שאלה לדיון

Dror Bar

New member
שאלה לדיון

מה לפי דעתכם עדיף בעיקרון נשק פנים מול פנים או נשק למרחק או אולי קסם? אשמח לשמוע תגובות ודעות. כמו כן אשמח לשמוע על מהלכים מיוחדים שעשיתם עם חברי קבוצתכם או שחשבתם אליהם

naring

New member
שאלה טובה

שלושתם טובים. כל אחד למצב אחר. נשק לטווח ארוך - כאשר רוצים להגיע למקום רחוק מבלי להסתכן וכאשר התנאים מאפשרים את זה. נשק לטווח קרוב - כאשר רוצים לעשות את המעשה בשקט ומבלי למשוך תשומת לב. קסם - תלוי איזה סוג. יש סוגים שגוררים אחריהם הרבה רעש ומראות שמושכים תשומת לב מיותרת. יש כאלה שלא. יש כאלה שמשיגים את המטרה שאתה צריך בדיוק מירבי. יש כאלה שלא. וכו'.

JuffoWup

New member
אני מתנגד

לירות במישהו חץ באמצע הלילה שקט לא פחות מסכין.

sagy agamy

New member
לפי דעתי

אני חושב ששלושתם טובים מאוד. רק הכול תלוי היכן אתה נמצא, מה אתה עושה, מה האפשרויות שלך, והיכן אתה נמצא ביחס למטרה (אפשר להיות קוסם/מכשף ולהשתמש ברובה קשת וחרב).

DDN

New member
מה עדיף?

גלידה או עוגת שוקולד חמה? סטייק עסיסי או פסטה מוקרמת? מסיכה או גלימה. ובסופו של דבר - הכל תלוי בנסיבות ובזמינות. כמו שאתה לא תאכל עוגת שוקולד חמה בזמן שאתה הולך ברחוב, לא תאכל סטייק אם אתה שומר כשרות ולפני חצי שעה שתית שוקו ואם אתה רוצה לשדוד בנק, אתה תחבוש מסיכה ולא גלימה. אם אתה צמוד לאויב, אתה תתקוף אותו עם כלי נשק לפנים אל פנים. אם אתה רחוק מהיריב, אתה תשתמש ב"ארטילריה" ואם אתה יכול, אתה תשתמש בקסם. ולסתור את כל מה שאמרתי, בד"כ נשק קפא"פ יהיה הדבר הכי יעיל כדי "לסגור עניינים". למה? איתו אתה יכול לערוף את ראש היריב ולבצע וידוא הריגה. קסם מרחוק, וקליעים תמיד משאירים מקום לספק. זה כמו במלחמה, כדי לכבוש מקום אתה תשתמש בחילות היבשה. הפצצות מהאויר, מהים או טילים לטווח רחוק רק ירככו את הקרקע לקראת כוחות היבשה (שהם נשק הקפא"פ שלך)

sagy agamy

New member
רק

כמשהוא ששומר כשרות אני יכול להגיד שאפשר לאכול סטייק אחרי חצי שעה בין הבשר לחלב (אם אתה אוכל את הסטייק לפני החלב אתה צריך הפרש של 4 שעות)

DDN

New member
אוף. אני ידעתי את זה.

התלבלבתי. (יש את אלו שאומרים 3 או 6 שעות, אבל זה כבר כל אחד ושלו)

Nihau

New member
no cape!

לדעתי עדיף שני נשקים מאשר אחד: ביד החזקה נשק לטווח רחוק\בינוני וביד החלשה נשק לטווח קרוב. כך אתה מרעיף נזק על אוייביך הרבה לפני שהם מסוגלים להזיק לך ואם הם עדיין חיים כשהם סוף סוף סגרו עליך את הטווח עדיין יש לך נשק לטווח קצר שיגן עליך מהם בזמן שאתה מתמרן את הנשק הארוך לחסל אותם או לעשות מגוון דברים יצירתיים ורצחניים אחרים. דוגמא שכבר הופכת למפורסמת כאן בפורום היא הרעיון שהיה לי להשתמש בשוט כנשק טווח ארוך (3 מטר זה המון מרחק בשביל אוייב שנכנס לאיזור המאויים שלך) ולהפיל\ללכוד\לפצוע את האוייבים וכשהם מתקרבים לנעוץ בהם את החרב - טוב במיוחד אם הצלחתי לקשור אותם עם השוט קודם. דוגמה אחרת מעניינת היא שיטת הלחימה של קבוצה וותיקה מאוד: כאשר הם היו פוגשים אוייב הקוסם היה מטיל קסם רשת קורים על האוייב וכך מונע ממנו לזוז, חבר אחר היה מנפץ על האוייב הלכוד בקבוק שמן והשלישי היה זורק עליו לפיד בוער ומדליק אותו- קורים ספוגים בשמן בוערים מעולה.

DDN

New member
אני לא מחשיב שוט כנשק לטווח רחוק

שוט אחרי הכל הוא נשק קפא"פ. קשת היא נשק לטווח ארוך. זה שהטווח של שוט ארוך יותר משל חרב לא עושה אותו נשק ל"טווח רחוק".

Nihau

New member
אז כבר עדיף קסם וסכין.

קסם יתן את המגוון הגדול ביותר של אפשרויות לטווח רחוק והסכין יגן מטווח קצר- אפשר להחליף את הסכין בנשק ארוך יותר אבל זה כבר תלוי משחק\עולם\שה"מ.

DDN

New member
את לא יכולה לבחור גם זה וגם זה.

אופציה ד' הושמטה משאלון אמריקאי זה. יש לך: א. נשק קפא"פ ב. נשק טווח ג. קסם. אין לך אפשרות לשלב בין השניים.

Dror Bar

New member
בסדר אבל מה אם הדבר השני שרציתי

מצבים מיוחדים ומעשים מיוחדים בקרב

DDN

New member
דבר נחמד שרולנד עשה פעם

זה לאגור בירה בפה, ואז לעמוד עם לפיד וליצור להביור קטן. זה לא היה מוצלח משהו.

naring

New member
אני יודע למה.

אחוז האלכוהול בבירה הוא ממש נמוך. תנסה עם וודקה.

Bloodless

New member
אני אוהבת קפא"פ.

יש בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר חזק. אם משתתפים בקרב קפא"פ, זה אומר שגם מודעים בדיוק למה שעושים ורואים בדיוק מי ומה עומד מולנו. בצורה חולנית כלשהי, יש בזה משהו קצת רומנטי, או משהו בסגנון. בקבוצה שאני מנחה, עד כה נדמה לי שהיו בעיקר קרבות קפא"פ, ואף אחד לא התלונן.

Nihau

New member
המוות השקט

יש משהו יותר מפחיד בלדעת שאפשר להרוג את הדמות שלך מרחוק, בצורה לא אישית, בהפתעה גמורה וללא סיכוי להתכוננות מוקדמת עי שימוש פשוט בכלי נשק ארוך מטווח גדול מטווח הראיה או השמיעה- קסם, רעל או רובה ליזר- היינו אך מבחינת הדמות- מוות פתאומי ולא הוגן להחריד. מצד שני קרב פנים אל פנים הוא אלים מאוד, מזעזע, מלחיץ, מטריד מצפונית, מסוכן אישית, ללא בטחון בתוצאה הסופית וכשלון עלול לעלות בחיי התוקף לא פחות מאשר בחיי המותקף ותיקו בו שניהם מתים הוא גם אפשרות קבילה. רומנטי? זה כבר עיניין של השקפה מודרנית על משהו שכבר כמעט חלף מהעולם המערבי. העיקר שתהני.

למעלה