שאלה לי אליכם......

guy6666

New member
אוקיי תשובות! :)

אוקיי לdadon אני חושב שאתה מערבב דברים. אתה אומר שאתה מאמין באלוהים. ולאנשים יש טענות אליו רק שקורים דברים רעים. מי שגורם לדברים הרעים (לפי אמונתך) הוא אלוהים ורק אלוהים בלבד! כי הוא הכל יכול (נכון???) . לגבי השואה אתה לא יכול להאשים רק את היטלר (ימך שמו), נכון שהוא בן אדם אכזר קר לב אבל לא רק הוא אשם בדבר הזה! גם הדת היהודית אחראית לזה ואני מצטט חבר בפורום: "שהתנ"ך מחנך להתרחק מהגויים, ואפילו מקלל אותם (תפילת שמונה עשר, תפילת המינים)... זה אחד מהגורמים לאנטישמיות. זאת פשוט דת מתנשאת.. העם הנבחר, עם הסגולה..." אז נכון היטלר זה שגיבש את הדעה להשמיד אותנו אבל לא בגלל שהיינו בכל חור באירופה, אלא בגלל שאנחנו עם מתנשא!(אלוהים בחר בנו) אין לאף אחד הוכחה שאלוהים קיים והוא אכן בחר בנו! ! מצידנו זה יכול להיות רבי שישב ורשם את ספר התנ"ך כדי שכולם יאמינו במה שהוא האמין! כך זאת לצומת ליבך!

gingis

New member
אולי אין לך לב בכלל אולי יש

לך שם אבן יש אנשים אם לב של אבן יש אבנים אם לב אדם

guy6666

New member
ל gingis

קראתי את התוגובות שלך (גם למעלה יות) לידיעתך גם הסבים והסבתות שלי היו בשואה. נכון השאלות שאני שואל קשות, אבל אתה יודע למה? כי לאף אחד אין תשובה אליהם! למה כל בן אדם חושב שכדי להיות יהודי צריך להאמין באלוהים. ממש ממש לא! אני יהודי וגאה להיות יהודי! אבל אני חולק קצת על הדת שלי.. וגם אני מאמין שאתה, ואני אתן לך דוגמא. אני לא ממש מכיר אותך אבל לפי מה שהבנתי ממה שרשמת אתה לא חרדי. (תקן אותי אם אני טועה) ואני מכיר מלא אני שמאמינים באלוהים אבל הם נוסעים בשבת, רואים טולזיה בשבת.. זה מה שנקרא להאמין באלוהים?! הרי אלוהים ציווה לא לעשות כלום בשבת? אז למה אנשים נוסעים בשבת? כי נוח להם לנסוע כי הם לא מאמינים הדוקים, אז זה לא הופך אותם לנוצרים. כנ"ל גם לגבי אני אוהב את המדינה הזאת אני גאה להיות יהודי! זה לא הופך אותי לנוצרי שאני לא מאמין באלוהים! לכל אדם יש זכות המלאה לבחור את דרך אמונתו. אז אל תזרוק מילים ! (תחשוב קצת לפני)

gingis

New member
אני רואה שפגעתי בול אז תראה

קודם כל אני לא זורק מילים אלא כותב אותם חוץ מזה אתה מתוכנת על ידי הוריך לא להאמין אין לך חשיבה אובייקטיבית אתה יהודי אבל לאומי לא בנשמה אני התבשלתי בשאלות האלו שלושים שנה אני לא יודע אם יש אלוקים כי אי אפשר לשים אותו במבחנה ולמדוד לו זרם או מתח או לראות את האטומים או ניוטרינו או כל דבר אחר אי אפשר למדוד לו קרינה אי אפשר לדבר איתו אי אפשר לטלפן איליו אבל אני חופשי מהורי כי הם היו חילונים אני לא דתי אני לא חילוני אני יהודי אם נשמה כן אני נוסע בשבת אבל אני לא מחרף מערכות ישראל אני גם שואל שאלות אתה יודע מה זה שסבתי נשרפה באוושויץ אני לא הכרתי אותה אבל זה עוד יותר גרוע זה לא נותן מנוחה כל שנה אותן שאלות שנשאות בלי תשובות אבל אני מאמין שאלוהים קיים כי אחרת סבתי מתה לחינם כי אני מאמין שבזכות מותה אני חי שבזכות ששת המליונים קמה המדינה מדינת ישראל שהצילה מליונים יהודים צא וראה לפני קום המדינה מתו מליונים מקום המדינה מתו עשרים אלף בכל המלחמות ומעשי הטרור כל אחד זה עולם ומלואו אבל כנראה שזה היה המחיר שצריך לשלם כאשר אעמוד מול השם אשאל אותו שאלות קשות אני לא יודע אם יענה לי אבל כל עוד אני אוד מוצל מאש חי חיים טובים מלאים ויפים אין לי מה להתלונן ואני מציע לכולם קצת ענווה וכן למי שזה לא מתאים אז נא שיתחפף אני לא לוקח שום דבר חזרה הדברים מאוד ברורים או שאתה אם אלוהים או שאתה נגדו. אין באמצע. ואם נפגעת טוב יש לך בעיה אנשים צריכים לחשוב טוב טוב לפני שהם תוקפים את אלוהים כי יש לו הרבה עוזרים.

אוייש תרגע כבר.....

אתה חוזר שוב ושוב על בליל של שטויות... יופי לך שקבעת שיש רק שחור ולבן, אלו שמאמינים ואלו שלא מאמינים באלוהים. זו זכותך לחשוב ככה, אני טוען שאתה טועה. אף אחד לא אמר שסבתך הלכה לעולמה לחינם, ברור שרצח 6 מליוני יהודים תרם רבות לתנופה שהביאה להקמת המדינה אבל שוב, אין כאן שום דבר שקשור לאלוהים, אלו היו פשוט מהלכי ההיסטוריה בלי שום קשר ליד אלוהית מכוונת. יש לך חיים טובים? יופי! טוב מאד! אבל למה להודות על כך ליישות אלוהית שלא קיימת? למה שלא תודה לעצמך ולהורים שלך שבזכות מעשיהם ומעשיך זכית בחיים הטובים האלו? למה להאחז באמונה הפאטתית שקיבלת זאת בזכות איזה אלוהים? למה כל כך קשה לך להבין שרק אתה קובעת את עתידך ולא שום אלוהים בלתי נראה שיושב בשמיים? משתמש

gingis

New member
אני רואה שאתה לא הפסקת להאמין

אלא עברת שכונה המספר שלך אומר הכל 666

guy6666

New member
חחח...טוב תקשיב לי...

קודם כל רשמת בהודעה שההורים שלי חינכו אותי לא להאמין. טעות, בדיוק ההפך ההורים שלי מסורתיים הדוקים, ואח שלי חזר בתשובה. לגבי ה-666 זה לא 666 ה 6666 (ארבע פעמים) וזה לא קשור לכת השטן או למשהו כזה , זאת בדיחה פרטית שלי ושל ידידה שלי. לא חשוב, בנושא השואה. ציינת שסבתך נרצחה בשואה (קודם כל אני משתתף בצערך) אבל למה מדינת ישראל צריכה להיות כרוכה במותם של 6 מיליון יהודים. ועוד אם אלוהים קיים למה בכלל צריכים למות כמות כזו של אנשים? ותאמין לי אם היית קצת לומד היסטוריה, היית מגלה שעוד לפני השואה היו תוכניות להקמת המדינה היהודית. הרצל (האיש עם החזון) בשנת 1897 החליט על האפשרות להקים מדינה. השואה רק זירזה את הקמת של המדינה היהודית בארץ ישראל. אבל אם לא היתה שואה אז בסופו של דבר הרצל היה מצליח להקים מדינה (אולי קצת יותר מאוחר מ1948 אבל לא היו נהרגים 6 מיליון) :)

gingis

New member
מי שלא יודע לחבר את

ההיסטוריה זה אתה נכון הרצל חזה את המדינה אבל מדוע מה הניע אותו? הא תשובה נכונה משפט דרייפוס אם אתה בכלל יודע מה זה והאני מאשים של אמיל זולא הוא הבין שאין ליהודים מה לעשות באירופה אבל מה לעשות להוציא את היהודים מהגולה קשה אפילו להוציא את הגלות מהיהודים עוד יותר קשה חוץ מזה תאמין מה שאתה רוצה אתה שואל למה ישראל צריכה להיות כרוכה אם ששה מליונים יהודים באמת לא שמעתי שאלה מטופשת מזו בכל חיי זה רק מראה לי איזה נמוך אדם יכול להגיע ששששששש אל תדבר תשתוק ותקשיב כשאלוהים שאל את אברהם במה הוא בוחר בגלל חטאי ישראל בגיהנום או בארבע מלכיות אברהם בחר במלכיות ישראל היא תוצאה ישירה של השואה היא לא היתה קמה ישראל לולא השואה כי ליהודים היה יותר מדי טוב באירופה תשאל את הוריך או את שכניך המבוגרים אלה שזוכרים או תחשוב לבד למה אם הרצל תכנן כדבריך את מדינת היהודים בישראל הוא בחר בתחילה באוגנדה ולמה אף אחד לא הסכים ללכת לאוגנדה ולמה לקח יותר משלושים שנה עד שהמדינה קמה ושישה מליון יהודים שאל את עצמך ללא בולשיט למה היהודים לא עלו לארץ לא אלה באירופה ולא אלה בארצות ערב כי עד שלא באו הצרות הם לא עלו שאל עצמך למה יהודי ארצות הברית לא עולים כי טוב להם שאל עצמך למה יהודי רוסיה עולים כי כאן יותר טוב משם היהודי קשה עורף אין מה לעשות ההיסטוריה רצופה מעשים מוזרים ולא מוסברים שנאת היהודים לא התחילה בגרמניה אלה בצרפת פשתה בכל אירופה למה אין לי מושג אומרים בגלל יוהרה אומרים בגלל הנוצרים שראו כי לא נעלמנו והם לא מחליפים אותנו אף אחד לא יודע למה שונאים אותנו אבל היום שונאים אותנו יותר מתמיד בהה לא אכפת לי תמיד האמנתי כי לאחר השואה לא צריך שיאהבו אותנו אלה שיפחדו מאתנו אתה לא רוצה להיות קשור ליהודי השואה מה לעשות אין לך ברירה כי אתה ואני לא קובעים את זה אלה האויב הוא ישחט אותך או יפוצץ אותך בדיוק באותה פנאטיות כמו שהוא ישחט אותי אם רק יוכל התיחסות האויב היא זו שקבעה את דרכו של היהודי לאורך ההיסטוריה אז על תלמד אותי פרק בהיסטוריה פתח ספרים למד מי היה אמיל זולא מי היה דרייפוס ולמה הוא ישב באי השדים רק בגלל יהדותו.

חברה תראו איזה שירשור ארוך עשיתי!!!

לא מגיע לי כל הכבוד??

למעלה