שאלה לגברים.

ohadz

New member
מתוקה, את במאה ה21.

ערכים ושוביניזם כבר לא הולכים יחד.

../images/Emo6.gif

אני עזרתי בקיפולי כביסה ---> כי זה התפקיד שלה מלכתחילה? נותן לה לנהוג במקומי----> וואי , איזה גבר אתה , רק לגברים יש זכות מלאה לנהוג ואם אישה נוהגת זה רק כי גבר ברוב טובו נותן לה לנהוג? ועוד כמה עבודות של בחורות שממש לא אכפת לי לעשות אותם -----> תחזור חזרה למערה שלך

Anywere is

New member
מה את רוצה ממנו? הוא צודק!

למה שגבר יבשל,ינקה,יסדר וכו` אם האישה צריכה לעשות זאת? אם הוא עוזר אז הוא אחלה גבר..בחייאת..גם אם כל זה היה התפקיד של הגבר בבית לא הייתי יושבת כמו פרזיטית ולא עושה כלום(כמו האחים שלי...) אישה אין מה לעשות תפקידה הוא לנהל חיי קריירה,פנאי ולנהל את משק הבית...

november76

New member
דניאלה

נראה לי שהפעם את טועה, לפי ההודעות שלה לא נראה לי שהיא צינית.

november76

New member
ראיתי עכשיו את התמונות שלך

וואווווו
את מדהימה
<אבל לא נראה לי שכ"כ דתיה
>

Anywere is

New member
../images/emo3.gif:( לא..

ולדניאלה..לא שמגיע לי..חבר שלי תמיד עוזר לי בהכל ותמיד מפנק ודואג..אבל..אין מה לעשות לי יש את היכולות לטפל במשק הבית הכי טוב כי גברים לא יודעים לנקות יסודי,לבשל יסודי,לכבס יסודי וכוד`.

Anywere is

New member
גברים במטבח שלי עובדים??

אסון! כמה הצקות! ``תחליפי מוזיקה`` ``מה אתה עושה?! הרסת את האוכל!!! ``

daniella1980

New member
אבוי.

עצוב מאוד לשמוע, יותר מלשמוע גבר שוביניסט ומעוות ראייה ומקובע, עצוב לשמוע אישה כזו, שחושבת שהיא שווה פחות מגבר. אני אפילו לא יודעת אם להאשים אותך, כך חינכו אותך אך זה מאוד עצוב אם כך תחנכי את ילדייך. רק לוגית, תחשבי האם באמת מגיע לך על אותה עבודה פחות כסף? על אותן יכולות פחות קידום? האם אסור לך להנות מהחיים ולשכב עם גברים לכיף? אין לך שאיפות משל עצמך? אם כל התשובות שלך הן לא - אז אולי מגיע לך לחיות תחת דיכוי גברי.

Anywere is

New member
העברת את מה שנמצא בליבי

במשך שנים בהודעה אחת! מורידה בפנייך את הכובע.

daniella1980

New member
לא אוהבת את כל ההסתכלות

והשיפוט של אישה על סמך קרום בתוליה. בתולה אגב, יכולה להיות אישה מאוד מנוסה מינית. בכל מקרה, איכות המין לא תלויה במספר הפרטנרים הקודמים, סקס יכול להיות מדהים עם בתולה או לא בתולה וכו'. כל ההתסכלות על אישה כמרגשת\טהורה\מיוחדת בגלל בתלותה היא ארכאית, סקסיסטית ומאוד מיותרת בעיני - ולו בגלל השיפוט השונה של אישה לעומת גבר, באשר לבתלותה. הגיע הזמן לתת לתפיסה הזו של אישה כאוביקט מיני שערכו עולה ככל שהוא "טהור" יותר "בשביל הגבר" ובשביל ה"כיבוש" הראשון וכל החרטה הזה - לפוס מן העולם, זה ממש מעורר בי בחילה עזה.

בתול/בתולה

אם כל הכבוד לאילו שיודעים הכל בתיאוריה,או היו עם בתולה בפעם הראשונה הכל ,אבל הכל תלוי בבני הזוג אין ספק שכל אחד יזכור את הפעם הראשונה שלו/שלה ואם מגיעים לשם מוכנים <יהיו כאילו שיגידו בגרות,מוכנות נפשית,גופנית> זה יהיה טוב ונעים ,כייף לחקור ולגלות ,אין הרבה הבדל גופני בין בתולה,ולא ,אולי יש מעט חששות של האשה ,אבל עם סבלנות ואהבה,מגיע הכייף

למעלה