שאלה לי אליכם

shayCn

New member
עדיין כדי שתהליך ההתעברות יתקיים

צריך זירעון שיקלט לתוך הביצית,אחרת פעולת העובר לא תיבנה וזה לא משנה כמה אחוזים מהגרעין זו הביצית או הזירעון.
בשורה התחתונה,ללא זירעון,אישה לא יכולה להתעבר ותנחשי ממי היא מקבלת את הזירעון? נכון.מזכר נבער.
יכולתי להשתמש בשפה שלך ולומר לך שזו לא פעולה של האישה אלא פעולה של הביצית,החצוצרה והרחם.

shayCn

New member
חוץ מזה

זה לא נקרא זירעון כי אם "כתר הביצית" ופין נקרא "המלך כי ימלוך" וכי בלעדי הכתר שאותו זכר נבער מחדיר מהמלך,אותה ביצית היא רק ביצית ולא נסיכה.
בלעדי הכתר,קיומה של הנסיכה מיותר.

אכן האבולוציה "מעונינת" שהביצית

תקלוט 1/2 גרעין מבחוץ. והביצית עצמה עושה הכל (חלוקת הפחתה) כדי להשאר עם 1/2 גרעין מקורי.
הטענה אינה שהזכר אינו קיים.
הטענה היא שהוא לא "הגורם הראשי", כפי שנבערותם והתנשאותם המטומטמת של זכרים אלו גורסת. הוא לא "המעבר".
הזכר הוא "התורם המשני", וכך יש לקרוא לו.

אם נדבר בלשון האמונה, אנו הנשים הננו "יד ימינה של האלוהות" ביצירת החיים. הזכר - המשנה למלכה. העזר כנגד.

shayCn

New member
עפ"י האבולוציה החזק פיזית שורד

ומי שחזק פיזית זה הזכר.את כמובן יכולה להתנחם בעזרת סיפור הביצית ש"בולעת" את הזירעון ולהאמין שאבולוציונית האישה תפתח אפשרות להתעבר ללא זירעון בגלל שהביצית היא כבר גרעין.
על אותו משקל אני יכולתי לומר לך שיש בע"ח בטבע שהם זכרים שיולדים או משריצים ולא הנקבה.למשל אצל סוסוני ים,הזכר והנקבה שנפגשים בצורה אקראית,הנקבה משחררת ביצים לתוך הכיס הפנימי של הזכר(בדומה לכיס אצל הקנגורו).הזכר מפרה אותן ושומר עליהן והעוברים מתפתחים בכיס הזכר . זה אחד המחזות המקסימים לצפיה בטבע כשהסוסונים משוחררים מכיס הדגירה של הזכר.

http://www.youtube.com/watch?v=MsHCqrrU-Gk

אולי זה מה שיקרה אבולוציונית,כשהנקבה תהיה מיותרת כיון שהטבע ייצור אפשרות אצל הזכר ללדת באופן עצמאי.כן,אולי גברים בעתיד יהיו טרנסג'נדרים באופן טיבעי עם רחם וזין פנימי שישחרר זירעונים לתוך הרחם שלו עצמו.

קשקשן נבער.

עפ"י האבולוציה המתוסגל יותר לתנאי הסביבה שורד.
אין שום קשר לזכריות וניקביות. בטבע הנקבות הן המטופחות והן הנשמרות, המאבקים על הזכות להזדווג הם בין הזכרים, והם נגמרים או במוות או בכך שהמפסיד לא יעביר את הגנים שלו הלאה.
הביצית בולעת את הזרעון, שהוא חצי גרעין, ומשלימה את חצי הגרעין שלה. האבולוציה רוצה גיוון תורשתי, ולכן שני מינים זו ההעדפה.
האדם מתערב בטבע והוכיח כי הביצית , אם מעבירים אליה גרעין מתא גוף, תתפתח לעובר. אצל הזרעון אין שום אפשרות כזו, כי הביצית היא העיקרית ביצירת העובר, היא תא מין שלם, בשעה שהזרעון איננו אלא חצי גרעין ותו לא.
נכון, אצל סוסוני הים הזכר ב"הריון". הוא לא מפרה את הביציות - שוב הביטוי המטומטם הנבער הזה - הביציות פוריות. הוא רק תורם את הזרעונים להשלמת חצי הגרעין של הביציות.
אתה יכול לחלום ש"הנקבה תהיה מיותרת", זה אף פעם לא יקרה, זה גם מראה על החולניות הנפשית שלך. בשנים האחרונות דובר על כך שהכרומוזום y הזיכרי נפגע קשות, והצפי היה שהמין הזיכרי ייעלם בסופו של דבר. אח"כ התברר שכרומוזום y הפגוע "נלחם על נפשו", וכנראה ישרוד. אגב, בגלל החומרים הפלסטיים והמזון שאנו אוכלים, שמלאים באסטרוגן (ההורמון הנשי), גברים במערב מאבדים במידה גדולה את יכולת ייצור הזרע התקין.
מילה סופית: התינוקת הניקבית חסונה יותר, הוולד הזיכרי חלש יותר (גם הזרעון הניקבי חסון יותר והזיכרי חלש יותר), כך שיש יותר מוות של תינוקות זכרים לאחר הלידה. וכמוכן כידוע הגוף-נפש הנשי בריא וחסון יותר לאורך זמן, ואנו חיות יותר זמן מהגברים.

בקיצור, לך לטיפול פסיכולוגי: יש לך בעיה קשה עם העובדה שאתה המין המישני. שהאמא היא האשה. אתה מזכיר לי את האגדה המשונה שמספרים על הערבים, שהם מאמינים שבעתיד מי שיילד יהיו הזכרים חחחחחחחח. בשביל זה הם לבושים במכנסי השק המשונות, כדי שיהיה לוולד לתוך מה ליפול חחחחחחח.
אתה ממוצא מזרחי?

shayCn

New member
ברור.אני מזרחי כהה עור

שוביניסט גדול,מכה ומתעלל בנשים ואח"כ כותב על כך מאמרים באתר אינטרנט חולני ומשיג הרבה לייקים ופירגון.זו זכות גדולה עבורי.אני מדבר עם ע' וח' ומתלונן בכל הזדמנות שצצה על האשכניזם הגזעני והפרוטקציות המכוערות.יש לי גם איזה בחור לפלף אשכנזי בעבודה שאני משפיל אותו בכל הזדמנות ומלכלך את שמו מתוך הכייף שבעניין.
ואחרי שהבהרנו את הנקודה הזאת..
את כמו תינוק ששואל כל הזמן את אותה שאלה ויתכן שמה שעוד משותף לשניכם זה שאתם בגיל של אי שליטה בשלפוחית השתן.
תקשיבי שרוטונית,את יכולה להתנחם בביצית שלך כמה שבא לך,זו עובדה שהחזק בטבע שולט.לא איכות הזירעון או הביצית כי אם הדומיננטיות של יצור חי אחד על אחר.וזו עובדה שזנים בטבע שנכחדו הם בע"ח שלא הצליחו ללדת/להשריץ ונעלמו מהנוף.זה קורה בגלל שינויים בתנאים סביבתיים כמו טמפרטורות,סוג מזון בררני שנעלם וכיוב'.כל הסיבות שמאפיינות נשים כחלשות - רגישויות לקור וחום ובררנות לגבי מאכלים.
אמזונות שייכות לעבר הפרימיטיבי והן נכחדו ואינן עוד איתנו.קשה לי להאמין שהטבע והאבולוציה יסכימו לזן של פטפטניות וברברניות שלא יודעות להפעיל שום דבר וחושבות עוד שהן מתעלות על גברים.
האבולוציה בניגוד לבני אדם לא עושה חסד עם מניפולציות ריגשיות ופרובוקציות קולניות ככה שאת לא עובדת על אף אחד.

לנסחפת

כן, פנתרית שונאת מזרחים (מכירה אותה מפורומים אחרים). כנראה שפנתרית היתה מעדיפה שהארץ בפרט והעולם בכלל היו מאוכלסים אך ורק באנשים אירופאיים מתורבתים וכחולי עיניים, כמו מוישה תהילים זוגר (שידוע יותר בשמו המאומץ - דן בן אמוץ).

למעלה