שאלה לגברים

בץ 2006

New member
שאלה לגברים

אני שונאת את הפורנו של חבר שלי!!!!! אני רוצה לקבל את זה אבל אני לא יכולה אני יודעת שאני לא צריכה להרגיש ככה אבל אני מרגישה כל כך נבגדת!! אם הלכתי לישון לפניו וכשישנתי הוא ראה סרט במקום לבוא אלי למיטה... זה כאילו שהוא הביא הבייתה מישהי כשישנתי וזיין אותה בסלון כשאני בחדר ליד! תעזרו לי!!!!!!!!!!!!

מה השאלה פה?

אני הייתי זורקת אותו אם הוא כזה אובססיבי על פורנו... למה? כי זה מגעיל

daniella1980

New member
קצת רדוד לזרוק מישהו כי הוא אוהב

פורנו, זה להערכתי 90 אחוז מהגברים ואחוז ניכר מהנשים. אל תשכחי שאולי יש ביניהם גם אהבה וכאלה דברים, לפני שאת ממהרת לגזור את דינם.

בץ 2006

New member
זה לא ככה

אף אחד לא אמר שאני אתעורר אם הוא יעיר אותי... רוב הסיכויים שלא. אבל ההרגשה שלי כשאני מגלה את זה היא נוראית!

בץ 2006

New member
דניאלה תדברי איתי

אני חייבת מישהו שיבין אותי!! אני אוהבת אותו אני לא שוקלת להפרד ממנו הוא אהב את זה גם לפני שהוא אהב אותי פשוט קשה לי להרגיש אליו את הרגשות הרגילים ביום כזה, זה כרילו הוא עשה אזה "מסיבה" ולא הזמין אותי...

daniella1980

New member
מפריע לך גם כשהוא מאונן?

כי הרשי לי לציין בפנייך כי לרוב כשמאוננים חושבים על הרבה מאוד דברים שהם הרבה מאוד פורנוגרפיים. בעיני אין שום הבדל, ואני עושה זאת בעצמי ובעונג רב. כל עוד לא מדובר באמת במישהי אחרת, אלא באמצעי אוננות דומם - סרט וידאו, מחשבות, תמונות, אביזרים - בעיני זה אוננות לשמה ואוננות בתדירות סבירה - היא מבורכת לכל אדם באשר הוא, כל עוד היא לא מבוצעת כמובן על חשבונך אלא בנוסף :)

daniella1980

New member
ורציתי להוסיף משהו חשוב.

אל תשאירי את זה מתחת לשולחן, שתפי אותו. דברו על זה, אל תתני לזה להיות משהו שמעיק רק עליך, אתם צריכים ביחד להתמודד עם זה, ולא רק את צריכה לשאת את המועקה שלך, מוצדקת או לא. אולי אם הוא יסביר לך את מהות מעשיו ואת פשרם, את הקשר או אי הקשר למערכת היחסים שלכם, וינסה לגרום לך להרגיש אולי יותר בנוח, תוכלי להתגבר על המחשבות שלך ולהבין גם קצת אותו. לדעתי, את עושה רק עוול לעצמך כשאת מתענה מהנאתו מפורנו, אבל מן הסתם את לא יכולה להתגבר על התחושה הזו שלך, לכן אני מאמינה ששיתוף שלו ופתיחות שלך יעזרו. ואולי לא.. זה תלוי בך ובו. אבל אין כאן בסדר ולא בסדר, ברגע שמשהו מציק ומפריע לך, זה הופך ללגיטימי - ועל בן זוגך בכל זאת להתחשב, ובעצם שניכם תצטרכו כנראה להתגמש אם תרצו לפתור את הבעייתיות הזו.

חופ שיה

New member
נתחיל מזה שאובססיבי

זה בעיני המתבונן - ז"א לכל אחד יש אמות מידה שונות ל- מה זה אובססיבי? בכל נושא ונושא, אז בואי לא נמהר להסיק מסקנות. אם לבחור יש העדפה ברורה לסרטי פורנו מאשר לבחורה שלו - זה אומר שכדאי שיסתכלו על מערכת היחסים שלהם לעומק.

בץ 2006

New member
.

המערכת יחסים שלנו סבבה לגמרי, ודיברתי איתו על זה והכל אבל זה לא אותר שזה לא מפריע לי יותר. אני לא מצפה שישנה את זה, הוא גבר-זה מה שהם עושים. עכשיו איך אני חיה עם זה??

חופ שיה

New member
בפתיחות ובפירגון

אם את בוחרת בו למרות שאת לא אוהבת שהוא צופה בפורנו, את צריכה ללמוד לשים את זה בצד , אם זה מפריע לך ברמות שזה מפריע לתקינות היחסים שלכם , אזי את מרמה את עצמך וגם אותו. פשוט תלמדי לחיות עם זה , היום זה פורנו מחר זה משהו אחר - זה מה שנקרא זוגיות = פשרות והתגמשויות לצד השני בשם האהבה והכימיה.

בץ 2006

New member
.

זה לא שכל יום אני ככה אבל הבוקר קמתי ומצאתי סרט בDVD וזה שובר לי את הלב, אני לא יודעת מה עוד להגיד לו, אני לא רוצה להביך אותו או לפגוע בו ובטח שלא להוציא ממנו הבטחות שהוא לאיכול לקיים, אבל בקרים כאלה שוברים אותי

א פרח

New member
הפיתרון הפשוט והטוב ביותר

זה שתצטרפי אליו לצפיה בסרטים רק תעשי זאת בראש פתוח וגישה חיובית. מנסיון זה מחרמן ביותר ורוב הסיכויים שמהר מאוד תיהיו כל כך עשוקים אחד בשני שאפילו לא תרגישו שהסרט ניגמר. וברגע שזה יהפוך לעניין משותף זה כבר לא יפריע לך. וכפי שכבר נאמר כאן עדיף שיפנה לסרטים כחולים ולא לנשים אחרות.

אז תבקשי ממנו

שאם כבר הוא צופה בפורנו, את לא רוצה לדעת מזה ושיחביא את הDVD. או שתבקשי ממנו להכיר לך סרטים שתוכלי להתחבר אליהם. אם מה שמפריע לך זה לדעת באיזה לילה הוא עשה את זה, ולא עצם הידיעה שהוא צופה בסרטים, אז זו נראית לי תשובה לא רעה..

Zion moshe

New member
זה ליום שאין לך חשק

את צריכה לדבר איתו שהוא צריך לשתף אותך בדברים כאלה כי כאשר יש מתחים וריבים ואין מגע מיני מגיעים לשלב הפורנו כדי לפרוק ואם את רוצה גיונים בסקס זה יכול לעזור רק כאשר שניכם צופים בפרנו

riodecoco

New member
תראי, אם הוא מספיק

בוטח בך כדי לא להסתיר את זה שהוא צופה בפורנו בנכוחותך או בידיעתך אז תבטחי בו שהוא גם יבין אם תגידי לו שזה מפריע לך (במקרה הכי גרוע הוא יצפה בזה כשאת לא נמצאת שם). ואם כבר למה לא להיצטרף אליו (לחגיגה)
תאמיני לי שזה לא סטייה ודווקא יכול להיות מגרה וכיף אם תמצצי לו, תעשי לו ביד, תזדיינו על הספה, ילקק לך וכו' תוך כדי שכמה גרמניות ושבדים גונחים ברקע!!! ועוד משהו - שיראה פורנו ויתן לך לישון- ככה יהיו לך פחות תלונות על כאב ראש

the new girl232

New member
לדעתי את סתם אוכלת סרט...

זה לא שהוא הלך והכיר בחורות סתם ככה ברחוב והלך להזדיין איתן בסלון כשאת ישנה... זה פאקינג טלויזיה.. אם החבר חרמן...ואת ישנה.. אז הוא צריך ל"השתחרר" לבד... קורה שיש אנשים שלא יכולים לגמור רק מלחשוב על סקס והם צרכים משהו יותר ויזואלי.... אם את נרדמת לפניו..את צריכה להתחשב בו ...ולומר תודה שהוא לא מתרוצץ בחוץ כדי לפרוק את עצמו... הוא נשאר נאמן לך וליד ימינו בו זמנית...

הולמס 30

New member
את יודעאת מה?

כשהוא יחזור הביתה ב2 בלילה עם ריח של מישהי אחרת וסימני ליפסטיק על הזין את תתפללי ותחחנני שהוא יישב בבית ויראה פורנו הכי טוב שתשבי איתו ותעשי לו כל מה שההן בסרט עושות הכל אחרת הוא יזרוק אותך וחבל שלא יישבר לך הלב, בובה

למעלה