שאלה לדיון..

coolel

New member
לא הבנתם../images/Emo70.gif

ב400 ש"ח דיברתי על מותגים כמו לי קופר וקרוקר והדגשתי את זה אבל ב600 ש"ח כמובן לא על קרוקר או לי קופר.. אין שום סיבה לשלם להם 600 ש"ח וגם לא כתבתי את זה - כמובן שהתכוונתי כבר למעצבים...

coolel

New member
והמשך

400 ש"ח למותג זה מחיר לא מאוד יקר ולכן אם מדובר בג'ינס איכותי ויפה וממותג זה אפשרי לקנות אותו(והיום כבר אפשר למצוא במחירים של 350 ומעלה ג'ינסים של קרוקר ולי קופר וזה אפילו לא 400...) לגבי 600 ברור שלא עבור מותגים אלא עבור מעצבים או משהו רציני אחר... במחירים של 600+ אפשר בהחלט למצוא איזה ארמני, דולצ'ה,ראלף לורן, ורסאצ'ה וכו'...

i l0ve u

New member
בשבילך אולי 40 שקל זה לא יקר

בשבילי זה מוגזם... וזה הטופ שאני אי פעם יהיה מוכנה להוציא על מכנס ...

coolel

New member
הכוונה שלי הייתה

לא שזה לא יקר ביחס לאחרים בעיקר... וזה מחיר שאפשר מדי פעם להרשות לעצמך לקנות בו ג'ינס תאמיני לי שגם בשבילי זה יקר אבל אני קונה ג'ינסים ב400 ש"ח - אני פשוט חוסף וקונה. נכון שיכולתי לקנות במחיר הזה 2 ג'ינסים אולי בחברה אחרת ויכלו להיות לי יותר ג'ינסים אבל אני מעדיף פחות ג'ינסים אבל יותר יפים ואיכותיים(לדעתי) זה לא שאני מליונר וממש לא קרוב לזה - אני פשוט חוסך מהכסף שאני מקבל ומתי שיש לי מספיק אני קונה... שוב זו רק דעתי...

SuGar and SpicE

New member
בדיוק בדיוק מה שרציתי לומר!!!

גם אני ככה.... ההורים שלי לא ייקנו לי סתם ככה ג'ינס ב-500 ש"ח, גם אם הם יכולים וגם אם לא זה לא נראה להם כדאי..ואפשר להבין אותם :] אז אני פשוט חוסכת...פה סבתא מביאה 100 ש"ח לכבוד איזה חג, קצת מדמי כיס...

SuGar and SpicE

New member
עם זאת, כאשר אני מסתכלת מהצד

על מעשיי, אני בהחלט יכולה לראות את האוויליות שבדבר.

A r i s t o

New member
זה לא הכי נכון

ג'ינס של ארמאני עולה בערך פי 2 מהג'ינס הכי יקר של דיזל קניתי באיטליה ג'ינס מארמני ג'ינס שעלה 200 יורו ואני ממש מצטער שקניתי אותו זה לא ג'ינס שאפשר ללבוש לבצפר או משו כזה ויצא לי אולי פעמיים ללבוש אותו (ויש לי אותו שנה בערך)

תראה...

א. זה תלוי באיזו מדינה אתה קונה.. ב. זה תלוי גם באיזה תקופה אתה קונה.. לדוגמא במשביר החדש לצרכן שמעתי שמייבאים בגדים של D&G ו-DNKR וארמאני וכו'.. במחירים עממים (יחסית)

A r i s t o

New member
ההבדל בין המחיר במילנו

לבין המחיר באיזור רומא ובנפולי לא היה גדול אם כבר יקר אז בשוויץ זה עלה בחצי מחיר יותר...

אתה מתכוון אולי לdkny?

בכל אופן, למיטב ידיעתי הם פתחו "שדרת מעצבים" רמת בסניף רמת אביב, בגלל תמהיל הקונים הספציפי שמסתובב שם (יותר מבמקומות אחרים). אגב, משוטטות שם, לא ממש שווה... הם הביאו יותר בגדי ערב וכאלה או שבגדי ספורט. משהו לביש? לא ממש

tipaKtana

New member
../images/Emo70.gif ממש לא ../images/Emo70.gif

600?על ג'ינס? ממש לא! כמו שמישהו אמר מעלי, ב600 אפשר לעשות דברים הרבה יותר טובים, וזה סך הכל מכנס! אופנה משתנה, וגם, מה זה המחיר הזה? זרקו אותו או משהו? זה לא נראה לי הגיוני בכלל! בלי קשר למותג, אפשר באמת לקנות ג'ינס טוב ויפה בשליש מהמחיר. ואפילו אנשים שיש להם כסף לבזבובים, זה לא אומר שצריך ללכת ולקנות את ההכי יקר כי הכי יקר הכי טוב? -ממש לא
אני קצת עצבנית סליחה

i l0ve u

New member
חח ...סלחנו ../images/Emo8.gif

כע את צודקת... 600 שקל זה באמת הגזמה מטורפת וזה כולה ג'ינס ... פעם הייתי מזה קמצנית בג'ינסים לא הייתי מוציאה <מהכסף שלי> יותר מ100... זה פשוט היה נראה לי לא הגיוני להוציא על מכנס כל כך הרבה כסף וגם גודלים מתבגרים משתנה המידה הטעם... בקיצור היום אני רואה מה משמש אותי יותר.. הג'ינסים שעלו לי יותר מ-100 והג'ינסים שפחות... בכל מקרה אני יודעת על מה אני בוכה יותר אם הוא נהרס/לא עולה עליי ....חחח

BeNiT1BiNbA

New member
אני איתך בעצבים..לא חבל על הכסף??

פעם אחרונה שבדקתי..הכסף באמת לא גדל על העצים....(כמה שאני נשמעת בזה זקנה..) חבל על כל אגורה..מי שהגיע למצב בו היו למשפחה שלו חובות או חסר כסף לדברים מסויימים ושצריך לחסוך ולהתקמצן על דברים יודע.. ולדעתי כל אדם צריםך ללמד את עצמו דברים מסויימים כאלה בגיל צעיר..ולהתרגל לרעיון שאולי גם לא יהיה לך.. ובקשר למה שאת אמרת, באמת לא צריךלקנות את הג'ינס הכי יקר דווקא בגלל שהוא של שם מפורסם או כי הוא הכי יקר....רק בגלל שיש לך את הכסף לזה.. תלמדו להעריך את הכסף..לא חבל על ה-600?? כשאפשר לקנות 2 ג'ינסים שהם עדיין טובים ועדיין יפים ועדיין מותג (מעצב מותג לא מעניין..עדיין טוב) במחיר של 100 שקלים יותר...כלומר ב-700.. 350 לג'ינס זה די והותר!!

אף אחד פה לא הורג אף אחד

ואני חושב שלציניות אין בדיון הזה כ"כ מקום כי בתכלס זה סה"כ דיון ואנשים מביעים פה ת'דיעה שלהם..

למעלה