שאלה לדיון

מייקי69

New member
אכן, כולם חכמים וכולם צודקים

מיליון אחוז צודקים. וכשלי זה קרה, בגיל 19, בכלל ביקשתי מהבחור שיעלם לי מהעיניים שיעוף, שלא צריך כלום ממנו, תודה ו.... מכירים אותי כבר, נכון? טריק הדלתות והחלונות והמנעולים.... אבל..... אבל..... אשלי מתבקשת לא לשמוע את המשפט הבא. לפעמים יש בי איזו ילדה כזותי, מלאה בדמיון וכעס בריא והילדה הזותי רוצה לתפוס את הבנזונה, לשרוט לו, למרוט לו, לירוק לו, לבעוט לו, לגלגל באבק, לבכות לו, לצרוח לו, לקלל לו, לספר לו מה הוא שווה ו.... לראות אותו חוזר על ארבע ומודה: טעיתי, אהבתי. זהו. ככה נראית הילדה הפסיכית הזאת אצלי בראש. אז אני עומדת מתחת למים במקלחת (שהכל יגיע לביוב כמה שיותר מהר), ונותנת לילדה להתחרע. הכל יורד במים והופ - אני יוצאת נקיה ובוגרת. לא. אין כוח לנקמה. הכעס ירד בכביסה. נשארה רק אני, גוף ונפש וכוחות מיליון (כמעט כמו שלך, אשלי. רק כמעט)

redredole

New member
נכון מייקי

את צודקת בתיאור ההרגשה הפנימית, הכעס המבוכה הרצון לבעוט ולהכות, להשתולל ולבכות. אבל מהצד הדברים נראים בצורה אולי קצת שונה, מהצד ממי שאינו נוגע בעניין הרגש אינו שולט ואינו מכתיב את דרך ההתנהגות הרצויה או המצופה.

אש לי

New member
את כל כך אני לפעמים...../images/Emo13.gif

אבדה לי האישה שבי ראבאק עד שהגיע אחרי כל כך הרבה שנים! עכשיו אנחנו שתי ילדות קטנות ולבד האחת מתה למרוט לו את השיער ולבעוט לו בביצים השנייה עם דימעה בעין עצובה וכואבת מבקשת ממנה להתאפק ולשאול את עיצת הגדולים. כמה פעמים ביום אפשר להיות מתחת למים?:)

כל את רוצה קשקשים של דג ועור ברווז

אז אפשר כל היום. ואפשר(וקשה גם) לנתק את הכעס והעלבון הנורא ולדעת שהם שם ושאולי פעם תצטרכי להתמודד איתם.(בטח שתצטרכי,מה את חושבת, המים של המקלחת הולכים רק לביוב?, שם זה מצטבר ומצטבר ובסוף יוצא החוצה בדליפות קטנות). אבל עכשיו לטפל ב"עכשיו" ואת האח"כ להשאיר לאח"כ. עכשיו נתתי לכל הרעבים אוכל כדי שאח"כ יהיה לי שקט לעצמי. קודם לגמור את ההריון המיותר אח"כ לחשוב מה עושים ואיך ועם מי ואם כן פותחים פנקס חשבונות או לא. ומה יוצא מהחשבונאות הזו וכמה אנרגיה (מיותרת)מתועלת לנקמות וחשבונות.

viviti

New member
../images/Emo13.gif גם לי זה קרה בסביבות גיל 19

הייתי בקיבוץ כך שהעלות לא הוותה בעיה לא היה ברור ב 100 אחוז מי האב ובכל זאת התנהגתי בצורה מכפירה לאחד אמרתי באסרטיביות ש..... אין צורך השני שהתעקש להגיע איתי לפוריה (איזה פחד) גורש בעדינות אחרי המתנה קצרה נשארתי עם חברה. זה מה שהייתי צריכה - אז...

גלית47

New member
מנסה לסדר מחשבות

מכיוון שהבחור נעלם מבחינתי הוא לא שווה התיחסות ומכאן שגם לא הייתי משקיעה כל אנרגיה בנקמנות או בענישה שדרך אגב תמיד יכולה לחזור כבומרגנג לבחורה שהרי גם לה יש משפחה. מה החליטה הבחורה האם רוצה לעשות הפלה או רוצה להמשיך בהריון? והאם חושבת היא על הפגיעה במשפחתה היא? או שהיא רוצה לפרק אותה? באם היא רוצה במשפחתה אז שתעשה הפלה ותמשיך בחייה. גלית

אש לי

New member
גלית פעם שנייה../images/Emo13.gif

מדובר רק בהפלה ושאינו תומך כלכלית לא שותף להוצאה. זהו!

לבבה

New member
אש לי

אני מציינת שוב - ועדה של בי"ח. ואם מציינים לעו"ס בעיות כספיות, יש באפשרותה לסייע אם בפריסת התשלום ואם בהקטנתו. כמו שאמרתי לעיל חבל על הזמן שיושקע בנסיונות לחנך אדם מבוגר. חבל גם לצפות לתמיכה רגשית ממישהו שלא מסוגל לכך.

אש לי

New member
רק דרך הרווחה אפשר

לפי טענת עובדת סוציאלית הנחה זעומה והימור אטומי הסבר יגיע אלייך במסר

חבל על האנרגיה הזו -דרך הרווחה

מכירה את המערכות האלו זה לא הספור שיממנו אותו ואם כן האם המימון המאד חלקי שווה את החשיפה? בספק רב!!

קורין1

New member
צריך לתבוע אותו בהוצאות, כן

להעניש אותו? להתנקם בו? לא חושבת שזו הדרך, נקמה ועונש רק תחמיר עם המצב לתבוע אותו להוצאות ולהתרחק ממנו. הגבר הזה, נצלן ואיגואיסט, כשהיה נוח היה שם, כשהוא צריך לתמוך הוא נעלם

חבל"ז... כבר אמרנו?!

אל תבזבזזי עליו אנרגיות מיותרות של נקמה... הרעיון של להודיע לו שאת החלטת לגדל את הילד, ולתבוע אבהות ממנו על כל המשתמע מכך, דווקא כן נראה לי. על הבוקר מחר, הוא יגיע עם הכסף... לכי קודם כל מחר בבוקר ותגמרי עם הענין, אחר כך תחשבי מה עושים הלאה. הרי תמיד את יכולה להגיד לו שברגע האחרון התחרטת...
רשפים

חשבון פשוט

מאז עלתה השאלה לראשונה עברו שלשה או ארבעה שבועות ההריון החל לפני זה כל יום מקדם את ההריון אם נזכור שהריון הוא רק 9 חודשים ולפעמים אפילו פחות הרי כל דקה הופכת את הספור מגרידה ללידה לא חבל על הזמן? למה את מחכה? חסר כסף? תלווי ממישהו אחר כך תריבי איתו וחוצמזה הרי אמרת שהוא מוכן לשלם, לא? אז שישלם ואם צריך להחזיר לו חלק אז תמצאי איזו עבודה חלקית ותחזירי לו בתשלומים עד גיל פנסיה לגדל ילד עולה קצת יותר מאשר לעשות הפלה ויותר מזה הפלה היא חד פעמית גידול ילד זה לפחות 25 שנה (במימון) אז למה את מחכה?

אש לי

New member
וואוווו על מה את מדברת?

לא חיכיתי רגע ולא שנייה מיותרת רופאים וועדה פגישות ונתאריך למחר 8 שבועות בדיוק לא תמיד יש ממי להלוות ומה מספרים אז? תגובה חריפה לחינם

לא חריפה, חלילה, אבל מאד מודאגת

העיקר שהכל יהיה בסדר בסופו של דבר רק מפחיד הזמן העובר לא מרגישים אותו ואז נמצאים במצב הרבה יותר גרוע וגם זוכרת שבזמנו אמרת שבעיית המימון נפתרה חושבת שכל מיני ארגונים דתיים למיניהם יהיו מוכנים להלוות כסף

אש לי

New member
אם זה מדאגה איתך הסליחה

בתחילה אמר שדאגתי לחינם כי זה המינימום שיעשה זה לשלם אתמול אמר-אין! גם אירגון דתי ....האמיני לי בררתי כבר הכול. הזכרת אירגון דתי? שרק אלוהים ישלם לו:)

הבנתי

צר לי תחשבי ממי את יכולה ללוות כספים חברים קרובים מכל אחד כמה מאות, לא משהו שיכביד עליהם ובאמת תמצאי איזו עבודה זמנית ותחזירי שיהיה בהצלחה

אני פה!!! איתך ובשבילך-תמיד!../images/Emo24.gif

אני לא טובה בחיבוקים ונשיקות-וכרגע גם אבדו מראשי כל העיצות! וכילדה קטנה בליבי יש עכשיו רק סלידה ורצף של קללות מגוחכות לאותו בחור עם כל העכבות!!! רק רציתי לומר לך: אני איתך חברה-בכל הבחירות!

I was down this road..

כבר הייתי שם, ועוד לא חזרתי. לא, לא הכנסתי אף אחת להריון, אני מדבר על הנקמה. אני לא רוצה לצייר את עצמי כתמים... גם אני חשבתי לפגוע בברנש שפגע בי, באיצטלה זו או אחרת. אחת הסיבות שאני משתהה בחזרה לארץ היא חוסר הידיעה מה אני הולך לעשות כשאני אגיע. במקרה שלך, אין שום מקום לנקמה..! שני החברים לא בסדר בקנה מידה אטומי, ממש כור גרעיני קטן. מי שמנהל רומן מחוץ לנישואין (היא והוא) הוא הפושע האמיתי, לא מי שיממן או לא את ההפלה!.. ואני פשוט לא מצליח להבין, איך בשנת 2002 אנשים בטוחים שהם חסינים מאיידס... מה, לכם זה לא יקרה??? למה?? הנגיף עושה הבחנות??? ומה עם בני הזוג?? לא מספיקה הבגידה??? אולי גם תדביקו אותם באיזו מחלה אקזוטית (איידס זה לא הדבר היחידי בארסנל)??? מה פה קורה פה?? שני אנשים "מבוגרים"... באמת מבוגרים. ואני אתן לך זווית אישית לעניין הנקמה: כל פעם שאני חושב על איך למעוך את הבחור או אותה (והפיתוי מאוד גדול ויש דרכים לא מעטות) אני מסביר לעצמי, שהנ"ל בדרכו המעוותת עשה לי טובה גדולה. אלמלא הוא, היינו מקימים משפחה...! תארי לך... כך שאני חייב לו, על קריעת המסכה מפרצופה של זו שחשבתי אותה לאוהבת. במקרה שלך, התייחסי להריון הזה כאל שעור: את יודעת מה הוא שווה. פקח את עינייך.נכון זו הוצאה כלכלית, אבל בחיאת! איידס עדיף?? תגידי תודה שיצאת במיעוט... ומה לגבי האישה? אישה נשואה, אני הייתי מניח שהיא משתמשת בגלולה. האם היא ידעה אותו שהיא לא משתמשת בכלום??? האם היא ידעה אותו לסיכון שבדבר? אם אישה נשואה אומרת לי שלא צריך גומי, אני מניח שהיא מוגנת. וכן, הוא צריך לשלם חצי אם הוא לא ידע. ואם הוא לא ישלם??? אכלת אותה. לא תוכלי ללכת עם זה למשפט, כי אז בעלך יתגרש ממך. ואם הייתה לכם חתונה רגילה(=דתית) אז ביה"ד ייתן לו חזקה על הילדים ואת תמצאי את עצמך מוגדרת כנואפת, לא נעים במשפט היהודי (ובצדק). אני מקווה שחוץ מההריון, לא קיבלת ממנו שום דבר נוסף. ההריון זה כסף כיס היום. יש דברים הרבה יותר גרועים. ועצה כללית לך, לה ולכולם: תפסיקו להמר על החיים שלכם (ולנואפים/בוגדים) על חיי הפרטנר שלכם. שימו קונדום. אולי זה חלק קיטשי מפרסומת, אבל איידס פוגע ללא הבחנה. זהו.

למעלה