שאלה לברית - AIS

Shaycs

New member
את האמת חח

אין לי מושג אפילו מי זה סהר אבל בסדר חח

randy kit orton

New member
בנאדם אתה באמת שחצן ברמות

לא אמרו לך את זה פעם? אני לא רוצה להעליב אבל זה מעצבן....

lidor500

New member
טעות שלי חשבתי הוא בטוף...

רגע שי אתה לא ההוא שגם בשרשור אחר רבנו איתו על זה ששנה כבר שדוס עושים פעולות ולא אומרים כלום ואתה ביום בא ואומר הכל? זה לא אמור להגיד לך משהו שכבר 2 שרשורים יורדים על עליך שאתה שחצן?

DaRKzLORD

New member
שי,

חובבנות אני לא הייתי אומר לAIS יש הרבה יותר ידע וניסיון מאשר יהיה לך אי פעם, אם עוד לא קלטתה אור צחק בקשר לערבים, שי, אתה מוזמן להמשיך לדבר שטויות אבל תזהר אני מחכה לך בסיבוב :]

Shaycs

New member
למה בסיבוב

אתה כזה מחזיק מעצמך בוא ישר לפנים למה בסיבוב אני מבטיח לך הימים ספורים עד ההתקפה עם זה לא עם מי שרציתי זה יהיה לבד

theor8

New member
על זה שאני עובר אליהם ברור שצחקתי

אבל עם ילמדו אותם הם היו הכי חזקים יש להם הכי הרבה כוח במשחק(אני מדבר רק על הברית המסוימת) 244.4 טריליון תחשוב כמה כוח זה? מי יוכל להפיל אותם מי? ושי עם אתה מזלזל בערבים זה אומר שאתה תפסיד גם עם אתה תיהיה יותר חכם ויותר חזק מהם אף פעם אל תזלזל ביריבים שלך אתה תמיד חייב לחשוב שגם הם חכמים ושהם מושלמים ולנסות להפיל את המושלמות עם אתה אומר ששאדוס היא הברית הכי טובה או שאתה חכם ויותר טוב אז אתה בין השחקנים הגרועים אל תמעיט ביריבך ואל תגביר את מעמדך ותזכרו את זה כולם גם תגובות איזה חוכמה רואים שהוא מAIS/TUF או איזה דפוק רואים שהוא מ... ועוד

Shaycs

New member
אני לא מזלזל בהם

אני מציב עובדה שאחד אנשיי AIS לפי דעתי כמובן לא יכולים לנצח את המלחמה מול TUF דבר שני הערבים לבינתיים לא הראו לי הוכחות שהם יודעים לשחק ושלוש תומר עדין על הזיין שלי
סתם בשביל להזכיר לך את זה תומר למקרה ולא אמרתי לך את זה בפעם האחרונה
ואני אף פעם לא אמרתי ששאדוס הכי טובים אבל אנחנו לא גרועים

יוסף1122

New member
חחחח יש לי כמה דברים להגיד על זה

לAIS ולטוף יש בערך אותו כמות מדינות במאיה לAIS יש יותר מדינות ועם תזוכר עם המקרה של טרור היה להם פול במאיה~!!!! ולנו היה בערך 4/5 אני חושב ומה קרה?!?!

anoshe10

New member
חחחחחח

במלחמה האחרונה?? חחחחחחח יאוו איזה מצחיק. מלחמה אחרונה AIS פתחנו את טרור

theor8

New member
יוסף אל תגיד סתם כי במלחמה

נגד טרור, טרור הוציאו לכם את כל המדינות מהמאייה נשאר לכם רק צחי ומה שאני שונא במלחמות פה זה מורדים כי שיש לו אומץ שילחם בלי מורדים כי מורדים זה לא מלחמה וזה מגעיל אני הכי שונא את זה אבל למי אכפת ממה שאני חושב

theor8

New member
שאף אחד לא יגיב לזה

טעיתי שהגבתי אני מבקש מכולם לא להגיב

HuriCaN

New member
תגובה ליוסף: חחח אתה מצחיק...

קודם כל במלחמה האחרונה, אתם חשבתם שפתחתם את טרור > מה שאתם לא... 2) אין לכם יותר מ TUF אנשים, אל תיהיה מצחיק... אולי על הנייר יש לכם 300 אבל אין לכם יותר מ 60 פעילים... תקפתי עציץ מאצלכם והוא אמר לי למה אני תוקף אותו הסברתי לו על המלחמה והוא אמר שהוא לא רוצה לקחת חלק במלחמה והוא רוצה לעבור אלינו... אני יכול להראות לך הוכחה בפרינט... כרגע, TUF לא מתרכזת לא ב RA ולא ב BIA אתם תוקפים עם מזל, רוב הכוח שלכם (60%) הולך על תקיפות שניסיתם על המאיות והעשיריות שלנו! אנחנו מאבדים 50 מיליארד ואתם 600... TUF מתרכזת בהצבת המטרות שתוכננו עוד אחרי המלחמה הקודמת (ודי מצליחים בהשגת המטרות הללו) אז אל נא תדבר שטויות... בהצלחה במלחמה, סהר הבנאי

יוסף1122

New member
רגע

מי אמר שמיקי עציץ ומקום " אחד בתעשיה שעבר" ועכשיו אצלנו מענין מי אמר את זה

BenSalem

New member
../images/Emo221.gifדבר אחד יש לי לומר../images/Emo221.gif

בברית שלנו צריך להיות בשביל להבין מה זה משחק טוב! אני לא מזלזל בשום ברית אתם אומרים יש לנו הרבה שחקנים בברית יש לנו מלא שלוחות של בריתות AIS אני תאכלס מעדיף שישאר ככה לא יכנסו יותר שחקנים ל-TUF ואם יכנסו שלא יהיו נובים שלא מבינים את המשחק פשוט עולים כוח ואז תוקפים אותם פעם אחת ויורדים טריליון כמו המקרה ההוא ש....AIS אתם יודעים על מה אני מדבר כי אצלנו כל שחקן הוא שחקן ברמה הוא יוכל לנצח את ערן חח לא רציני אני מעדיף שיכנסו בשבוע נגיד 3-4 מאשר 10-15 העיקר שה-3-4 האלה שחקנים ברמה ולא להכניס מלא אנשים לברית כדי שיהיה ברית גדולה הבנתם?? . זה בלי שום קשר למלחמה - אני כבר יודע פחות או יותר מי ניצח\מנצח במלחמה הזאת אבל העיקר נהנים TUF - 4 - L-I-F-E

למעלה