שאלה לגבי אילוף כלב

TheSunshine

New member
שאלה לגבי אילוף כלב

בוקר טוב, אני חדשה פה - ויש לי שני כלבים בבית. אני לא יודעת אם השאלה היא אילוף בעצם אבל הסיפור הוא כזה. הכלב הקטן יותר שלי בוא כלב מעורב בינוני בן שנתיים והוא הבעיה הגדלה שלנו - הוא משתין על כל דבר אפשרי בכל מקום - כלומר מסמן כל פינה. גם כשאנחנו משאירים את שניהם אצל ההורים לתקופה כשאנחנו לא בבית אז הדבר היחיד שהם מתלונים עליו זה שהוא משתין להם על הרגליים של הכסאות, השולחן, הטלוויזיה , הספות והעציצים... מה עושים? אנחנו כבר די מיואשים ממנו...

lilithmm

New member
קודם כל

לסרס. אחרי הסירוס תשקלו הזמנת מאלף אם עדיין יהיה צורך.

kees

New member
לילית - אני באמת מעריכה את פועלך

למען עיקור וסירוס אבל זו לא התשובה לכל הבעיות מה שעלה כאן זו בעיה התנהגותי גרידה, אולי בעית דומיננטיות וכאלו והפיתרון צריך להיות התנהגותי אז עיניין הסירוס הוא לא במקומו כאן. היה נראה אחרת אם היית מציעה פתרון התנהגותי ובדרך אגב מציעה גם לעקר כי א,ב,ג .. סיבות את פשוט גורמת לתגובות אנטי עם הלחץ הבלתי פוסק שלך לגבי עיקור וסירוס ולא כל מי שיש לו כלב שאינו מעוקר ו/או מסורס הולך להרביע אותו כל 5 דקות זה לא עובד ככה. יש לי 2 כלבים - כלבה מעוקרת (אחרי 2 המלטות מכוונות) וזכר שאינו מסורס אבל הוא כבר כמה שנים טובות לא הרביע וכנראה גם לא ירביע יותר ואת מי שהוא הרביע זה את הכלבה שלי אז יש עוד אנשים אחאים האמצע הדרך ושאוהבים בעלי חים ולא יתנו לבעלי החיים שלהם להסתובב חופשי ברחובות ולהרביע את כל מי שמתחשק להם מעבר לכך - גם שהכלבה עוד לא היתה מעוקרת (והיתה לי גם כלבה נוספת) ממש לא כל ייחום הרבענו המציאות היתה רחוקה מזה מאוד!!! הפרדנו ביניהם,שילמנו לפנסיון וכו' לא היה קל אבל ככה מתנהגים אנשים אחראיים!!

lilithmm

New member
את יודעת מה ההשפעה של סירוס

על הכלב חוץ מהעובדה שחסרות לו 2 ביצים

lilithmm

New member
כנראה שיש לך בעיית הבנה

מכוון שאדם שונה מכלב. אדם מקיים יחסים מין ע"מ להנות, ולא כמו שבעלי חיים ע"מ להפיץ גנים. אם אתה משווה עיקור/סירוס של בע"ח לעיקור/סירוס של בני אדם כנראה שאתה גם חיי כמו בע"ח, ז.א. מזדוג ע"מ לבצע פרו הורבו, אוכל בונזו, מחרבן בגנים ציבוריים וכד'. אנא תקן אותי אם אני טועה. ד.א. הרבה כלבים נזרקים בכל שנה לרחוב בגלל בעיות התנהגות שסירוס היה פותר בקלילות. אבל אתה אולי מעדיף להתעלם מהעובדה הזו, וחבל.

אם כך אז אפשר להשוות הכל בין כלבים

לבני אדם.. למה אנחנו לא הולכים עם קולר? חומר למחשבה..

Aimee

New member
עוד שטות

מה ההשוואה כאן בכלל? למה? כריתת דגדגן תמנע הריון? לא. עיקור.קשירת חצוצרות או הסרת רחם ימנעו הריון, ובי נשבעתי שאם היו אומרים לי שאני אלד ארבעה-חמישה ילדים שיחזיקו אולי חודשיים לפני שמרדימים אותם או זורקים אותם לרחוב, הייתי עכשיו מתקשרת לקבוע פגישה. אז עד כאן לאיומי "מה אם את היית הכלב" שלך.

666 האחד

New member
למה כדאי לסרס הנה התשובות ...

1) הכלב פחות אגרסיבי בגלל ירידה של הורמונים כמו טוטסטרון ועוד.. 2) מונע בעיות בפרוסטטה 3) מונע סרטן באשכים

lilithmm

New member
הידעתם

70% מנשיכות כלב-אדם מתבצעות ע"י זכרים בלתי מסורסים! הנה לכם סיבה מספקת לסרס.

מייקלס

New member
דווקא במקרה זה אני בהחלט מסכימה

עם לילית. בעיות של סימון יתר בדרך כלל כן נפתרות ע"י סירוס. אבל, יש לקחת בחשבון את גילו של כלב. אצל כלבים בוגרים בדרך כלל הסימון הופך ל"טבע שני" או מעין רפלקס מותנה. הסימון הוא בעצם קטע הורמונלי זיכרי לחלוטין. כלבים המסורסים בגיל צעיר כלל לא מסמנים, אלא משתינים לצורך התרוקנות בלבד. סביר להניח שסירוס יוריד מאד את כמות הסימונים, אך ייתכן ודרושה גם התערבות של הבעלים כדי להפסיק את התופעה לחלוטין.

לי היה כלב מסורס והוא לא סימן בכלל,

לא רק בבית הוא לא סימן אלא אפילו בחוץ...

דמיינו שמסרסים אתכם- כל המשולהבים

הכלבים כדרך אגב משנים תכונות ומשמינים וכו. נהוג לסרס לצערנו לברדורים ככלבי נחייה לעיוורים (כאן יתכן ואין ברירה) וזאת בכדי שלא ימשכו את העיוור. אך אינני מצדיק סירוס סוסים אפילו שנועדו לרכיבה ומבחינתי זו התעללות. לדעתי יש לסרס אנסים ורוצחים כעונש ובכדי שלא יבצעו את זממם בשנית, אך אין להעניש בעל חיים אומלל וטוב לב על פשע שלא ביצע וצריך לתת לו להנות מחייו ולא לחיות כאומלל. ההנאה האכי שלהם זו להסניף שתן ואין למנוע זאת מהם. העלתם לי רעיון להוצאת חוק בנושא על ידיי כל "השרידים ויפיי הנפש המשועממים בכנסת" האמינו לי שבאם אפנה את הדברים לגורמים המתאימים יתכן ויצא חוק שכזה שיהפוך אתכם המסרסים לפושעים שיעמדו לדין.

Aimee

New member
נכון מאוד!

אם מסרסים כלב אז הוא אומלל! כלבים לא מסורסים נכנסים להרבה יותר קרבות ויוצאים מזה עם עין אחת וחצי אוזן קרועה במקרה הטוב, ובמקרה הרע מתים.מתים או נכים אבל מאושרים! וכלבים שמרדימים אותם כי הם תקפו בן אדם, אוח איזה שמחה! אבל הכי הכי מאושרות אלו הנקבות הלא מעוקרות...נכנסות להריון ואז במקרה הטוב זורקים לה את כל הגורים לרחוב לגווע ברעב ובצמא ולהדרס, ובמקרה הרע, מעיפים גם את הכלבה בהריון לרחוב, כי יש אנשים שלא מסוגלים להתמודד עם זה, ואז היא יולדת באיזה מקלט וכולם מורעלים...אילו חיים נפלאים... אה ואגב, אם אתה בא מכיוון של אנושיות וזכויות בע"ח, רק שתדע מראש שהאגודות הכי הומניות עושות כבר שנים מבצעי עיקור בערים הגדולות, כי לך תבין...הן מאמינות שמניעת הלידה עדיפה מעשרה גורים שיתעללו בהם ו/או יידרסו.

למעלה