה רוצה באמת שתבזבזו כל כך הרבה שעות בהתפללות אליו? זה מה שחסר לו? אין שום הגיון באמונה באלוהים, אתם פשוט מבזבזים את חייכם על כלום, איך אפשר להאמין באלוהים כל יכול שבהנפת אצבע יכול לסובב גלאקסיות ולהפיח חיים בגופים דוממים? אלוהים שיודע מה כל אחד ממליארדי האנשים על כדור הארץ חושב בכל רגע ורגע? זה באמת באמת נשמע לכם הרבה יותר הגיוני מלהאמין שכל הדברים סביבכם נוצרו באמת באופן טיבעי במשך מליארדי שנים? למה לדעתכם להאמין בתורת האבולוציה זה דבר מופרך אבל להאמין באלוהים בלתי נראה כל יכול שכמו קוסם יכול לעשות כל דבר בהנפת אצבע נראה לכם יותר הגיוני? ובכלל, אם כל מה שסביבנו לא יכול להיווצר מעצמו בצורה טיבעית אז איך יתכן שאלוהים הכל יכול עם כל יכולותיו המופלאות נוצר לבד או תמיד היה קיים? אין כאן קצת סתירה? השואה וכל שאר הדברים שקרו פשוט קרו, פשוט כי ככה היה רצף הדברים ולא בגלל איזו יד מכוונת מלמעלה. תמיד תיזכור - אתה ורק אתה תקבע את עתידך ולא שום אלוהים שיושב ומסתכל עליך מלמעלה. משתמש

לכל דבר יש סיבה../images/Emo70.gif

הסיבה הראשונית לכל הדברים היא המחשבה. המחשבה גוררת פעולה, הפעולה היא התוצאה של המחשבה. סיבה ותוצאה זהו חוק בסיסי המתקיים בכל דבר. אני מבין ששוב אתה מת
אין הגיון באמונה באלוהים, ההגיון המעוות לא יכול להתקיים באלוהים, כיוון שהגיונו של אלוהים הוא חסר הגיון למין האנושי. הגיונו של האדם הממוצע הוא פחות ערך. התפיסה שלך ושל הרבה מאד אנשים, את האלוהים שגוייה מיסודה. אתה שואל שאלות שאין בהן ממש, הן לא שאלות כנות, הן לא שאלות שבאמת מחפשות תשובה, הן שאלות הנובעות מתוך יהירות, מתוך חשיבות עצמית חסרת כל ערך, מתוך אשלייות רבות שהפכת אותם למציאות שלך. עתידך לא קיים! אין הגיון במשפט שרשמת בהדגשה , מלבד העובדה שבאמת אנחנו קובעים את עתידנו וזה לא סותר את האמונה באלוהים. אלוהים הוא כל מה שיש. איפה זה למעלה?

עם כל ההומור, דברייך מגוכחים....

מאיפה כל הידע הזה? מאיפה את מכירה את אלוהים כל כך טוב שאת יכולה להגיד שאלוהים הוא חסר הגיון למין האנושי ולכן האדם לא יכול להבין דברים מהסוג ששאלתי? את יודעת, את אותו משפט אני יכול להגיד גם על גוש סלע שאני מתפלל אליו כל יום ומאמין שהוא ברא אותי ואותך. ליזרוק לאוויר משפטים חסרי בסיס ובכל להוכיח את צידקתך זה דיי טיפשי... השאלות שלי לא נובעות מתוך יהירות ואת יודעת שאת אומרת את זה רק כדרך להתחמקות מתשובה אמיתית, התחמקות מתשובות לשאלות שאת מפחדת כנראה לשאול את עצמך. באמת אין הרבה הגיון בדברים שרשמת, הרבה שטויות. משתמש

../images/Emo6.gif

אין זה מעניינך מהיכן אני מכיר את אלוהים או מהיכן הידע. הידע קיים! לא המצאתי שום דבר. אין פה התחמקות משאלות, אם השאלות ששאלת היו באמת מתוך רצון להבין ולדעת את האמת, היית שואל את שאלותיך אחרת. אין מה לענות על שאלות שסותרות את עצמן. האבולוצייה קיימת, הטבע קיים, אלוהים קיים. שאלותיך מתבססות על הנחת הנחות, שאין בהן ממש ולכן לא יהיה כל ממש בכל תשובה שתינתן לך. על שתי שאלות אני בכל זאת אענה לך: "אתם באמת חושבים שאם אלוהים הכל יכול קיים הוא זקוק לכל התפילות האלו שלכם?" אלוהים לא זקוק לדבר, תפילה היא דרך תקשורת של האדם עם בוראו. "זה מה שחסר לו?", - לאלוהים לא חסר שום דבר. החשיבות העצמית חסרת הערך שלך מעידה על עצמה, בדבריך.

בינתיים אתה זה שמניח הנחות...

בינתיים מבין שנינו אתה הוא זה שמניח את רוב ההנחות. בחיים שלך לא ראית ולא שמעת את אלוהים, אבל למרות זאת אתה "מניח" שהוא קיים, ושהוא כל יכול, והוא זה שברא את העולם וכל תכולתו כולל אותך, וכל שאר ההנחות שאתה כל כך בטוח באמיתותן... השאלות שלי לא נובעות מתוך יהירות או חשיבות עצמית מופלגת, השאלות שלי באות מתוך רצון לראית האמת ורצון להראות לך את האמת. למה להקדיש חלק כה ניכבד מחייך למשהו שלא באמת קיים? זה ביזבוז עבורך וזה ביזבוז עבור המדינה, בזמן הזה יכולת ליתרום למדינה ולעצמך. וברור שאינך יכול לענות על שאלות שסותרות את עצמן, כי לשאלות כאלו פשוט אין תשובה, מטרתן להראות לך את האמת. משתמש

../images/Emo6.gif

מהיכן אתה יודע שלא שמעתי את קולו המתוק של אלוהים? אתה לא יכול לדעת, אתה לא יודע בכלל מה זה אלוהים. אתה מניח שהוא לא קיים, כי ככה זה נוח לך. קשה לך עם המושג אלוהים, ולכן אתה מנסה להתנצח ולחפש שאלות שכביכול יבטלו את אמונה באלוהים. בעוד שאת האמת לא ניתן לבטל. אינך יכול ולעולם לא תוכל לגרום לאדם מאמין לא להאמין. לא משנה מה תגיד, ואיך תגיד, אין בדבריך ממש. השאלות שלך באות מתוך רצון לראיית האמת? איזו אמת, האמת של האגו שלך? אל תטרח להראות לי את האמת המעוותת שלך. אני רואה כמה כולכם טועים בשאלותיכם המעוותות לגביי האלוהות. האמת נמצאת באהבה, ומה שלא נמצא באהבה הוא שקר. (אני לא מדבר על האהבה האנוכית כפי שכולנו מכירים, אני מדבר על האהבה האוניברסלית כפי שמעטים מכירים). שבת שלום

אז שמעת את קולו של אלוהים? ../images/Emo6.gif

האם קולו מתוק מדבש? מתוק מסוכר? הקולו ענוג? מדבריך נשמע שאתה מכיר טוב טוב את אלוהים, הוא קופץ אליך כל יום לכוס קפה ועוגה? האם לך יש איזה מושג מהו אלוהים כאשר מעולם לא שמעת ולא ראית אותו או קיבלת רמז לקיומו? מאיפה אתה יודע כל כך הרבה על משהו שבחיים שלך לא ראית ולא שמעת? מי אתה שתקבע מיהו אלוהים? כי אתה מרגיש אותו בליבך? האמת שלי לא מעווותת גם אם תיצעק ותירקע עשר פעמים עם הרגליים בריצפה, מי אתה שתקבע שאני טועה? פקח עיניך, אתה חיי באשלייה, צא מהבועה האלוהית שלך ובקע אל העולם האמיתי והאכזר. משתמש

לא אדיוט, דיברתי אליך ../images/Emo6.gif

ואולי תואיל בהזדמנות זו להסביר לנו את פשר החיוכים הדביליים האלה שאתה מצרף בלי שום קשר לכל הודעה שלך? איזו שריטה יש לאדוני במוח? משתמש

אם היית יודע את מה שאני יודע

אם היית רואה את מה שאני רואה אם היית שומע את מה שאני שומע אם היית הולך בדרך אל האור אם היית מצליח ולו לדקה להפסיק לחשוב, ולראות. אם היית מקשיב לאמת הפנימית שבתוכך אם היית שומר על טוהר המילה אם היית מצליח לוותר על החשיבות העצמית שלך. אם היית רואה שיש מעבר לעצמך. אם היית כן למסתורין של החיים ופועל ללא רבב. גם אתה היית צוחק.

אז אולי תגלה לנו גם? ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

שאלה - האם אדוני סובל ממחלת הפארקינסון? מדוע אדוני לוחץ Enter אחרי כל משפט וחצי? ככה לימדו אותך ליכתוב? האצבעות רועדות לך בזמן הכתיבה? יש אולי בעיות עם המיקלדת...? נו שויין... לעניינינו, אולי אדוני יסיר סוף סוף את מעטה המיסתורין האופף אותו ויואיל לשתף אותנו בדברים שאדוני רואה, שומע וכו' כדי שגם בני תמותה פשוטים כמוני וכמוהו יוכלו ליצחוק ולהיות מאושרים כל כך? משתמש

gingis

New member
אדוני מאוד יהיר אבל לא נורא

הנה כאן ראיתי את אחת מיצירות אלוהים היפות ביותר ארבעים מטר מתחת למים עמידת ראש על כסא כן כסא אבל אולי אני טועה כי אולי היתה לי דקומפרסיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

gingis

New member
עיניים להם ולא יראו אוזניים

להם ולא ישמעו כי בני נעוות המרדות המה

למעלה