אם מדברים על צמחונות רציתי להזכיר את מיני פורום "צמחונות וטבעונות" בוואלה יואל בהנהלת נעמה הראל
M musmus New member 15/10/01 #33 אם מדברים על צמחונות רציתי להזכיר את מיני פורום "צמחונות וטבעונות" בוואלה יואל בהנהלת נעמה הראל
C collie New member 15/10/01 #39 i don´t eat meat i don´t eat meat for about 5months now and eventhough it´s hard i manage. honestly, i like meat but stopped eating it because of the animals
i don´t eat meat i don´t eat meat for about 5months now and eventhough it´s hard i manage. honestly, i like meat but stopped eating it because of the animals
ל **לילך** New member 15/10/01 #40 היי קולי וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני שמחה לראות אותך גם פה! אני מקווה לראות אותך פה לעיתים קרובות !
היי קולי וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני שמחה לראות אותך גם פה! אני מקווה לראות אותך פה לעיתים קרובות !
G geen New member 16/10/01 #44 אני צמחונית שמונה שנים לא אוכלת שום דבר שהיה חי פעם, ולא לובשת עור. ושמתי לב שיש מישהי עם כינוי כמעט כמו שלי..
אני צמחונית שמונה שנים לא אוכלת שום דבר שהיה חי פעם, ולא לובשת עור. ושמתי לב שיש מישהי עם כינוי כמעט כמו שלי..
M musmus New member 16/10/01 #47 והנה כתבות על צמחונות הקישור לכתבה של קופ"ח כללית לא עבד כששמתי את הקישור . מקווה שיעבוד בהמשך.