אה. עכשיו הכל מובן.אתה לא מוכן לסרס
כי שילמו לך על זה כסף. נכון שאתה לא מודה ומתוודה, אבל שילמו לך, וזה מה שכתבת. גולדנים הם בכלל לא כאלה כלבים אלימים גם אם הם לא מסורסים, מאחר שיש להם אופי שקט בדר"כ כמו ללברדור. תראה לי רוטווילר אמסטף פיטבול ובוקסר שאם עוברת לידו נקבה מיוחמת או לחלופין זכר דומיננטי אחר לא יצא אליהם בריצה וינסה לאנוס את הכלבה ולתקוף את הכלב. אנ יממש שמחה ומאושרת לדעת ששילמו לך על אונס כלבות. לכל הבנתי, בדרך תהליך הזיווג הוא תהליך נוראי למדי. הנקבה מובאת לזכר, כי הוא צריך בטחון שלא תתקוף אותו, והבעלים מחזיק את הנקבה בכל ההזדווגות, כדי שלא תוכל לתקוף את הזכר שהיא לא רוצה שיעלה עליה. אם זה לא אונס, מה כן? אז עד עכשיו, בסה"כ, התברר שאתה לא רוצה לעקר ולסרס כי פעם זה הכניס לך כסף שהכלב שלך אנס כמה כלבות. כל הכבוד לך. אולי אותך צריך לסרס? לא נראה לי שאדם שמנצל את בעל החיים שלו צריך לעשות ילדים, ועוד שהוא טוען בחירוף נפש שזה למען בעל החיים. אפילו בתמונה שהראו לך לא יכלת לזהות את מצב הרוח של הכלב ובאיזה מצב הוא. דרך אגב, אני מכירה כלבה מעוקרת שביקרתי היום, נלה, והיא מעוקרת מגיל שנה, כבר 4 שנים, ולא השתנתה בגרוש. היא עדיין רזה עם מבנה גוף שרירי ומוצק, לא איבדה את שימחת החיים שלה ונראית אפילו יותר מאושרת אחרי שזכרים לא עולים עליה ברחוב.