שאלה לחיילים קרביים -

powerlock

New member
גדוד 71..

אחי הייתי בגדוד הזה.... יצאתי לפני 5 חודשים.... אוי אני מתגעגע....... ווהבה, לאון, אלדד השליש......... הכלי לכולם.... מה התפקיד שלך שם?

alonaviv

New member
מה פתאום אח שלי

הוצא תפקיד במודעין, ולמרות שעברתי את המיונים בכל זאת הלכתי לקרבי. במדינה כמו שלנו חייב כל מי שיכול ללכת לקרבי לעשות את זה למרות כל הזין שבדבר! קרבי זה הכי אחי - לך על זה!

galido

New member
רשף

רשף זה הדבר! דווקא איזה 4 חברה קיבלו נשק מושחר מושחר. אני טען וכן, כרגע אני רוצה לצאת למט"קים. איך עבר עליך הצמ"פ? יש טיפים? משהו? :) זה נכון שיקצרו לנו את הצמ"פ בגלל המצב?

היי צעיר

1- אם 4 חברה מתוך 35 קיבלו נשק מושחר אז לא קיבלתם נשקים מושחרים 2- יש לך את המקצוע הכי מעניין בטנק אבל הכי קשה גם אני טען לדעתי לא כדאי לצאת למט"קים כי הסיכוי שתגיע לפלוגה מיבצעית הוא נמוך אני עברתי צמ"פ חורף אז זה שונה הצמ"פ שלך זה באביב וזה שטויות ולפי מה שידוע לי הצמ"פ שלך יהיה בין חודשיים לשלושה חודשים עוד שאלה לי אליך עד מתי אוגוסט 2000 ? אבל אתה בטח לא יודע את התשובה תהנה מכל רגע ברגילה ל י א ו ר ו ש

אם הייתי מוותרת על קרבי...

או שאלה וואחד שאלה... בשורה התחתונה ביותר - לא. אבל ברור שזה לא ככה: ברור שיש פול לבטים ולא פעם ולא פעמיים יוצא לנו לחשוב - מה אנחנו עושים פה? אבל הספקות האלה אם רק ספקות שעוברים ואם הזמן גם מבינים את חשיבות העיניין של החיילים הקרביים ואני חושבת שבימים שבהם המדינה נמצאת זה בכלל לא צריכה להיות שאלה של אם אני רוצה קרבי או לא - בימים כאלה כל חייל/ת שיכולים לשרת בקרבי מחובתם - כן - חובתם! לעשות זאת!

Kayben

New member
חידוד קטן

זאת לא שאלה של קרבי או לא זאת שאלה של קרבי לעומת תפקידי במודיעין. אם לא היתה לי האפשרות למודיעין אז הייתי בכיף מתגייס לקרבי אבל בגלל שיש לי החלטה לעשות, אז אני צריך להחליט. נראה לי שאני בסוף אלך לקרבי כי התפקיד במודיעין פשוט נשמע משעמם. (צפייה בצג של מכ"ם לפי התחזיות)

galido

New member
הכי שווה להיות טען

תגיד, זה נכון שב*כל* קו טנקים יוצאים שבועיים שבוע? אתה עכשיו בקו? בטוח שהצמ"פ לא יהיה 4 חודשים? עד מתי אוג´ 2000? עד אוגוסט 2003 אני מניח, שזה הרבה, הרבה יותר טוב מנובמבר 2004!! כל הזין בלחזור לצבא אחרי 10 ימים רגילה... לפחות חוזרים לסד"ח.

שוליקה

New member
תגיד? מהיכן בארץ?../images/Emo25.gif

הכיצד 10 ימים רגילה? כמה זמן אתה? מנובמבר? עכשו מתחיל צמ"פ נכון? בהצלחה!

galido

New member
תשובה

אהלן אני מכפר סבא איך 10 ימים רגילה? למה לא? ככה נתנו לנו.. לא שאלנו יותר מדי שאלות אני מנובמבר ואני עכשיו מתחיל צמ"פ

למעלה