שאלה לגבי מטבח

amic חשוב, שאתם אוהבים ....

את המטבח שלכם. לא רוצה לפגוע בך, אבל רואים, שלא מקצוען תכנן... מכשפה, כמוני יכולה למלא את הדף, למה לא כך, אבל אין שום טעם... אני בטוחה, שאתה, כמהנדס, לא היית נותן לתכנן לרופא את הקונסטרוקציה של הבית שלו...למה כל-כך קשה להבין, שתכנון החללי הבית זאות גם מקצוע?

amic

New member
תאמיני לי שאפשר לפסול גם כל

תכנון שאת עושה ויש שפוסלים אותו... הרי זה מה שלומדים בפקולטות לאדריכלות, ולכן הוא תוכנן ע"י ידי בוגר ויצ"ו ועל פי הנחיותנו. אם לא מוצא חן בעיניך אל תסתכלי--העיקר שימצא חן בעיני המשתמש ויתאים לדרישותיו - וזה דבר שלא הבנת עד היום-- אולי כשתגדלי תביני

arcdsgn

New member
כל הכבוד!

יפה שאתה מפרגן לויצ"ואים !!!! "סחתין" על הויטרינה

amic

New member
לא סתם מפרגן אלא ממליץ !!! יש

לי בדירה מספר סינרי גבס מדהימים, כולל תאורה שתוכננו גם הם ע"י ויצו"איסט כפי שאמרת

לא מאמינה, שיש לך זכות לבקר מה

שעוד לא ראית. אם אפרסם עבודה שלי, אתה יכול להגיד, כל מה שבאה לך. עד אז, אתה סתם קופץ, כי לא אמרתי כמה שיפה המטבח, שאתה תכננתה או משהוא מהוויצ"ו- תחליט, מה האמת. אבל אחד מהם שקר.

מה לא בסדר במטבח??????

היי אווה מה לא בסדר במטבח? יתכן שאני לא מנוסה כמוך, אך המטבח נראה לי , על פניו, בסדר גמור!!! על פניו, כי אלו רק תמונות. חוץ מזה, איך את רואה מהתמונות מה היו דרישות הלקוח? איך הוא "צורך " מטבח ? ומה היו האילוצים שלו ? (אם היו)

arcdsgn

New member
איך אומרים הילדים:"כאילו דאאא!!!"

מה לא בסדר במטבח???????ועוד אחד? האם אנחנו חייבים להסתפק ב"בסדר"? ("אנחנו", הכוונה לדיון שאולי יתפתח ולא לבעל המטבח, המרוצה) האם שכחת את כל מה שראית באיטליה? האם פרטי גמר, חיבורים וקומפוזיציה לא חשובים? או גם זו היתה דרישת הלקוח? לצערי זה צורם עד כאן.

סיגל, יש דברים בסיסיים, שהיום,

מתכננים בצורה יעילה יותר... לא נעים לי, לבקר דבר, שקיים, ומרוצים ממנו הבעלים, כי במאת זה העיקר, אבל לא הייתי רוצה להעמיד, כדוגמא... לכן התכוונתי לעשות את זה, על תכנית שעשיתי בעבר. וכמובן, כל אחד יכול לבקר את התכנית, לא פוגעה באף אחד... חשוב, שנדבר על זה, כי לדעתי, המטבח, מרכז הבית, המקום הכי פעיל...

amic

New member
תחשבי שיש גם אילוצי שטח-התמונות רק

להדגמה -את כל התכנית לא ראית כך שההערות סתם מטופשות ומראות חוסר רצינות ושטחיות.

amic - למה פרסמת את התמונות?

כדי לקבל תגובות? כדי לקבל מחמאות? כדי להצדיק תכנון עצמי? כי בהודעה ראשונה כתוב: תכנון עצמי, ולא בוגר וויצ"ו... אתה מהנדס, לפי כרטיס האישי שלך, לכן כתבתי, מה שכתבתי. אם הייתי אומרת שאיזה יופי, אז היום הייתי חכמה? ולא טיפשה, שמבקרת? אם אתה חושב, שמשלוש תמונות , מזוויות שונות, אני לא יכולה לקבל פרופורציה, אז אדוני, אתה טוע - ויכולה לשרטט את המטבח שלך, אם אתה נורא רוצה... כי מה לעשות, לומדים עם הזמן, ולא פעם ראשונה רואה מטבח... ואם אתה כל-כך רוצה, גם יכולה לכתוב לך את כל הביקורת שלי... אם אתה מהנדס, כמו שכתוב, אז הייתי מצפה, שתבין, כמו שאני לא מתכננת קונסטרוקציה, למרות שפעם למדתי משהו, הייתי רוצה שאנשים לא יחשבו, שמדובר בתכנון מטבח, את זה כל אחד יכול לעשות...

jkly

New member
דעה מקצועית

המטבח שלך נראה חביב, הוא ודאי מתאים לצרכיך שהם לא רבים ומשונים. אבל יחד עם זאת בו נאמר תאמת זו לא יצירה שמימית... אבל בכל זאת תהנה.

למעלה