שאלה לגברים

שלילולה

New member
אתה יודע מה?

לא חושבת שנתקלתי בך אומר כאלה שטויות. אין לי בעיה עם צריכת הפורנוגרפיה שלו, אבל מכאן ועד ל"תעשי לו כל מה שההן בסרט עושות, אחרת הוא יזרוק אותך וחבל"... איזו אמירה שטותית! ואם הן עושות משהו שהיא לא שלמה לעשות? משהו שבעיניה נחשב לסטייה? משהו שלא תוכל לבצע כי היא נרתעת/נגעלת/לא מתחברת אליו? זה כמו להגיד אם חבר שלך מסתכל על נשים בלונדיניות אז תצבעי לבלונד כדי שלא יעזוב אותך, או אם חבר שלך נדלק מנשים שתוקעות גרפסים תתחילי לתקוע גרפסים אחרת הוא יזרוק אותך...

הולמס 30

New member
חחח

עולם קשה בייבי התחלת כבר לתקוע גרפסים? (תגידי תודה, זה עוד מינורי - יש לי חבר שנדלק מפלצניות)

שלילולה

New member
עולם קשה

כשמתחילים להקשיב לפניני החוכמה שלך שהפציעו להן היום... מה שאומר שהעולם אצלי לא קשה בכלל...

הולמס 30

New member
חחח

העיקר שזה עובד עלייך כמו קסם אני ממש יכול לדמיין אותך מתעצבנת את חמודה ככה

שלילולה

New member
לעעע, לא כ"כ מהר.

אני לא אתעצבן מהר כ"כ משוביניסטיות, בהתחשב בזה שאני מעט שובינסטית... אבל טיפשות זה משהו אחר. חוץ מזה, אני תמיד חמודה, לא רק "ככה"...

הולמס 30

New member
אז מטיפשות את כן מתעצבנת?

אז אל תקראי את השרשור הזה שוב. כי את מה זה הולכת להתעצבן על עצמך

שלילולה

New member
אנשים טפשים זה דבר מעצבן,

ואנשים שמנסים לשחק בהתנצחויות מילוליות להשכיח את הדברים השטותיים שאמרו, זה סתם נמוך...

הולמס 30

New member
הסתבכת בשרוכים של עצמך, בובה

ואולי היית צריכה לחשוב פעמייפם לפני שנכנסת לליגה של הגדולים התנצחות היא דבר שקול. וכאן לא מתקיים התנאי הזה. ופרופורציה זה דבר מבורך (אבל כנראה זר לך) העובדה שפיספסת את הפואנטה של דבריי והתגלית כלא מתוחכמת מספיק מתווספת לאיפיונים ה"מבריקים" שאת מנפקת. אז שלחתי אותך לתרגול חוזר. חשבתי שאולי ייפול לך האסימון. הייתי נותן לך הנחיה אישית אך אני חש שיש בכך בזבוז זמן. אבל את מוזמנת להגיב - מבטיחך שלא אשיב פנייך ריקם. <הולמס תוהה אם אנשים באמת קוראים (ואם העובדה שהם קוראים היא ערובה לכך שהם מבינים)>

הולמס 30

New member
למה שיפסיק?

כאשר זה מתחיל לתת אותות גם בסביבה המושפעת <הולמס שחש שהוא ממלא את משימותיו בהצלחה מרובה>

למעלה