שאלה לגברים

שלילולה

New member
כי מה התועלת בכך?

<ואם נוחל הצלחה, שלילולה ממליצה למצוא משימות מועילות יותר>

הולמס 30

New member
לא אלמן ישראל

משימות נוספות מבוצעות במקביל מישהו אמר מולטיטאסקי וורסטילי?

Stranger or Not

New member
תשובתי הנחרצת../images/Emo101.gif

בץ 2006 קראתי חלק מההודעות שלך ואת צודקת, הוא מזיין בסלון,והוא אכן עושה מסיבה בלי להזמין אותך אבל... האמת היא שהוא מת להזמין אותך וגם לזיין אותך במקום לעשות ביד ושוב אבל... את ישנה שנת ישרים ולמחרת את כנראה הולכת לעיסוקייך והוא ממש לא רוצה להעיר אותך ולהרוס לך את השינה, הוא חושב שהוא מתחשב ושזה בסדר. לזכותו יאמר שהוא גם לא מסתיר ממך את החגיגה האישית שלו. בקיצור : אל תרגישי נבגדת ואל תעלבי תחליטי, את רוצה שיפסיק ,תבקשי שיבוא להעיר אותך ושתחגגו יחד במיטה או שאת מעדיפה לישון ואז עדיף שלא תגידי כלום ופשוט תשמחי שהוא עושה את זה בלי להסתיר ויותר חשוב שהוא לא באמת הולך לזיין משהי אחרת. שלח סטרנג'ר.

E s t e b a n

New member
את לא לבד.

המצב שאת מתארת מופיע הרבה מאוד בפורום המקצועי השכן. אני ממליץ לך לקרוא היטב את השרשור הזה, אחד מהאחרונים בנושא. מה שמיוחד בו הוא שרואים גם את נקודת המבט של הגבר בסיפור.

benzba

New member
■ את מטפסת על עץ גבוה מדי.

גברים אוהבים לצפות בסרטי פורנו מדי פעם, זה נחמד, מגרה, ובעיקר עושה לנו טוב על הנשמה. עצתי אליך לקבל את ה"בגידה" שלו בהבנה, הרי כולנו יודעים שהוא בעצם לא ממש בוגד בך. היום את לא מסכימה שהוא יצפה בסרטי פורנו, מחר לא תרשי לו לצפות בסרטי פעולה, כי זה עלול לגרום לו להיות אלים, וכן הלאה. אם את חוששת להתעמת מולו בנושא ולחתוך, מפני שאת אוהבת אותו, עדיף שתקפלי זנב ותקבלי אותו כמות שהוא. לפי ה-"תעזרו לי !!!!!!!" שרשמת. אפשר לחשוב שהותקפת על ידי אריה שברח מהספארי.

taas

New member
סרטים כחולים

תראי חמודה דרך הטבע היא שיש גברים שדרוש להם משהו לגירוי בכדי להגיע לזיקפה חזקה או כדי לעורר את החשק קחי את זה שהגבר שלך יתן לך סקס הרבה יותר טוב בגלל שהוא מגורה יותר בסהכ גם את נהנת יותר אל תראי זאת כבגידה הוא פשוט זקוק לגירוי הזה בכדי לתפקד טוב יותר

חופ שיה

New member
אתה מה זה מנחם.

לדעתי ורק לדעתי אם מישהו צריך באופן קבוע גירוי של פורנו על מנת להגיע לזקפה וגירוי חזק על מנת לעשות סקס קבוע עם החברה שלו (כפי שיכול להיות מובן מדברייך) , אז כדאי לו לאותו גבר להסתכל פנימה בעצמו, או ביחסים שלו עם אותה בחורה.

ohadz

New member
אני גם רוצה להסתכל פנימה בעצמי

נראה לי יותר מגניב מרנטגן

bvb6

New member
לא מסכים !

אולי הוא צריך להסתכל על החברה שלו ולהסביר לה מה הסיפור , אם יש כזה- אולי הוא לא רוצה להפריע לה לישון

חופ שיה

New member
הוא שאמרתי,

משהו בתקשורת שלהם לקויה וזה יוצר תיסכולים, הרעיון הוא לא לחפש אשמים אלא לנסות להבין אחד את השני.

הולמס 30

New member
מצד שני

היא תמיד יכולה להתחטב, לעשות קעקוע מעל התחת ולצבוע לבלונד ולדחוף 300 CC סיליקון בכל צד (וקצת בשפתיים) ופתאום תסתדר התקשורת. מה? לא ככה?

די נו ...

הגיע הזמן להתבגר. אם הוא מעדיף לראות סרט כחול ולאונן מאשר לזיין אותך הוא דפוק. אבל אם את ישנה והוא מאונן עם סרטים כחולים שיעשה מה שבא לו.. לפי מה שמובן לא באמת ישנת אלא עשית את עצמך חחח

bvb6

New member
אולי היא לא הבינה את הרמז שלו

וגם הוא ידע שהיא לא ישנה

bvb6

New member
אני חושב שאת צריכה להעניש אותו

במשהו שקשור לנושא הפורום - שילמד מה זה ....

היי

תשמעי גבר ראשון זה בעיה שלו ולא שלך אם הוא מעדיף פורנו על הדבר האמתי אז יש לו בעיה בסדר עדיפויות... בכל אופן אם את בכל זאת רוצה לספק אותו אז תציעי כל מיני דברים חדשים שעוד לא עשיתם בכדי לשמור על חיי סקס מעניינים... מקווה שעזרתי..

למעלה