שאלה לברית - AIS

BenSalem

New member
שאלה לברית - AIS

הרי כולם יודעים ש-TUF היא הברית הכי טובה במשחק אם אתם חושבים שכולם ואני טועים תוכיחו תגידו לי למה אתם חושבים שאתם הברית הכי טובה אם אתם חושבים זה לא עניין של שחצנות זה שאלה לגיטימת ביותר

DaRKzLORD

New member
שלום בן,

אני לא צריך להסביר לאף 1 למה AIS טובה או לא טובה, יש לנו את הייתרונות שלנו ואת החסרונות שלנו בידיוק כמו שלכם. מי ברית טובה יותר? אני לא אגיד ישר בלי לחשוב AIS, נחכה להמשך המלחמה שיהיו עוד תוצאות ונראה
כרגע זה דיי שווה. בברכה, תומר

lidor500

New member
נו ברור שתגיד את זה כי אתה ב-TUF

חוץ מזה מה זה השאלות המפגרות האלה חח כבר קרה במפקד צבאות שברית עם 20 איש הורידו איזה 15 טריליון לברית אחרת..

lidor500

New member
עמי אל תהיה טיפש..

כל הקטע במה שאמרתי זה שגם החלשים יכולים לגבור על החזקים...

theor8

New member
הבעיה שפה אנחנו(הישראלים)

הם החלשים והערבים הם החזקים יאללה עברתי לערביםחחחח

thesharkman

New member
תקשיב אתה צודק במשהו

אף אחד לא מוגן במשחק הזה... אבל בשביל להוריד פה מדינה אתה צריך פי 50 מהכוח של הטנט שלה... אז יש פה מן איזון מסוים... כלומר שמאד קשה להשמיד פה, ומי שלא בנוי נכון יפול בסוף...

AshkenaziAmiti

New member
מקגריידי../images/Emo45.gif

והורדנו 80 טריליון עם 3 אנשים ואפילו פחות,אני מבקש.

dsd2003

New member
על מה אתם מדברים?

אם אני לא טועה הורדתם 350 טריליון

theor8

New member
שני הבריתות האילו לא הכי טובות

במשחק איס טופ רד ארמי ושאדוס זה לא הבריתות הכי חזקות במשחק והן לא היו הכי חזקות הערבים מפרקים אותכם את 4 הבריתות האילו ביחד יש ברית ערבית עם יותר מ400 אנשים אז תרגיעו כי יש להם כאילו במאייה ותחשבו עוד 390 בין כוחות 800-100 זה מלא זאת הברית הכי חזקה במשחק

lidor500

New member
נכון אתה צודק..

אבל אנחנו מדברים על הישראלים לא על הערבים.. ובאמת אני לא מבין למה אנחנו נלחמים כשהאוייבים האמיתיים שלנו מתחזקים מיום ליום וגודלים..?

theor8

New member
אחרי ספירה בדקתי

שגם לאיס לטוף ולשאדוס ביחד אין כמות כזאת שיש לערבים אפשר להגיד שמדינות הם ניצחו ובכוח אי אפשר לחשב כי יש להם 10 במאייה ועוד הרבה בין 800-100 נגיד שכולם בכוח 400 זה יוצא 611 כפול 400 244,400,000,000,000=244.4 טריליון נראה עכשיו מי ינצח חחחחח אני אני עם הערבים חח יש לי חבר ממצרים שהוא גם משחק והוא יודע אנגלית הוא יתרגם לי חחחח וגם בחישוב לא חישבתי את ה10 במאייה תחשבו על עוד 15-25 טריליון חחחחח מי ינצח עכשיו זה ברור

theor8

New member
גם ספרתי כמה מדינות יש לכל ברית

יש הבדלים ענקיים עצומים אפילו

Shaycs

New member
כרגיל ....

כרגיל לא ציפיתי ליותר חובבנות מאנשיי AIS במשחק הזה..... נו אז מה אם יש לערביםיותר במספר הם יכולים להיות גם מיליונים מצידי הכח הכי רציני במשחק הזה זה המאייה נתחיל בזה... הם יכולים להעביר הצבעות מספיק שיש לברית 50 במאייה אין עליהם במשחק הזה.... נתחיל בזה.... דבר שני אותי אישית כבר תקפו 4 ערבים במאייה ותנחש מה ... הם כבר לא במאייה אז הכמות לא אומרת כלום . ולא כל עוד אתם מדברים כאלה שטויות בפורום ומוכיחים לכולם שאין לכם מושג במשחק הזה במיוחד מצד מנהלים כמו תומר ...... אז עדיף שתשתקו שלא תראו את זה ..... המאייה זה הכח הכי חזק במשחק הזה ואחרי זה השכל . צריך לדעת להילחם מספיק 3 באותו כח יכולים לעשות טרור לאנשים לא חייב להיות מיליונים נו אז מה אם אתם יותר בכמות מ TUF הם משחקים עם שכל תוקפים אם שכל... אבל לא נורא מתישהו אתם גם תלמדו את זה רק חבל שגררתם אחד משלנו לשטויות שלכם ואני יכול להגיד לך שאולי טוף ברית חזקה אבל אני לא חושב שאתם עולים בהרבה משאדוס אם בכלל..... ההבדל הוא שאתם ידעתם לשחק בהתחלה ואצלנו הרוב למדו רק עכשיו.... אחרי האיפוס נהיה יותר חכמים ונראה מה יהיה האיזון כוכוחות הכללי במשחק הזה בין כל הבריתות..

theor8

New member
מה הקשר שלושת הבריתות האילו

גרועות יחסית וזה שנתקלת ב3 ערבים לא כל כך חכמים אפשר לשנות את זה על ידי להסביר להם ואחרי הכל זה משחק פשוט רק קצת יותר מורכב ממפקד צבאות שהוא הכי פשוט ותאמין לי גם בכוח וגם בכמות הם עוברים את שאדוס איס וטוף ביחד רק צריך ללמד אותם עושים את זה ב20 דקות מקסימום ומה מוזר שהערבים במאייה רחוקים אחד מהשני אז איך הם תקפו אותך ביחד? תבין הוכחות שהם תקפו אותך באותה שעה ואז נאמין לך כי אם הם היו תוקפים אותך ביחד אתה לא היית מדבר אל תיהיה שחצן כי בסוף הם יפילו אותך ותאמין לי קצת עזרה של אנשים במאייה למשל איס או טוף יחליטו שהם עם הערבים(סתם דוגמא) ניקח את איס אז מה הבעיה יהיה להעביר עליך הצעות 600+1000(רק ערבים) ועוד את איס או טוף אין מצב שתצליח להחזיר את זה וכמו שזכור לי מזכל האו"ם זה תמיד ערבים אבל תמיד חוץ מפעם אחת ש2151 נבחר סיכום תיהיה מלחמה ענקים נגד ערבים ואתה תראה איך כל מי שיהיה נגדם יפול

lidor500

New member
יואו אתה מציק לי...

סהר אין לכם משהו שיסגור את הפה לדבר הזה? מה זאת השחצנות הזאתי תגיד לי? מי אתה בכלל שתזלזל באנשים למה ערבים הם לא אנשים? יואו עזוב הוצאת לי את הקריזה פעם הבאה רק אני רואה את הכינוי שלך אני בכלל לא נכנס להודעה...

Shaycs

New member
אתה אידיוט גמור אה...

נשמע לך אתה צריך אישפוז דחוף וברור שיש לי הוכחות... רק תלך קצת אחורה בפורום כשאני פירסתי 5 התקפות שתקפו אותי ותראה את התוצאות ותראה שכן תקפו אותי ולי ירד 100 מיליארד ולהם ירד משהו כמו 700 בכללי אם לא יותר והם כבר מזמן לא במאייה אז בטח שהם לא יהיו אותו כח חחח תלמד לקרוא ובאמא שלך תפסיק לזיין לנו פה את השכל על הערבים כי אני נשבע לך אני יארגן את המספר מדינה שלך ונראה לך באמת מה המשמעות של הצבעות באום... ואיך צריך לתקוף נכון

lidor500

New member
יואו איזה שחצנות אלוהים ישמור....

לי אין בעיה עם זה שאתה מוריד לאנשים 700 מיליארד במתקפה, יש לי בעיה עם זה שאתה מתלהב על זה! ואתה רוצה, תתקוף אותי לי לא אכפת על המדינה כל כך כמוך..

למעלה