אולי זה לא המקום אבל אלדד ../images/Emo5.gif
זו כבר הפעם החמישית שאני קוראת את ההודעה שלך, ושתדע לך שמזמן לא הרגשתי כל כך רע עם עצמי. בלי שום קשר אליך כמובן! אתה, וכולכם בעצם, נשמעים לי כל-כך יודעים מה אתם רוצים, כל-כך בטוחים באיך הדברים צריכים להיות, זה רק גורם לי להרגיש עוד יותר אבודה. "ההרגשה הזו, כשיש לך צפצופון קטן כזה בפלאפון ואת יודעת שהגיע SMS חדש, ואז הלב שלך נסער כולו כי אולי תיכף תקראי כמה מילים ממנו? את מכירה את ההרגשה הזו, כשאת קמה בבוקר, כולך ג´יפה מהשינה ומהלילה, אבל הדבר הראשון שעובר לך בראש זה - הוא? את מכירה את ההרגשה הזו, של הכמה שניות לפני שאת רואה אותו, נוגעת בו, מנשקת אותו? כשהלב שלך מפרפר ודופק כמו משוגע? אז זו התאהבות". תאמין או לא, אבל בחודשים הראשונים זו הפעם הראשונה בחיים שלי שאני מרגישה דברים כאלה. ובמקום ללכת עם זה זה מפחיד אותי עד מוות. אולי אני צריכה להסביר את עצמי, אבל אני פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל. מה שאני מנסה לשאול בעצם, זה איך זה שלכל העולם זה ברור כשמש שככה דברים צריכים להיות, קשר עם בן זוג אחד לטווח ארוך הוא דבר שאף פעם לא חשבתי עליו ברצינות, ולמען האמת אני לא רואה את זה קורה לי (ואני גם לא רואה יותר מידי הצלחות מסחררות מסביבי). ושלא לדבר על בגידות. כשאני קוראת את הויכוחים בעד ונגד זה נשמע לי כמו סינית עתיקה. אולי אני זאת שלא בסדר כאן?? כי זה מעולם לא הפריע שהחבר שלי שכב עם אחרות, ולהיפך. וזה עבד יפה די הרבה זמן. אז נכון, זו לא היתה התאהבות כזאת, כמו שאתה מתאר. אבל את זה אני יודעת רק בדיעבד אחרי שזה קרה לי. וזה עדיין לא מפריע לי אם הוא שוכב עם אחרות. פסיכית? לא יודעת, אבל זה רק עוזר לשמור את המתח וההתרגשות לאורך זמן, ואני לא יכולה לתאר לי איך זה להזדיין רק עם בנאדם אחד כל החיים, ולמה בעצם??? אבל את האמת: כל הסיפור הזה של אהבה, אתה באמת חושב זה יכול לעבוד לנצח?? אנה. p.s. ל- mapal, סליחה על ההתפרצות, אבל אם קראת עד כאן אז בטח שמת לב שאני האחרונה שיכולה לענות לך..