שאלה לגבי מטבח

לא בטוח כל כך...

היי מיה בעניין האישי שלך - העיקר שאת מרוצה ויתכן שפתרון זה עדיף למי שלא יודע להגדיר מה שרוצה. באופן כללי - לא בהכרח יש מעצבים יותר מקצועיים בחברות המטבחים!!! לוקחים לשם אנשים ללא ניסיון רב בדרך כלל, ו"מלמדים" אותם את העסק , שהוא בעיקרו מכירה!!! עם הזמן הם נהיים מקצועיים אך משרתי ראש וראשית את נותני פרנסתם!! יפה עשו האנשים שעברו בכל החברות, למדו ו"עשו " לעצמם דעה וכך יכלו ללכת לנגר. אולי נגר לא משווק עצו מודרנית ויתכן שאף לא מדבר במילים יפות של דזיין ועיצוב וקומפוזיציות, אך הוא יודע את העבודה טוב מן המעצבים. יתכן שהתקשורת איתו שונה ואולי קשה, אך מבחינת העבודה לדעתי עדיף נגר טוב (לא פשוט למצוא) על פני חברת מטבחים מפורסמת.

גנבה של קניין רוחני - בכל מקרה!

לא משנה, שהמעצב טוב, או פחות, המעשה של לקחת את הסקיצות שלהם = גנבה!

מלי ש מ

New member
סקיפר, אני לא יודעת

באיזה חברות היית ועם איזה נגרים עבדת. בכל חברות המטבחים שאני הייתי הגבילו אותי למידות הקבועות שקיימות אצלהם. כל חריגה מהסטנדרט עולה הון עתק. צאחר והנגר תופר לך את המטבח לפי מידה, לפי הצרכים והדרישות שלך, אין מה להשוות.

אולי את לא מעצבת, אבל חכמה!!!

את בדרך הנכונה... מאז, שהפורום נפתח, כותבת שוב ושוב על צורך בתכנון... וכמו שאמרתי, עבודה שעבורה לא משלמת, שווה את התשלום. באולם תצוגות יושבים "מעצבים", שלא שום קשר לידע מקצועית שלהם, הם צריכים לשרת את אינטרס החברה = למכור! האינטרס של החברה, לא תמיד משקפת את אינטרס של הלקוח. כדאי לדעת את זה, לפני שרושמים את השקים. המצב בדיוק , כשקונים דירה, ואת החוזה חותמים עם עו"ד של הקבלן. אף אחד לא מייצג את האינטרס של הקונה...

שלום מלי ../images/Emo39.gif זאת לא אני שמעתיקה

את המטבח. אנחנו ישבנו עם כמה מתכננים, הם הציעו לנו רעיונות ותוך כדי גיבשנו לנו את המטבח שמתאים לנו. יש לנו גם אי וגם בר במטבח שנפתח לסלון והאמת היא שאצל אף אחד לא ראינו מטבח כזה (רק בקטלוגים) אז אין לנו ממי להעתיק ..

מלי ש מ

New member
../images/Emo140.gifלא התכוונתי לפגוע, פשוט

כתבת שאת רוצה מטבח כמו של השכנה שלך. הכי חשוב במטבח, שאת תאהבי אותו, שיתאים לצרכים שלך ושל המשפחה וגם לבית.

thedrs

New member
הי תודה וגם אם כבר

אז בואו נדבר גלויות כמה זה עולה לנו השכנה אמרה 30000 ש"ח ומה אצלכם?

זה מאוד תלוי במרכיבים של המטבח,

הסכום הזה כולל מכשירי חשמל ? ממה עשויים הארונות ? יש אי במטבח ?

כמה מה? כמה?

אך אפשר להגיד מחיר, בלי לדעת את גודל המטבח, את איכות הפרזול, ( זה לא הפירמה, אלא, שבמקום מדפים פשוטים ישנם מגירות, ..) את חומר הדלתות... אתה יודעה מה, אני לא פוחדת, שיגנבו את הרעיונות שלי, יכולה להסביר את העיניין, דרך דוגמא קונקרטית... יכולה לסרוק איזה תכנית, שעשיתי, לפני זמן מה, ודרך הדאת להסביר, מה שלדעתי (האישית) חשוב, מעבר לתאוריה.. אתם רוצים?

מלי ש מ

New member
אווה צודקת, המחיר מושפע מהמון

מרכיבים. במקרה שלי מדובר במטבח יחסית גדול, 15.5 מ´. שכולל יח´ B.I, ארון מזווה בגודל 1.2מ´, כל המדפים נשלפים, מגירות ברוחב 1 מ´ ועוד. הדלתות עשויות מעץ מלא (לא רק המסגרת, אלא הדלת כולה מעץ מלא). בנוסף הנגר הזה עושה לנו 2 ארונות אמבטיה מעץ, 2 ארונות בגדים מסנדביץ ודלתות עץ מלא, חדר ארונות, ארון בחדר כביסה וארונית בשירותי אורחים. בקיצור כל הנגרות של הבית. ביררנו לגבי רכישה נפרדת של כל אחת מהפריטים וכמובן שהמחירים היו מאוד גבוהים. פנינו למס´ נגרים וקיבלנו הצעות שהגיעו עד 130,000 ש"ח. לבסוף פנינו לנגר שאנחנו מכירים ועשה לנו את עבודת הנגרות בבית הקודם. אנחנו מכירים אותו, הוא עובד בסטנדרט מאוד גבוה. ההצעה שקיבלנו ממנו עומדת על 60,000 ש"ח!!!!!! לפני שאתם קופצים, אני חייבת להדגיש שהנגר הוא מבני דודנו הישמעלים. מאוד רציתי שאת העבודה יעשה נגר "משלנו" אבל לא יכולנו לעמוד במחירים.

גלי29

New member
הי מלי נתת לי רעיון

לכלול את קנית המטבח והארונות לאמבטיה במכלול אחד אצל אותו נגר... בינתיים כבר מסתמנת דירה אופציונלית...קיבלנו הנחה משמעותית במחיר אולם השיפוץ יהיה הכרחי. ועוד שאלה...מה ההבדל בין עץ מלא למסגרת ובין לדלתות האם זה הבדל משמעותי מבחינת נוי-מחיר-ניקיון...

מלי ש מ

New member
בדרך כלל כאשר מדברים

על דלתות עץ מלא, הכוונה היא למסגרת עץ ובמרכז פורמייקה או פורניר. אני בחרתי בלת שעשוייה כולה מעץ. מבחינת המחיר - גבוה יותר. נקיון - אין חריצים שנתקע בהם לכלוך , לכן קל יותר לנקות. הסגנון של המטבח שלי מאוד דומה למטבחים של "איירון סטיל" אם את מכירה.

amic

New member
רצ"ב ב-4 פעמים צילומים של מטבח

שתוכנן לבד על פי בקורים בחנויות שונות ועיון בספרים ובוצע על ידי נגר פרטי

למעלה