שאלה לגברים.

כמובן,לא מכלילה חלילה!

לא יודעת מה עובר על נשות ישראל, אני רק יודעת מה קורה בסביבה שלי. אכן..

למה סבל?

אם היא הגיעה לגיל ה"מופלג" של 23 ועדיין בבתוליה וזכתה לפגוש גבר מנוסה, סבלני ומבין (וחרמן כמובן) זו יכולה להיות חוויה מאוד מתגמלת לכל הצדדים. (ואם יש כאן בתולות מכל הגילים - אתן מוזמנות להשאיר הודעה בפרטי)

אז על איזה סבל את מדברת?

סבל לגבר? למה? אני לא חושב. כמו שאמרתי, זו יכולה להיות חוויה מתגמלת לשני הצדדים. יכול להיות שלגבר שמחפש את הפימפום והתנוחות המשוגעות זה לא יהיה זה, אבל זה סוג אחר של הנאה - כמובן, אם יש לגבר ראש פתוח והוא יודע להנות מחוויה אחרת ממה שהוא רגיל. מצד שני - כל פעם שנכנסים למיטה, אפילו אם זה עם בתזוג קבועה זו אמורה להיות חוויה חד מפעמית מסוגה, לא כל שכן עם מישהי חדשה, לא כל שכן עם מישהי שזו לה הפעם הראשונה. אז בבקשה - תסבירי, למה את חושבת שזה סבל לגבר?

אין לי כוח להסביר את עצמי.

אבל בוא נשאל ככה, למה בעצם יש בתולות בגילאי 23 והלאה...? מה הבחירה שלהן בעצם? חתונה? דת? עקרון?

אני מניח שלכל אחת יש סיבה אחרת

אולי יש כאלה שרוצות אבל חוששות, שאין להן ביטחון עצמי או השד יודע מה. אבל מה זה משנה?

Anywere is

New member
בטח שיש בתולות בנות 23!

הן אם זה מדת, נפשי,בחירתי והן אם זה מטראומה,חינוך וכו` חסר? יש בנות שמחכות לאחרי החתונה או שמחכות לגבר המתאים..בתולה בת 23 היא תופעת טבע?! נו באמת.

אמרתי שאין דבר כזה?

אולי לא הייתי מובנת.. בכל מקרה,אני עייפה מדי בשביל להסביר לך למה התכוונתי. כל טוב.

למעלה