שאלה לדיון..

שאלה לדיון..../images/Emo124.gif

אתם חושבים שכדאי להוציא 400-600 שקל על גי'נס ממותג רגיל (קרוקר לדוגמא)
אם כן אז למה
ועוד משהו באותו נושא, למה לעזאזל גי'נסים מגיעים למחירים כאלה
(אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה וגם אף פעם לא היה לנו דיון מסודר בנושא) הייתי רוצה לשמוע את דעתכם בנושא

LiA n

New member
דעתי...

אממ אם יש את הכסף אז למה לא? ואם אתה רואה ג'ינס ממש ממש יפה שיושב עליך פצצצה אז למה לא? חוץ מזה שהג'ינסים ב-200 הם בדרך כלל לא ג'ינסים ג'ינסים אלא סטרצ'ים כאלו...אז אם מחפשים ג'ינס אמיתי אז למה לא? ואני קניתי 2 ג'ינסים בקרוקר...אחד ב-300 ואחד ב-400 ואני מאוד מרוצהה!:)

אני לא יודע אם התכוונת לבגדי גברים

או לבגדי נשים או אולי לשניהם אבל אצלי לפחות, רוב הגי'נסים שלי עלו בין 100 ל-300 ושום גי'נס לא סטרצי'.. זה תירוץ גרוע

LiA n

New member
תראה....

אני קודם כל התכוונתי לנשים...אבל לגברים יותר קל למצוא ג'ינס ג'ינס ב100 200 ש"ח... אצלנו בחיפה יש את הימאים ששם אפשר להשיג חיקויים טובים ולפעמים גם ג'ינסים גנובים במחיר ממש טוב..אבל נגיד לנשים אין שם כלום...

LipStiK

New member
לפי דעתי...

לא שווה את המחיר... אני מוצאת דברים הרבה יותר מיוחדים באותו מחיר ואפילו פחות. לפעמים, אם הג'ינס באמת יפה ויושב ממש פצצה על הגוף והוא מיוחד וזה- סבבה. אבל על בסיס קבוע? לא בשבילי לפחות. קניתי? לא, המחיר הכי יקר ששילמתי לג'ינס היה 200 שקל (ואני לא ממש זוכרת איפה, סורי
).

BeNiT1BiNbA

New member
אוקי אז ככה..

אין לי טיפת ספק שאף אחד לא צריך להשקיע יותר מ-250 שקל על ג'ינס.. כי ג'ינס זה דבר תקופתי...חולף..מכנסיים שחורים למשל זה משהו לתקופת זמן..אם הם מחברה טובה.. הג'ינס הכי יקר שקניתי אי פעם עלה לי 300 שקל והוא היה מלי קופר..והתחרטתי על זה ובגדול..כי ג'ינסים זה דבר שנמאס אחרי כמה זמן.. וממש חבל..אם זה ג'ינס שנראה רגיל לגמרי..(לגברים) אז לדעתי שווה להשקיע בו כי ג'ינס לגברים לא שמים לב אם אין עליו שיפשוף או משהו בסגנון..ואפשר לחרוש עליו גם שנים אם בא לכם.. אני פשוט חושבת ששומדבר שהוא קשור בבגד פשוט..(לא בגדי אירועים משפחתיים) לא צריך לעבור את ה-300 שקל - גגגגגג-ג!! בהצלחה במציאת הזולים....כי לא חסרים ג'ינסים ג'ינסים שהם לא סטרצ'ים היום, שהם זולים!! אז לא תקנה ג'ינס בחנות שהיא מותג... SO WAHT?!?!?!

KelsO

New member
שאלה קשה... אבל כן קניתי

קניתי דיזל אחד ב600 ודיזל אחד ב400 ואני מואד מרוצה משניהם, אבל בהחלטתי שזה יקר מדי, אז את האחרון שקניתי קניתי ב300 שקל בלי קופר (זה עדיין חצי מזה שקניתי לפניו :p)

i l0ve u

New member
לדעתי זה ממש שווה

אבל לא על בסיס קבוע עדיף לקנות ג'ינסים עד 200 ש"ח גג והיום אפשר למצור כמעט בכל חנות ג'ינסים בין 100-200 שהם בדיוק כמו במותגים וגם בלי קשר לחיקויים יש מותגים לא יקרים במיוחד כמו פוקס תמנון.. אפילו קסטרו סביר - קסטרו לדעתי הכי הכי סבירים בג'ינסים הם דופקים מחיר אבל ששווה ג'ינס על רמה ... אבל פעם ב תמיד נחמד שיהיה לך איזה ג'ינס של 300+ סתם בשביל ההרגשה שיש לך בארון משו שהוא לא שוק/חיקויי וואטאבר ... שאתה לובש כזה ג'ינס אתה לא שוכח כמה הוא עלה לך.... בקיצור להיות מחושבים על עצמכם עד כמה כל דבר באמת שווה את המחיר שלו.. ובעיקר אם אתם בקטע אופנתי אז להתחשב בזה ושלא תיקנו עכשיו ג'ינס ב-600 שקל שכבר יוצא אוטוטו מהאופנה... דאטס אול.. ואין לי כוח ללכת לביתצפר

../images/Emo20.gif

כן עם הג'ינס שווה אז למה לא וזה תלוי גם בתקציב של כל אחד... ולג'ינסים של קרוקר זה הכי לא שווה כי הג'ינסים שלהם כל הזמן אותו דבר בעעעעע וג'ינס זה הכי לא חולף שיש ג'נס תמיד באופנה....המחירים כאלה כי רוב הג'ינסים מיובאים מחו"ל או חברות ישראליות שתופרות את הבגדים שלהם בח"ול והיום קניתי ג'ינס של מיס סיקסטי ב400 ש"ח

ayelet 1

New member
לא נראה לי...

כי אפשר למצוא בפחות... אני לא אומרת לחסוך ולא לקנות בכלל.. אבל לקנות במחירים סבירים יחסית... לא קניתי במחיר הזה עדיין.............................. אבל תמיד יש פעם ראשונה לכל דבר...חחח

im to hot

New member
לפי דעתי כן. . .

אם אני אוהבת גינס אז כן זה שווה ואני הוצאתי 680 ש"ח על גינס של דיזל גינסים של דיזל באץ הם הכי זולים למשל באיטליה גינס של דיזל עולה 1300 ש"ח וכנ"ל בעוד מלא ארצות!

BeNiT1BiNbA

New member
אוקי חמודה..זה שג'ינס של דיזל עולה-

בחו"ל יותר יקר לא מצדיק את זה שאת קונה אותו בארץ.. ז"א..זה נראה כאילו את קונה אותו מהסיבות הלא נכונות, בגלל שהוא עולה יותר זול.... זה שהוא יותר זול לא אומר שהוא זול!..זה עדיין יקר....ולדעתי זה לא קשור לתקציב של בנאדם..כי גם מי שנמצא במצב כספי מעולה ויכול להרשות לעצמו ג'ינסים מאוד יקרים..צריך לדעת למתן את עצמו ואת ההשתוללויות שלו..גם כי לכו תדעו חס וחלילה באיזה מצב תהיו בעתיד... וכשתהיו במצב הזה (אם בכלל) אז לא כדאי שתצטרכו להתחיל להרגיע את עצמכם עם ההוצאות.. לא חסרים ברוך השם ג'ינסים בארץ הזאת, ולא סטרצ'ים!!..שהם הרבה יותר זולים..

im to hot

New member
תני להעביר לך משהו. . .

אני חולה על דיזל יש לי כמעט את כול הגינסים שלהם הם יושבים עליי שיא הפצצה וכן אני חושבת שלהוציא מחיר כזה על גינס שאני אוהבת זה מוצדק . . .

julietta16

New member
אממ...600 ש"ח על ג'ינס../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

600 ש"ח= קורס צלילה 600 ש"ח= 7 שעורי נהיגה 600 ש"ח= 12 חולצות 600 ש"ח= שבוע באילת אני הייתי אומרת שזה קצת מוגזם...ובתור אחת שמממנת את עצמה, זה קצת מוגזם מאוד.. זה לא שאין לי כסף, אבל יש עוד מיליון דרכים לבזבז 600 ש"ח והן פי אלף יותר טובות (לדעתי בכל אופן) מלקנות ג'ינס. זה סה"כ פריט לבוש ואפשר למצוא מספיק ג'ינסים יפים ואיכותיים גם בשליש מחיר-למה אני צריכה לשלם עוד 400 ש"ח על המותג?! ולא, זה לא בהכרח מעיד על איכות..זה סה"כ אומר שביזבזתי 600 ש"ח על ג'ינס. ו...למה באמת ג'ינסים מגיעים למחירים כאלה
אולי בגלל שאנחנו מוכנים לשלם אותם...

coolel

New member
דעתי...

גינסים סביב ה400 ש"ח - לדעתי כדאי להשקיע(כדאי זה דבר יחסי אבל נגיד...) כי זה המחיר של הג'ינסים של המותגים(קרוקר, לי קופר וכו') ולהם יש את הג'ינסים הכי טובים מבחינת איכות וגם עיצוב וגזרה וגם בסופו של דבר גם למותג יש חשיבות לגבי סביבות ה600 ש"ח זה כבר די יקר אבל לא מזיק שיש איזה אחד בארון... ולגבי החלק השני יש לי ג'ינסים במחירים של 400 ש"ח

לפי דעתי זה מוגזם,

לקנות גי'נס ב-600 ש"ח ועוד ממותג ולא מאיזה מעצב\ת.. מילא אם זה היה גי'נס של איזה מעצב או מעצבת אז סבבה אבל של קרוקר או לי קופר (לדוגמא)
ממש בזבוז כסף.. היום אפשר למצוא גי'נסים של מעצבים במחירים כאלו.. ועוד לא מעצבים ישראליים, מעצבים עם שם בינלאומי.. ו..כן! אני חושב שחלק מהבגד (ומהמחיר שלו) זה גם השם שלו ומאיפה קניתי אותו.. אין מה לעשות.. זה טבע האדם
רואים גי'נס של ארמאני ורואים גי'נס של לי קופר, ברור שיעריכו יותר את הגי'נס של ארמאני.. ולא בגלל החומרים שהוא עשוי, בגלל השם

i l0ve u

New member
כע...

אין לי אומנם אף בגדי מעצבים אבל אם יש לך 600 שקל בכיסים בשביל ג'ינס עדיף כבר לקנות אחד שלא יהה לכל העולם ואחותו עדיף כברלקנות אצל מעצב מאשר במותג ידוע...

למעלה