שאלה לדיון - לדעתכם,

QuayJin

New member
אם את מדברת על מוקי כמה שאת טועה!

מוקי כן שירת בצבא, לא שלוש שנים, אבל שנתיים ומשהו, קובי אני כמעט בטוח גם לא סיים את כל שירותו הצבאי... אבל פה אני לא בטוח... מוקי לא מטיף להשתמט בכלל לא, אנשים לפני הופעות אומרים לו ואללה מוקי באתי לפה לראות את ההופעה שלך כי מחר אני מתגייס והוא עונה להם "לא חלום להצדיע לדגל" אז אל תזיינו ת´שכל! אני לא פוסל אף אמן בגלל הדעות הפוליטיות שלו, ואני אוהב את סאבלימינל זה הוכחה לזה... וטק טיק לשאלתך, אני סמולעני.

התכוונתי

לאביב גפן... מוקי אמנם שמאלני, אבל אני אף פעם לא שמעתי מצידו הסטה, או משהו בסגנון. אני לא פוסלת כל מי שחושב אחרת ממני! אני שומעת את המוזיקה שלו, והוא אפילו חביב... גם יש לו אחלה הופעות.. הוא יודע להרים טובטוב תקהל!

בטח שיש להם מקום!!

הדעה הפוליטית שלהם, היא חלק מהם!! אם הם לא יביעו את דעתם, רק כדי למכור, ואם השירים שלהם לא יבואו לגמרי מהם, אז... מה עשינו בזה?

kref

New member
אני לא מחרים אומן בגלל דעותיו

אני שומע סאבלימינל והצל אבל גם חלוצי החלל ומוקי שהם יותר שמולנים אני לא בדיוק שמאלני ולא ימני אני די במרכז בלי דעות מוצקות ממש אני מסכים אם חלק מהדברים שסאב והצל אומרים וחלק ממה שמוקי והחלוצים אומרים אני פתוח לשמוע את הדעות של כל אחד ואם אני לא יותר מדי מתנגד אני ישמע אם זה יהיה יפה כמובן. לא משנה עד כמה שאני מסכים אם הדעות אני מעריך אותו מאוד כאומן ולא בגלל הדעה כמו שאני מעריך מאוד את חלוצי החלל את מוקי פחות אבל את לחלוצים יש הערכה גדולה מאוד. לסיכום: כל עוד אני לא מתנגד יותר מדי לדעות של השיר אני ישמע (אני מתכוון שאם אני ישמע שיר על דעה ימנית אני ישמע אבל דעה נאצית או אנטי יהודית וישראלית אני לא ישמע).

למעלה