שאלה לי אליכם ....

• פותח הנושא mapal
  • פורסם בתאריך
אני מעריץ

את מי שמודה שהוא מפחד. באמת. אני חושב ששנינו מבינים שככה זה בחיים, צריך להוריד הגנות ולהיות חשוף לפגיעה כשמדובר באהבה אמיתית. אז לפני שמגישים את הלב על מגש צריך לבדוק טוב טוב שהוא יכנס לכספת ולא יאכל על ידי קניבלים.

אלדד26

New member
האמת היא,

שעם כל הפחד שלי משגיאה, אני דווקא כן נותן את הלב שלי ממש מהר, כדי לחוות הכי חזק את מה שיש שם, בקשר. כשאמרתי שאני מפחד לשגות, התכוונתי לזה שאני צריך להיות בטוח שזו שאני איתה היא היא הבחורה שאני רוצה להיות איתה תמיד, ושגם לה אין שום ספק בעניין.

אצלי זה לא בדיוק ככה

אני מחכה קצת לראות איך היא מרגישה ואם אני מקבל תחושה מספיק חזקה אז בדיוק כמוך אני נותן את הכל. אני מאלה שצריכים המון אמון ונאמנות על מנת להיפתח ולתת מעצמי בקשר אבל אחר כך השמיים הם הגבול ...

אלדד26

New member
אני נותן הכל מראש,

ואח"כ מתחיל לקחת בחזרה, אם אני מתאכזב.

babe10

New member
ואיפה מוצאים

את המכשיר שבודק מי קניבל? מי תאכל לך את הלב ומי לא? יש להן קרניים? מצאת. הכל מושלם. עשית לה מבחנים שבסיירת לא עושים. התחתנתם, ואחרי שנתיים היא מתאהבת בבוס החדש שלה בעבודה ומשאירה אותך עם לב מרוסק... מישהו מבטיח שעם "בחירת לבך" זה לא יקרה? צריך לבחור טוב, אבל לא להסחף. אין בטחונות בחיים. פשוט אין.

אני אמרתי שיש ?

אני מוכן לקבל סטירה על כל פעם שתמצאי שכתבתי שיש ערבות על כך שזה לא יקרה. אגב, אני לא מעביר אף אחת שום מבחן, באמת שלא, כמו שאמרתי - אין אצלי משחקים. עובדה שלפני שנתיים וחצי בקושי חילצתי את הלב שלי מאוכלי אדם פראיים ...

אלדד26

New member
אוקיי, אז ככה ../images/Emo13.gif

1. אם הייתי יודע משיחת הטלפון, שעם הבחורה הזו לא אתחתן בסוף, אז לא הייתי טורח להיפגש איתה, נקודה. זה לא גורר רצון להתחתן איתה למחרת! תעשי הפרדה. 2. הדרך אל הזוגיות המושלמת רצופה במכשולים רבים מאוד. שיחות הטלפון, הפגישה הראשונה, השניה, החמישים, חגיגות השנה ביחד וכן הלאה. בכל נקודה בזמן יתכן שמי מהצדדים יחליט לפתע שזה לא מתאים לו, בגלל כל סיבה שהיא, וזה לגיטימי. מה שכן, לאורך כל הקשר, אני - אולי לא את אבל אני כן - צריך להרגיש שעם הבחורה הזו אין לי ספק שאמשיך איתה תמיד. אם יש לי ספק, אין טעם לקשר. 3. "אם חיית עם מישהי 6 שנים יהיה לך קל יותר לשים את האצבע על מה אתה מחפש ומה לא" - קודם כל, אני לא מסכים עם המשפט הזה כי הוא לא בהכרח נכון. דבר שני, את יכולה לתעב את הריבאונד כאוות נפשך, עובדה שהוא קיים, וקיים בגדול. 4. אני לא צריך וודאות, אגב. גם אני פועל לפי הרגשה. אבל אני, בניגוד אלייך, לא משלה את עצמי שאת "בחירת ליבי" אני יכול לזהות תוך שבוע. זה כל ההבדל. אני יודע שכשאני יוצא עם מישהי, אז ייקח לה זמן עד שהיא תגיע לסטטוס כזה גבוה ומכובד אצלי בלב. זה הכל. לאהוב אותה - כן, בהחלט. לאהוב אותה עד המוות אני יכול מאוד מהר, כי אני כן פועל מהרגש. אבל אהבה, כמו שכבר אמרתי פה אינספור פעמים, היא לא הכל בחיים. הייתה לי אהבה, וויתרתי עליה - כי מעבר לאהבה יש עוד דברים. וכשהדברים האחרים צצים, אפשר להבין שהאהבה תדעך עם הזמן, אז למה לתת לה לדעוך? חבל על הזמן. 5. אני שומר על הילד שבי. אני פועל מתוך הרגש. אני רק זוכר שהמציאות היא קצת מעבר, ושלפעמים צריך לעצור ולעשות חושבים. "הורס אידיליה" שכמותי. יש דברים שלא, אני לא מאמין שיכולים להצליח. אהבה לא מתגברת על כל מכשול, אני באמת מצטער. יש מכשולים שאין מה לעשות, הם עשויים להרוס קשרים. זה מה יש... זו המציאות. צריך להיות רציונלי לפעמים.

אולי באמת..

זה עניין של זמן, וצריך לתת לזה להתבשל (דווקא בישול זה לא הצד החזק שלי אבל שיהיה).. אבל מה שאת אומרת נשמע לי הגיוני, וזו כבר התקדמות (
אנה X|

אחד השרשורים הכי מענינים שיצא לי

לראות פה ... מותר להביע את דעתי המאוחרת ? אז ככה: אל תבינו אותי לא נכון, אני חושב, מרגיש ומזדהה עם כל מה שכתבו אלדד babe ושות´ למעלה, לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר בעצמי ... יש לי הסתייגות קטנה, אני לא חושב שהשקפת העולם שלי היא הנכונה וכך צריך להיות. אני בהחלט מוכן להכיר בכך שאנשים אחרים עלולים לחשוב בצורה שונה באופן קיצוני ממני וגם להרגיש שונה לחלוטין ממני. לכן לא הייתי ממהר להטיף לאנה על אהבה ואיך היא צריכה להראות. אולי כל היופי בצורת החשיבה שלה הולך לאיבוד בגלל שאנחנו מנסים לכפות עליה את דרך המחשבה שלנו ? עכשיו לאנה: אני חושב שאת צריכה לבדוק אך ורק מה עושה לך טוב. אני חושב שזה בסדר שלא מפריע לך שבן הזוג שלך שוכב עם אחרות ואני חושב שזה בסדר שאת לא מסוגלת להביא בחשבון אפילו את המחשבה של לעבור לגור איתו. אני לא חושב כמוך, אני לא מרגיש כמוך, אבל זה לא בהכרח הופך אותך ללא בסדר. רק תוודאי במהלך חחיך 2 דברים: 1. שהפרטנרים שלך תמיד! מרגישים כמוך וחושבים כמוך. 2. שאת עושה בדק בית יסודי ומקיף ולא נשארת תקועה בגישה שלך ונפתחת לאפשרויות בדיוק כמו שעשית ממש עכשיו, כי אולי תגלי שאחרי הכל את כן חושבת כמונו. אני הולך לחטוף על הראש עכשיו אלדד ?

אלדד26

New member
אה?

למה לחטוף על הראש?
אתה בסדר, אתה. אני חושב בדיוק כמוך, למעט הסוף - אנה לא חייבת לגלות אחרי הכל שהיא חושבת כמונו. זכותה המלאה לחשוב ולהרגיש דברים אחרים על אהבה. אבל גם אתה אמרת את זה בהתחלת ההודעה, אז הכל אחלה

צריכה ../images/Emo24.gif

נגמרו לי המילים.. כנראה שצדק מי שאמר "עד שזה לא יקרה לך לא תביני.." ואם זה לא יקרה, אז לא.. אני יכולה להיות רק מה שאני. But At The End Of It All I´m Here Alone, והלב מרוסק לחתיכות קטנות קטנות..
אנה

בדיוק להיפך ממה שהתכוונתי..

הרי זה בכלל לא משנה אם אנשים מעריצים אותי או לא (מאיפה הבאת את זה??) אם בסוף אני נשארת לבד.

אז תקראי את תגובתי הראשונה

שאלתי אותך כבר פעם בהודעה אחרת, לא זוכר איפה זה היה - מי מסוגל להתמודד איתך ? כמו כולנו את צריכה מישהו שיתאים בדיוק, משהו כמו המברג הנכון לבורג הנכון, מה לעשות שאי אפשר ללכת להום סנטר ולקחת אותו מהמדף ? צריך לחפש ובסוף מוצאים. לפחות ככה אני מאמין. רק תסתכלי סביבך ותפתחי עיניים, אני לא ערב לזה שתמצאי את אהוב ליבך בקרוב, אבל אני די בטוח שאת יכולה למצוא אותו. מלבד זאת, למצוא את האהבה, כמו שכבר כתבתי פעם, זה עניין של עיתוי, אולי את לא בשלה לזה כרגע וייקח לך זמן עד שתגיעי לבשלות הנפשית המתאימה לזהות את זה כשזה שם ולא לפחד מזה. בקיצור, כל עוד את שומרת על הפרופורציות הנכונות ולא נכנסת לדיכאון עמוק מידי כל חוויה היא בריאה ומקדמת אותך צעד אחד קדימה. ככה לפחות אני חושב (אין לי תואר בפסיכולוגיה ואולי אני לא יודע שום דבר בחיים).

למה אתה אומר את זה?

מי מסוגל להתמודד איתך בכלל? אני מקווה שאתה מתכוון במובן החיובי, כי איתך אני לא לגמרי בטוחה...

למעלה