שאלה לדתיים כאן

vegi force 1980

New member
שאלה לדתיים כאן

הרב עובדיה אומר שהאינטרנט זה רע אמנון יצחק אומר שהאינטרנט זה רע הרב כדורי אומר שאינטרנט זה רע כל רב מצואי קורא לזה מין-טרנט..... אומרים שזה משחיט ומוקצה אז אייך זה שאתם הדתיים כאן?????.. אייך יש פורום דתיים?????. פורום נטעים????.. פורום ברסלב???????? אתם מקשיבים לרב רק לפי מה שנוח???? זאת שאלה מאוד רצינית

Hagai חגי

New member
האינטרנט אינו "רע".

מי שעושה אותו רע הוא האנשים שמכניסים בו פריצות, כפירה, ושאלות קנטרניות כמו אלה. הרבנים אסרו להכניס את האינ´ לשימוש ביתי מחשש לחינוך ילדי הזהב שלנו, אמנם מי שזקוק לו לצרכים עסקיים או בעל תשובה כמוני שהחילוניות השטוחה כבר לא מסוגלת להזיז לו יותר מדי, השימוש מותר, אמנם לא מומלץ... qwerim (hagai yechiel)

Hagai חגי

New member
לא

אני מתכוון שאינט´ זה כלי, כמו סכין, ניתן להשתמש בו לחתוך ירקות וניתן להשתמש בו כדי להרוג אדם ח"ו... הדוגמה הכי טובה זה הנושא של פלאפונים בחברה החרדית, הפלפון עצמו הינו מכשיר מעולה, אני יכול לדבר עם משפחתי מכל מקום בעולם, לשאול דברי תורה מכל מקום וכו´, אבל מאז שהכניסו לתוכו החברות הסלולריות תכנים רעים או ממתי שבחורי ישיבות נקלעו לביטולי תורה על ידו בלי משים לב, הכלי עצמו נעשה "רע" יותר.

Hagai חגי

New member
אגב, חגי = qwerim

אני פשוט כותב בעוד פורומים אחרים בלי קשר לדת ואין לי כח להחליף כינוי.

Hagai חגי

New member
אה, וביגון,

שחמט נקרא השכלה...? (בזה אני מוכן לשחק נגדך, זה משחק ישיבתי
)

begone

New member
התשובה היא לא

עוד מעט תגיד לי שגם כדורעף, פינג-פונג ומונופול זה השכלה..... לא, חביבי.

גוססי

New member
אגב, ההימור של פסקל עדיין באתר שלך?

כדאי שתוריד אותו, אין לו שום ערך תיאולוגי/אחר.

answers2

New member
דווקא כן .

מצאתי לו ערך רב בביקורי האחרון בקזינו טרופיקנה בבודפסט.

גוססי

New member
זה אכן היה ביקורך האחרון

קזינו שפועל בהסתברויות של 50-50 לא יחזיק מעמד יותר משעתיים.

answers2

New member
לא זו אף זו

הפסדתי שם 420 דולר ב 3 שעות (והייתי מפסיד עוד מן הסתם אלולא הייתי צריך להגיע לטיסה.) אכן ביקור אחרון. אבל היה כיף (+מומלץ). נ.ב. למרבה ההפתעה , אין להם תעודת הכשר ונאלצתי להסתפק במשקאות חריפים וקולה . מישהו מכיר קזינו כשר?

גוססי

New member
../images/Emo6.gif

לא ידעת ש-"אין מזל לישראל"? נסה את אונית הקזינו באילת, סביר להניח שהם שומרים על כשרות. שמעתי גם שהקזינו של הרש"פ ביריחו נהג לארח לא מעט חרדים לפני שחיסלו אותו.

אז למה אתה פה?

אנחנו הרי כופרים מסוכנים שעלולים להשחית אותך ואת ילדי הזהב שלך שמחונכים לחיי עוני, בטלה, ואמונה עיוורת נפלאים! כמו כן, קשה לי להאמין שתלמיד תורה יזמין "במקרה" שיחות אירוטיות. למרות שאני חייב לציין שזה יכול להיות מאוד משעשע, בדיוק כמו הפרסומת לויאגרה ב"יתד נאמן".

vegi force 1980

New member
חגי

אז אם זה ככה אז למה כל הבלאגן שעשו למסכנה ההיא מבניי ברק שבסך הכל רצתה ללמוד בניית אתרים?????. פאק יעני בעלה התגרש ממנה!!!!! החרימו אותה בכל בניי ברק!!!!! מה העניין??????.. ואגב כשחגי אומר ילדי זהב אני מניח שהוא מתכוון לכך שילדי הדתיים הם ילדים טהורים ונישמתם זכה וצלולה..נכון?... כמו הילג החרדי שחטף ממני מכות היום כי הוא בעט בחתול רחוב.... ילד זהב....(בן 14 הנשמה הטהורה)

אל תהיה ילד.

תפוח הזהב המסוים הזה כנראה נפל רחוק מהעץ
אגב, אני לא יודעת מה הסיפור של האלה מבני ברק, אבל יש היום לא מעט בני ברקים/ות שלומדים/ות בניית אתרים או עוברים/עובדים בתחומי הרשת.

pppliat

New member
אני מכירה עוד כמה תפוחים כאלה--

שנפלו כנראה רחוק מהעץ. כמו הילד עם הכיפה בראש השנה שכמעט נדרס כי ניסה לברוח מהאבן שזרקתי עליו. אותה האבן שהוא זרק ופגע בכלבים שלי.הילד הזה הוא אולי תפוח שנפל רחוק מהעץ, אבל אליו נוספו קריאות צחוק והילולה של עוד כמה חובשי כיפה קטנטנים לזעקות שכלבתי הפיצה מכאב מכת האבן. ממש ילדי הזהב... מה אני אגיד, "לתפארת מדינת ישראל"!!!

גם אני מכירה

ובכל זאת. בכל חברה יש ילדים טובים וילדים פחות טובים, כשם שיש אנשים בסדר ואנשים פחות בסדר, בלשון עדינה. אני שמחה שהראית לילדים האלה דוגמה טובה. יופי לך, ויופי של הכללה. "לתפארת מדינת ישראל".

pppliat

New member
ילידת המאה שעברה-----

"בכל חברה יש ילדים טובים וילדים פחות טובים, כשם שיש אנשים בסדר ואנשים פחות בסדר, בלשון עדינה" אני לא שמעתי עוד ניסיון מאף קבוצה לעשות מהילדים שלה "ילדי זהב" -הילדים של המחר- כן שמעתי, אבל המשמעות היא לא אותו הדבר עוד לא שמעתי התנשאות שכזאת "יופי לך, ויופי של הכללה" הכללה? אולי אני באמת אשמה, אבל אין זה שונה מההכללה שעשה חגי באומרו: "ילדי הזהב שלנו" ילדי הזהב של מי? שלי הם בטח שלא הם ילדים שהרבה מהם מקבלים חינוך קלוקל ולכן אסור לקרוא להם -ילדי זהב- הביטוי הזה מצחיק אותי כשאני שומעת באיזה הקשר הוא נאמר

סליחה, גבירתי,

כשחגי מכנה אותם "ילדי זהב", הוא לא מייצג אף קבוצה, אלא את עצמו, ואולי עוד כמה פרטים, בלבד. אם היית קוראת את דבריו כמו שצריך, בלי רגשנות-נגד מיותרת, היית שמה לב -אבחנה דקה ממש- שהוא בעצמו לא חושב שכל הילדים הדתיים הם "ילדי זהב". אז ככה. א. הם מקבלים חינוך קלוקל, לדעתך. אין לך זכות לקבוע לציבור מהו חינוך טוב ומה לא. יש לך זכות להביע את דעתך. אל תתיימרי. ב. להזכירך, כמו שאמרת בעצמך, הם לא הילדים שלך, ולכן, את לא תקבעי איך מותר להורים שלהם (וגם לכל מיני אנשים אחרים) לקרוא להם. מצחיק אותך- אז תצחקי. תסלחי לי, הודעתך האחרונה חסרת קשר.

למעלה