שאלה לדיון..

No BoDy1

New member
תגובה

זה לא קשור כל אחד והרצונות שלו ומה שהוא מוכן להוציא על משהו... אני מעדיף להוציא 1500 שקל על גלשן שאני הולך לקנות ולא 600 שקל על ג'ינס..

julietta16

New member
למה להרוג אותך???

אתה יכול, ורוצה לבזבז כאלה סכומים על ג'ינס..יופי לי, אישית, זה לא מתאים

אממ1

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

עדיף לחסוך לדברים יותר חשובים

no BOYS no LIFE

New member
אוקיי אני יודעת שזה יישמע מזעזע

אבל הג'ינס הכי יפה\יושב פצצה\נוח ושאני הכי הרבה משתמשת בו בתקופה זו עלה 80 שקל זה אמנם הג'ינס הכי זול שקניתי אי פעם אבל מבין כל שאר הג'ינסים שלי שעלו יותר אני הכי אוהבת אותו

BeNiT1BiNbA

New member
הג'ינס שמחזיק אצלי הכי הרבה זמן..

מבחינת איכות ומבחינת הטעם שלי כי אני עוד אוהבת אותו והוא נוח..ופשוט.. עלה לי 50 שקל!! עודפים של פרנזי.. והוא אחלה!! רק צריך לדעת לחפש..אפילו לא לחפש כיהם נמצאים בכל מקום אני לא קונה שם אני קונה ג'ינס....ואני מודה שלפעמים אני אתלהב מלקנות שם אבל לוקחים הכל בפרופורציות..

chicolico

New member
כן ולא....

אני לעולם לא הוצאתי (וגם לא אוציא) כאלה סכומים של כסף על ג'ינסים של דיזל/לי קופר/קרוקר (למרות שיש לי דיזל אחד ולי קופר אחד- ואותם קניתי רק במבצעים וסופי עונה)... אבל... בהחלט הוצאתי (וגם אמשיך להוציא) כסף על ג'ינסים של רוברטו קוואלי, דולצ'ה גבאנה, קלווין קליין, אנדרו מארק, בארברי, דונה קארן והרשימה עוד ארוכה... אני לא אומר שזה כן מוצדק, אבל בגדי מעצבים "כבדים" הם הסטייה הפרטית שלי ואני לא מרגיש צורך להתבייש בה... יש לציין שכשאני כן קונה בגדים של המעצבים הנ"ל, אני גם תמיד מחפש את ההנחות והמבצעים- כי לא משנה מה תגידו, תמיד יותר כיף לקנות משהו יותר בזול... אתה מרגיש מורווח שהצלחת למצוא משהו איכותי במעט כסף...

chicolico

New member
תתפלאו, אבל

קניית בגדי מעצבים לא חייבת להיות עסק יקר וקורע כיס כפי שכולכם חושבים... צריך רק לדעת לחפש... ובנוגע לדילמה הכלכלית-מוסרית שחלק מהאנשים פה הזכירו יש לי מה לומר בנושא: תראו... כבר שנתיים בערך שאני לא חי על חשבון ההורים שלי... יש לי משכורת צבאית (אם אפשר בכלל לקרוא לזה משכורת)+ אני עובד לפעמים+ יש לי כרטיס אשראי (ותתפלאו לכמה תשלומים אפשר בימינו לחלק מכנס של דולצ'ה גבאנה- זה כמו לקנות דירה...
), אז כן... אני איכשהוא מסתדר... תאמינו לי (באמת, מכל הלב, אני רציני) שאני לא עשיר יותר מכל אחד מכם ואני לא איזה מליין מפוצץ בכסף... אני פשוט יודע מה ואיפה לקנות...וגם אל תחשבו שכל שני וחמישי אני חורש את כיכר המדינה... ממש לא... זה שאני אוהב את הדברים האלה לא בהכרח אומר שאני יכול להרשות לעצמי... אני אוהב את הסגנון של המעצבים האלה- ולרוב אני קונה בחנויות כמו זארה כי יש להם פחות או יותר את אותו הסגנון... פעם ב... כשאני מרשה לעצמי, אני קונה בגד ממותג... מישהו שאל בקשר לטווח מחירים? הרבה פחות ממה שנראה לכם... באמת.

אז...

אולי תכתוב לנו איזה מאמרון על קניית בגדי מעצבים + טיפים טובים
*מנדב אותך* אתה לא חייב.. אני פשוט חושב שזה יכול לעניין הרבה אנשים וגם לעזור להם. מה שבא לך.. איך שאתה יכול..

../images/Emo45.gif (מפתיע, הא?! ../images/Emo6.gif)

בקפיצה הבאה לכיכר, אחפש בעל מדים שמבקש מספר תלת ספרתי של תשלומים :) וברצינות, לכל השואלים, לפעמים מוצאים דברים כאלה במחירים הזויים. צריך לדעת איפה לחפש (יבואנים, חנויות מפעל) ומתי (סיילים ומבצעים) ותזכרו שאם מצאתם טי-שירט לבנה חלקה של דונה קארן ב60 שקל, לא תמיד שווה לקנות אותה... השם שעל הבגד יכול להוסיף לו, לא לעשות אותו.

BeNiT1BiNbA

New member
יודע מה,?? סבבה!!..זה מקובל לגמרי..

(על דעתי האישית..)..לא שזה משנה משהו.. אבל סחטיין..כל הכבוד, וזהו אין לי עוד מה להגיב על זה.. כל עוד הראש פועל ולא רק ההשתוללות אז אתה שולט בעניינים..

SuGar and SpicE

New member
חחחחחחחח

הודעת פואנטהה. משמע, הסוף היה לגמרי לא צפוי. אחרי שכתבת שאתה לא תקנה בדיזל חשבתי שתכתוב כמו היתר שעדיף לקנות בעיר וזה. ואז בה הקטע של המעצבים :) לא צפוי, אכן לא צפוי. ובקשר לתוכן עצמו: מסכימה איתך.. זה יותר הגיוני. אבל בכל זאת - לא תמיד יש כסף לקנות ג'ינסים ממעצבים, ודיזל/לי קופר/ קרוקר הם אלטרנטיבה טובה, יותר זולה ואיכותית למדי. ההבדל במותג ברור, אמנם. סתם לידע כללי... סביב אילו מחירים נעים הג'ינסים שאתה קונה?

חחח דווקא אני לא הופתעתי..

מההיכרות (הלא עמוקה) שלי איתו זה ידוע שהוא חובב מעצבים
אגב - אני גם מאוד מסכים עם מה שאמרת.. בהחלט שווה להוציא קצת יותר כסף על בגדי מעצבים מאשר על סתם מותגים רגילים..

chicolico

New member
נכון...

ואני לא קונה משם הרבה... אבל כן, יש לי כמה פריטים בארון שאם תראו אותם, תהיו בטוחים שזה הארון של סבא שלכם משנת 1932... מיוחד... מקורי... קלאסי....

למעלה