שאלה לגבי מטבח

etilly

New member
תגידו...מה קרה לכם???

בן אדם בא, רוצה לשתף אותנו שנראה את המטבח שהוא מרוצה ממנו. לא כולם חייבים לאהוב אותו, אבל גם לא צריכים להיות כאלה קטנוניים ולהכנס לאיכות הפרטים, ולדיונים אם הוא פונקסיונאלי או לא. הלקוח מרוצה, אז הוא פונקציונאלי בשבילו וזה מה שחשוב. אז אולי המטבח היה יכול להיות יותר פרקטי, או יותר קרוב לזרמים האיטלקיים החדשים, אבל... מה זה כל התגובות האלו??? סוף שבוע נעים וטעים...

arcdsgn

New member
אתי´לה ,

אגב שכחתי אז בטלפון, מזל טוב ב-ר-ז-י-ל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד מפנטזת על רונלדו ???

artmichel

New member
אל תכעסו על מנהלת הפורום.....

היא לא אשמה פשוט נורא משעמם לה והיא חייבת להעסיק את עצמה ולכן מתערבת בכל הודעה, לא תמיד מסכימים איתה אז היא אונסת את דעתה על כולם... חברה לא לכעוס באמת ....אני אקפוץ לבקר אתכם מידי פעם לראות אולי נירגע כאן. (אני מקווה שהיא לא תמחק את ההודעה שלי....מפחיד כאן קצת...) יאללה ביי.

לא יודעת מי אתה, ומה כואב לך,

אבל אני לא מחפשת עבודה, כמוך, כי תודה לאל, יש לי. דרך אגב, לאנשים עסוקים, תמיד יש זמן, על מה שרוצים להדגיש זמן, כי חשוב להם. פשוט, יודעם לארגן את החיים...

פרטי - עד שלא מפרסם אותו.

ברגע, שבן אדם מפרסם את המטבח שלו, הוא רוצה להגיד משהוא... במשפט שמלווה את תמונה הראשונה, יש אמירה " אפשר לעשות את זה לבד, חברי, תיראו, איזה מטבח תכננתי בעצמי" לא מסכימה...הייתי צריכה לשקר, שיופי יופי ? אם הייתי כזאות נחמדה, מחייכת לכולם, ומשקרת לרובם, אז הייתם אוהבים אותי? לא רוצה, תודה.

etilly

New member
אז אם זה ככה...

אם מישהו מפרסם תמונה של הילד שלו, הוא רוצה לחלוק עם העם את הדבר הכי יפה בעיניו, הסיבה לאושר שלו, ולהראות: "הנה! יש לי סיבה לחייך כל יום!" ואז בא מישהו ואומר לו: "מאיפה הוא קיבל את הפזילות הזאת???" לא היה עדיף לשתוק? אני לא באה כאן נגד אף אחד, אבל אני חושבת שלפעמים השתיקה היא התשובה הכי טובה סוף שבוע נעים... ודרך אגב, ARCDSG, אני חוגגת את ניצחון ברזיל עד עכשיו, ורונלדו כבר מזמן הוחלף בחלומות שלי ע"י בקהם... נשיקות,

amic

New member
לדאבוני חוזר המצב בפורום להיות כמו

שהיה לפני שהגאוניות החלו לנהל אותו. האחת התאדתה והשניה סתם בקורתית ללא "קבלות"-אף עצה טובה לא יצאה מפיה פרט לפסילת כל הכתבות ,העבודות וההערות של האחרים. אווה החלה לנהל את הפורום רק כדי לפרסם את עצמה ולדאוג לעצמה לעבודות תכנון שאף אחד מאיתנו לא ראה ולא יודע את רמתן. מכיוון שכך , וכפי שעשה בעבר הקבלן הרשום, שנתן פתרונות נהדרים, ללא פרסום שמו,החלטתי ל"הרים" רגלי מהאתר הנכבד הזה ולהעלם. אם יש מי מכם שרוצה עצה ,ממהנדס בעל 30 שנות נסיון בשיפוצים ובבניה,עצות חינמיות לחלוטין- ללא פרסום כמו של אווה- תנסו לפנות אלי בפרטי. מי שיצליח לקרוא הודעתי יוכל אולי להגיב לפני שאווה תמחוק אותה. חבל שהתדרדר הפורום לאן שהתדרדר אבל אני מניח שיוקם פורום רציני של מתנדבים, ליעוץ, ללא כוונת רווח, באחד הפורטלים המקבילים.

קצת נמעס מהשקרים שלך....amic

1. לא ביקשו ממך קבלות, מתי שאתה נותן תשובות. איזה קבלות אתה רוצה ממני ? 2. מאיפה אתה לוקח את הידיע, על כוונותי לנהל את הפורום? אם זכור לך, היתה מנהלת, שבלילה הסכינים, עם החבר שלך, הרגו אחד את השיני. בבוקר, קיבלתי פניה, לנהל את הפורום, ואת החבר שלך חסמו, בגלל הפה המוכלך שלו. שאמונית לא מופיע, יש לה סיבה, משלה, ואותי ממש לא מפריע, ששמה על הסרגל. מה זה עיניינך? 3. עכשיו, אחרי שלכלכת, במאת כולם יקפצו על המסר שלך, לבקש ממך עזרה. לא כמוני, אתה סתם מספר כמה אתה איש מקצוע מצויין - הבנו כולם. 4. פעם מחקתי לך הודעה? אפשר לבדוק. כי כל הודעות המחוקות קיימות בארכיון, ואפשר לבדוק מה מחוק. 5. אף אחד לא מונעה ממך להציע את עצמך, כמנהל הפורום. תכתוב מכתב לנטע לוויאטוב, שאתה לא מרוצה מניהול הפורום, ואתה, איש מקצוע עם קבלות, רוצה להחליף אותי. בבקשה.

כדי לשתוק לא צריך פורום.

אתי, הדוגמא - עם הילד - נכונה, אם מדובר באדם, שתורם זרע.

מה ? תרמת זרע ?

לא ידעתי שנשים יכולות... הייתי בטוח רק בייציות ואיך המנהלת יודעת ?

לא, רק את המטבח, כיצירת צופת...

ואתי לקח דוגמא, של תמונת הילד. הדוגמא לא רלוונטי, אם משהוא רק רוצה לרואת, אלא, שמציגה, כדוגמה, כאילו תיראו, מה אני מסוגלת לעשות. אבל תזבו, חבל על כל משפט נוסף. שיהיה לכם בוקר טוב! עם הסיפריה של רון ארד....

למעלה