אני אסביר לך, אנא קרא.
ציטוט שלך: " עד לפני כמה שנים בתולה נחשבה לבחורה טובה הגונה ושלא קופצת למיטה של כל אחד ושומרת את הבתולים לחתונה." משפט כזה מעורר בי בחילה ואני אסביר. (אגב פעם לנשים לא היתה זכות בחירה ונשים בכלל לא יצאו מהבית אלא רק גידלו ילדים, אולי גם לזה כדאי לחזור?) כדאי שתתעורר, ותפסיק להעריך נשים כאובייקטים שצריכים לשמור את עצמם למענך, לחתונה איתך - ממש פסגת שאיפותיה של אישה. כשאתה אומר כזה משפט, מה שאני מבינה הוא שאתה חושב שאישה צריכה "לשמור" על עצמה, בניגוד לגבר. ולמה? בשביל שתהיה ראויה לחתונה - בשביל הגבר ? והוא בינתיים יזדיין כל דרכו אל החופה? אני אשאל אותך בכנות - מדוע להתנזר ממשהו מאוד מענג ומהנה, הוא בעיניך לשמור על עצמך? מדוע לדעתך אישה לא צריכה להזדיין בכיף כמה שבא לה וגבר כן? מדוע אתה גזען כנגד נשים? מדוע אתה לא חושב את אותם דברים על גברים? האם אתה מעריך אישה אינטליגנטית, טובת אופי, טובת לב, אדיבה, אמיצה, מצחיקה, כיפית, מדהימה ומיוחדת, אך אבוי, שכבה עם כמה גברים בחייה להנאתה, גברים שנמשכה אליהם, או שאהבה אותם, או שסתם היה לה כיף איתם, פחות מאישה - כל אישה - אחרת שלא שכבה עם אף גבר? מדוע בעצם? תחשוב לעומק למה אתה חושב שאישה שלא שכבה עם גברים שווה בעיניך יותר מזו שכן. "בתולה זה שיא שלמות בשבילי ,עם כבוד וערך עצמי" צר לי, בתולה אני כבר מזמן לא, ושכבתי עם לא מעט גברים, וכבוד לעצמי וערך עצמי הם הבסיס שלי. להפך, אני עד כדי כך מכבדת את עצמי, שאני חושבת שמגיע לי לעשות כיף בחיים, להתענג ולענג, לעשות מין בהנאה, להנות מהחיים, ולפעמים גם לאהוב. סקס טוב הוא סקס בו אתה מעריך את עצמך כלכך - שאתה נהנה מהגוף שלך עד תום, עד פורקן, עד עונג מושלם. "אני מאמין ש99% מהן היום לא בתולות " - נו אז? ומה הנתון לדעתך לגבי גברים? מדוע אתה דוגל באיפה ואיפה? במה שונות המזדיינות מהמזדיינים? צא מהבועה, נשים, תתפלא, הן בני אדם בדיוק כמו גברים, עם יצר, עם תשוקה, עם חיות, עם רצון להנות ולאהוב ולהזדיין. כואב לקרוא אנשים כמוך, זה גורם לי להבין עד כמה עבודה עוד צריכה להעשות כדי שהחברה שלנו תתעורר ותכבד נשים, ולא תסתכל עליהן כעל יצורים טהורים ותבחון את שלמותם כתלות בקרום הבתולים שלהן. ברור שלא כל החברה כזו, אתה מייצג בעיני את הזרם הזה שצריך להוקיע - לפקוח את עיניו ולתת קצת יותר קרדיט לנשים, כי כל מה שאתה אומר זה ההפך, למרות שאתה לא מבין את זה.