שאלה לדיון - לדעתכם,

ציאואה

New member
בטח שכן!!

וזה מה שמיוחד בהם!! שהם מביאים את הדעה שלהם בלי לשים על אף אחד!!!!

../images/Emo45.gif

ככה צריך, להביע את הדעה בלי להתייחס לסובב אותנו, הרי אנחנו מדינה חופשית, יש חופש ביטוי, וסאב והצל מתבטאים דרך השירים שלהם.

גמני מביע את הדעה שלי

בלי לשים על אף אחד אבל הם הפכו את זה לשירים או השתמשו בזה בשירים ועשו את זה טוב מאוד

jerri

New member
לדעתי הדיון בכלל לא ראוי להעלות

אף אחד במדינה לא ממצמץ כשאביב גפן ושות´ מביעים את דעתם כל שני וחמישי במדיה ובמוזיקה שלהם, כשעברי לידר - זמר שלא טרח אפילו להתגייס - מופיע בהופעה למען גיוס כסף למשפחותיהם "המסכנות" של הסרבנים (היום סרבנים, מחר הם יגייסו כסף למשפחות השהידים), כל התקשורת התגייסה למען "חופש הדיבור" של הוגת הדעות יפה ירקוני שהשוותה את חיילי צה"ל לנאצים, אז מי בכלל שואל אותם? ומה עם דעותיהם הפוליטות של התבים שמסקרים אותם? זה שניסן שור האפס מוואלה משווה את סאבלימינל לקבוצות ניאו-נאציות באירופה זה יותר טוב? אני מצדיע לסאבלימינל והצל על העובדה שהם לא מתכוונים להתכופף בפני המאפיה השמאלנית בארץ.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מילים כדורבנות
סתם.. אני בהחלט מסכימה, עם הכל.

al-x

New member
רק בגלל המסרים הפוליקטיים!

אני אישית הפסקתי לשמוע ראפ והיפ-הופ לפני קצת יותר משנתיים, כיום אני שומע סאבלימינל בגלל הליריקה והמסרים בלבד, ברגע שזה ייעלם - היה נחמד ונחמד שהיה.

Kgt1

New member
שירת אמן - דרך ההתבטאות שלו.

הרצון להעביר מסרים כמו "עם מגן דוד עד יומי האחרון", "ביחד נשרוד לחוד ניפול" וכול´ה הם מסרים ישירים של קובי ויואב אל עם ישראל. תקשיבו ותפנימו (נ"ב - אני די מחרים את מוקי בגלל דעותיו ההפוכות).

TakTik

New member
שאלה

כמה מכם ימניים? כמה מכם מחרימים אומן רק בגלל דעותיו? יש פה בכלל עוד סמולענים?

TakTik

New member
מה? איזה שטות!

אם אני לא מסכים עם הדיעות שלו אני לא יכול לשמוע אותו? אני צריך להאמין ולהפנים כול מילה קדושה שיוצאת מפיו? אני אוהב (אפילו מאוד) את המוזיקה שלו אבל אני עדיין יכול להאזין למוזיקה שלו גם אם אני אל מסכים עם דיעותו!

אתה לא חייב להסכים!

אתה צריך לשמוע לא יותר!!! אם טוב לך אז סבבה!!! יש ימנים קיצוניים ששומעים אביב גפן מוקי ושושנה דמארי,אז זה אומר שהם מסכימים לדעות של הזמר? ויש כאלה תאמינו לי!

Kgt1

New member
אני מאוד ימני. אני מחרים את מוקי רק

בגלל שיר אחד מסוים שלו (כולכם יודעים לאיזה אני מתכוון). עם זאת אני בהחלט מכיר הרבה שירים אחרים שלו שמאוד מצאו חן בעיני בזמנו.

TakTik

New member
אני לא רואה אף שיר שיתן סיבה להחרים

את מוקי באף שיר שלו הוא לא שר שום דיעה חד משמעית (אל תגידו לי שמדברים על שלום זה באמת שיר שמולני) ויותר מזה למה לוותר על מוזיקה שאתה אוהב בגלל דיעה של האומן? הים תקשיבו לאומן ותואהבו אותו אבל כשתגלו שדעתו שונה משלכם תפסיקו לאהוב אותו?

Kgt1

New member
אני מצטער אבל כשמישהו שר "רצחת

אדמה ורצחת נשמה" - אני לא יכול להזדהות איתו. אולי זו רק דעתי אבל זה מה יש.

jerri

New member
שמוקי בכלל מחוק אצלי אחרי שבהופעה

שארגנו בנתניה לקורבנות הפיגוע במלון הוא התחיל להטיף ליציאה מהשטחים ולהשתמטות מצה"ל. בנאדם (?) דוחה ועלוב והשירים שלו בכלל על הפנים. זה ראפ? מאיפה הוא מגרד את זה? זה נשמע כאילו שלמה ארצי שר ראפ שילמד מרמת ההפקה הגבוהה של סאבלימינל, סוף סוף אלבום ישראלי שעומד ברמה אחת עם כל העולם.

אני לא מחרימה אותו

רק בגלל הדעות שלו... אני מחרימה אותו בגלל שהוא חי על חשבון אחרים (הוא לא שרת בצבא) ובגלל שהוא מסיט אנשים להשתמט מצה"ל, כמוהו. אם יש משהו שמביא לי תקריז, זה כפויי טובה.
וכן- אני ימנית גאה!!

למעלה