שאלה לגברים.

חופ שיה

New member
אולי "סבל" זו לא המילה הנכונה

אבל תסכים איתי שזה תיק לא קטן לשכב עם בתולים באשר הם, צריך ללמד אותם הכל מההתחלה , הזיון לרוב לא זורם, צריך הרבה סבלנות וסובלנות, בקיצור קצת כאב ראש לא ? אני לפעמים מוצאת בזה אתגר אבל לא יותר מזה. לרוב ההנאה מגיעה רק עם הזמן אבל בטח שלא במשגלים הראשונים ובל נשכח שלכל אחד יש את הקצב שלו/ה , יש כאלה ש"נולדו " לסקס ורק היו צריכים את הסיפתח ויש כאלה שמתקשים עם האינטימיות הזאת ויש צורך בעבודה לא קלה ומתישה. (ההודעה מתייחסת לשני המינים)

yuda0

New member
צודקת,הייתה לי חברה בתולה שבפעם

הראשונה זרמה איתי ומצאתי את עצמי נהנה מעבר למה שציפיתי כי היא הייתה בתולה ,אבל הקודמת בכלל לא זרמה והיה לה קשה גם מבחינה אינטימית וגם כל הזמן כאב לה ואפילו היא רעדה ובכתה בהתחלה עד שהיא רצתה כבר לא היה לי חשק .

a p p l e m a n

New member
אתה מתלונן על זה שהיא רעדה ובכתה?!

פעם ראשונה בשביל בחורה זה חוויה מאד מפחידה. זה לא כמו גבר. אנחנו הגברים לעולם לא נדע. גוף זר נכנס לתוך הגוף שלה. פעם ראשונה בחיים. וזה יגרום לה כאב נפשי ופיזי. אם היא כולה רועדת מה שצריך לעשות זה שזה יהיה הרגע הכי מיוחד בשבילה, (בנות תמיד זוכרות את הפעם הראשונה לפרטי פרטים, תקנו אותי בנות אם אני טועה) צריך לחבק לנשק אותה לאהוב אותה. להסביר לה שזה לא חוויה שהיא עוברת זה חוויה שאתם עוברים. להיות הכי עדין בעולם. לעשות את זה בקצת שלה אם היא אומרת יותר לאט, אז יותר לאט, לא להכאיב לה. לדבר איתה כל הזמן להיות קשוב לה, ולא לחשוב על ההנאה שלך.לא להתבייש לשאול אותה אם היא רוצה שתצא החוצה באמצע האקט. בקיצור: ALL YOU NEED IS LOVE

סליחה אבל לא כל אחת מקבלת את

בצורה כזאת .. לרעוד ולבכות ??? מה קרה ? מלחמה ? אם היא אוהבת את הבנזוג שלה היא אמרוה לסמוך עליו בעיניים עצומות. בואי לא ניסחף...זו ממש לא חוויה מפחידה WTF???

גיZמו

New member
עניין פסיכולוגי ותו לא...

כל הטררם הזה מיותר. הרי לשחק טניס אתה מעדיף עם מישהי שלא יודעת לשחק? אתה מעדיף לעבוד עם מישהו שלא מכיר את העבודה? אין כמו סקס עם מישהי שיודעת מה שהיא עושה.

shualy71

New member
אתם יודעים מה יפה בזה?

אומנם היום זה כבר נשמע אולד פאשן אבל עד לפני כמה שנים בתולה נחשבה לבחורה טובה הגונה ושלא קופצת למיטה של כל אחד ושומרת את הבתולים לחתונה. אני אולי ישמע קצת אולד פאשן גם אבל בעיניי ,בתולה זה שיא שלמות בשבילי ,עם כבוד וערך עצמי לעצמה אבל אני מאמין ש99% מהן היום לא בתולות ככה שדעתי כמו קליפת שום ולא משנה.

Anywere is

New member
../images/Emo3.gif צודק.

אבל אני..עם כל החינוך של "סקס רק אחרי החתונה" לא אוכל לעמוד בזה..לכן אני מביאה לאימי פשרה.. אני בת 18 בעוד כחודש.. הולכת לשכב..כי אני אהיה חוקית..והגוף שלי הוא שלי! תו לא!

shualy71

New member
מה? הייתי בטוח שאת לפחות 20 ומשהו

ונכון,זכותך לעשות מה שאת רוצה (חבל שאת קטנה ממני בכמה שנים אחרת ,בלי קשר לסקס,הייתי מוכן להיות חבר שלך וזו אמת לאמיתה)

Anywere is

New member
20? אני מאד ילדותית...

לא מתקרבת לבגרות של בת 20. תודה על המחמאה.

daniella1980

New member
לא, זה לא נשמע אולד פאשן

זה נשמע שוביניסטי, מתנשא ועלוב מאוד (וקצת מעורר רחמים). אם כך אתה רואה נשים, אני מרחמת על אלו שיהיו איתך.

shualy71

New member
שובינסטי?? אני לא רואה נשים

כאוביקט מיני בלבד,למה להעליב סתם. ברור שבתולה יכול להיות שהיא מנוסה מינית אבל אני רק אמרתי את זה מבלי שהתנסיתי בזה בכלל אלא רק דעתי (זו לא הגישה האמיתית שלי באמת אלא השמעתי את דעתי). זה שאין אשה\חברה,מראה שאני דפוק?? למה באמת סתם להעליב.

daniella1980

New member
אני אסביר לך, אנא קרא.

ציטוט שלך: " עד לפני כמה שנים בתולה נחשבה לבחורה טובה הגונה ושלא קופצת למיטה של כל אחד ושומרת את הבתולים לחתונה." משפט כזה מעורר בי בחילה ואני אסביר. (אגב פעם לנשים לא היתה זכות בחירה ונשים בכלל לא יצאו מהבית אלא רק גידלו ילדים, אולי גם לזה כדאי לחזור?) כדאי שתתעורר, ותפסיק להעריך נשים כאובייקטים שצריכים לשמור את עצמם למענך, לחתונה איתך - ממש פסגת שאיפותיה של אישה. כשאתה אומר כזה משפט, מה שאני מבינה הוא שאתה חושב שאישה צריכה "לשמור" על עצמה, בניגוד לגבר. ולמה? בשביל שתהיה ראויה לחתונה - בשביל הגבר ? והוא בינתיים יזדיין כל דרכו אל החופה? אני אשאל אותך בכנות - מדוע להתנזר ממשהו מאוד מענג ומהנה, הוא בעיניך לשמור על עצמך? מדוע לדעתך אישה לא צריכה להזדיין בכיף כמה שבא לה וגבר כן? מדוע אתה גזען כנגד נשים? מדוע אתה לא חושב את אותם דברים על גברים? האם אתה מעריך אישה אינטליגנטית, טובת אופי, טובת לב, אדיבה, אמיצה, מצחיקה, כיפית, מדהימה ומיוחדת, אך אבוי, שכבה עם כמה גברים בחייה להנאתה, גברים שנמשכה אליהם, או שאהבה אותם, או שסתם היה לה כיף איתם, פחות מאישה - כל אישה - אחרת שלא שכבה עם אף גבר? מדוע בעצם? תחשוב לעומק למה אתה חושב שאישה שלא שכבה עם גברים שווה בעיניך יותר מזו שכן. "בתולה זה שיא שלמות בשבילי ,עם כבוד וערך עצמי" צר לי, בתולה אני כבר מזמן לא, ושכבתי עם לא מעט גברים, וכבוד לעצמי וערך עצמי הם הבסיס שלי. להפך, אני עד כדי כך מכבדת את עצמי, שאני חושבת שמגיע לי לעשות כיף בחיים, להתענג ולענג, לעשות מין בהנאה, להנות מהחיים, ולפעמים גם לאהוב. סקס טוב הוא סקס בו אתה מעריך את עצמך כלכך - שאתה נהנה מהגוף שלך עד תום, עד פורקן, עד עונג מושלם. "אני מאמין ש99% מהן היום לא בתולות " - נו אז? ומה הנתון לדעתך לגבי גברים? מדוע אתה דוגל באיפה ואיפה? במה שונות המזדיינות מהמזדיינים? צא מהבועה, נשים, תתפלא, הן בני אדם בדיוק כמו גברים, עם יצר, עם תשוקה, עם חיות, עם רצון להנות ולאהוב ולהזדיין. כואב לקרוא אנשים כמוך, זה גורם לי להבין עד כמה עבודה עוד צריכה להעשות כדי שהחברה שלנו תתעורר ותכבד נשים, ולא תסתכל עליהן כעל יצורים טהורים ותבחון את שלמותם כתלות בקרום הבתולים שלהן. ברור שלא כל החברה כזו, אתה מייצג בעיני את הזרם הזה שצריך להוקיע - לפקוח את עיניו ולתת קצת יותר קרדיט לנשים, כי כל מה שאתה אומר זה ההפך, למרות שאתה לא מבין את זה.

shualy71

New member
זה לא נכון בכלל!!!!

אני אולי מדבר בצורה שוביניסטית וזה אבל באמת שזה לא נכון לגביי. אני אולי לא היו לי הרבה חברות בחיים אבל מי שכן הייתה לי,יכולה להגיד שאני בעד זכויות וקרדיט לאישה (אני עזרתי בקיפולי כביסה,נותן לה לנהוג במקומי,תולה כביסה ועוד כמה עבודות של בחורות שממש לא אכפת לי לעשות אותם). אני לא מרגיש ולא הרגשתי אף פעם שאני צריך לקבל מדלייה על זה אלא יש לי כבוד וערך לאישה והרגשה שצריך לעזור לה. ואין לגביי שום רע לא לבתולה ולא לאחת שעברה הרבה גברים ואני מדבר גם כאחד שלא שכב עם נשים כמעט,ומצידי שגם בחורה ששכבה עם מיליון גברים,אז היא פחותת ערך בעיניי.

daniella1980

New member
אתה ממשיך באותו קו, ממש מפחיד.

עצם העובדה שאתה קורא לזה "עזרתי בקיפולי כביסה" מעיד על כך שמלכתחילה אתה מניח שזה תפקידה של האישה, ואתה מואיל בטובך לעזור! ממש תודה. תתעורר ותצא מהפיקסציה בה אתה שבוי (באמת באמת מרחמת), אין דבר כזה "עבודות של בחורות", אלוהים מי חינך אותך? כנראה שזה מה שראית בבית. הגיע הזמן להתמודד עם המציאות. עושים כביסה כשהבגדים מלוכלכים, האם אתה גר עם אמא'לה? אי פעם שכרת דירה לבדך? מה עשית אז? הלכת לרחוב וחיפשת "אישה" ושאלת אותה אם היא מוכנה בבקשה לכבס לך? ג'יזס. מצבך קשה מששיערתי. יש לך דיעות קדומות כלכך קיצוניות, מפחיד לדעת שקיימים עוד אנשים עם כזו חשיבה. וסתם שאלה, גבר ששכב עם המון נשים הוא גם פחות ערך בעיניך?

daniella1980

New member
אותי אישית זה מאוד מעציב. באמת.

אני משוכנעת שיש עוד כמותו (גם נשים). קשה מאוד לצאת מראיה כזו מקובעת, אני מאמינה שמגיל אפס זה מה שטיפטפו לו הוריו במודע או שלא במודע. דברים כאלו צריכים לשנות כבר בחינוך בגיל צעיר, אני דואגת יותר לגבי איך הוא יגדל את הילדים *שלו*.

למעלה