למה סתם לבלבל את המוח? ../images/Emo12.gif
הורג אותי כל פעם מחדש לישמוע את המשפט הטיפשי הזה מפיהם של אנשים, מי בדיוק אמר או קבע שלכל דבר יש סיבה? המשפט הזה נכון רק בגלל שאמרת אותו? ואם אני יגיד שגזר הוא תמיד ירוק זה יהפוך זאת לעובדה? יכול להיות שיש הרבה דברים שיש להם סיבה אבל זה לא אומר שלכל דבר יש סיבה. אם אני הייתי אלוהים הייתי מעניש את כל האנשים הטיפשים שזורקים לאוויר משפטים טיפשיים חסרי בסיס... קשה לי להבין איך אתם וכל כך הרבה אנשים כמוכם בכל רחבי העולם מסובבים את כל חייהם סביב אמונה מטופשת באלוהים דמיוני כל יכול שאין גבול לכוחו... לשאת ברכה לפני כל פיסת מזון שאתם מכניסים לפה, לבלות שעות על שעות על שעות בהתפללות בבתי כנסת במקום לנצל את הזמן לכל כך הרבה דברים אחרים שיכולתם לעשות באותו הזמן כמו לצאת לבלות, להתעסק בתחביבים, ספורט, שינה, לימודים... אתם באמת חושבים שאם אלוהים הכל יכול קיים הוא זקוק לכל התפילות האלו שלכם? אם אלוהים היה קיים הוא היה רוצה באמת שתבזבזו כל כך הרבה שעות בהתפללות אליו? זה מה שחסר לו? אין שום הגיון באמונה באלוהים, אתם פשוט מבזבזים את חייכם על כלום, איך אפשר להאמין באלוהים כל יכול שבהנפת אצבע יכול לסובב גלאקסיות ולהפיח חיים בגופים דוממים? אלוהים שיודע מה כל אחד ממליארדי האנשים על כדור הארץ חושב בכל רגע ורגע? זה באמת באמת נשמע לכם הרבה יותר הגיוני מלהאמין שכל הדברים סביבכם נוצרו באמת באופן טיבעי במשך מליארדי שנים? למה לדעתכם להאמין בתורת האבולוציה זה דבר מופרך אבל להאמין באלוהים בלתי נראה כל יכול שכמו קוסם יכול לעשות כל דבר בהנפת אצבע נראה לכם יותר הגיוני? ובכלל, אם כל מה שסביבנו לא יכול להיווצר מעצמו בצורה טיבעית אז איך יתכן שאלוהים הכל יכול עם כל יכולותיו המופלאות נוצר לבד או תמיד היה קיים? אין כאן קצת סתירה? השואה וכל שאר הדברים שקרו פשוט קרו, פשוט כי ככה היה רצף הדברים ולא בגלל איזו יד מכוונת מלמעלה. תמיד תיזכור - אתה ורק אתה תקבע את עתידך ולא שום אלוהים שיושב ומסתכל עליך מלמעלה. משתמש