שאלה לבנות בלבד

Janem

New member
שאלה לבנות בלבד

היום במקרה ראיתי תוכנית ריאלטי בyes, בדירה של אחותי. היא נקראת "the Swan"(הברבור), והקטע שלה הוא שלוקחים ובוחרים 16 בנות ממתוך 200,000, בנות מכוערות יחסית ובעזרת צוות מומחים שכולל מנתחים פלסטיים, רופאי שיניים, מאמנים אישיים ופסיכולוגים, עושים להן ניתוחים ומאמנים אותן, כשהמטרה הסופית היא להפוך אותן לחתיכות. 9 הבנות שמפגינות הכי הרבה רצון משתתפות בגמר הגדול שבו רק אחת זוכה לתואר, והיא מקבלת עוד הרבה פרסים. ואני שואל: יש מישהי מכן שהייתה מוכנה לעבור את הטרור הזה של ניתוחים ואימונים מפרכים, כדי להראות יותר טוב? אשמח אם תענו...

eMiFrEaK

New member
רוסטיק... אשמח לענות ../images/Emo98.gif

ראיתי את התוכנית... ותאמת... זה נראה לי קצת מזוייף... הם עושים שם דברים שאחרי 3 שבועות אין שום מצב שהכל יעבור ויראה מושלם... אבל לא חשוב.. בקשר לשאלה.=) לא. חחח סתם... שאני לא יענה בהרחבה??? =) תאמת.... אם מישהי מרגישה שהדבר היחיד שיכול להעלות לה את הביטחון העצמי ועם זה בעצם להתחיל לחיות את החיים בצורה הרבה יותר טובה אז שיהיה לה לבריאות... אני אישית מאמינה שלכל דבר יש סיבה... ואני מעדיפה להתערב כמה שפחות במה שהטבע יצר חח הבעיה שלי עם התוכנית זה בעיקר זה שהיא משקפת את הבעיה החמורה של החברה שלנו כיום..כולן אמורות להיות יפות. ישנו מודל מסויים שאליו כולם צריכות להסתגל....והתוכנית הזאת רק מראה את זה עוד יותר..נשים מסוגלות לעשות הכל לעצמן על מנת שיקבלו אותן בחברה.. וכן, הן יוצאות יפות.. עם טונות איפור, ותאורה מתאימה וכמובן בגדים מחמיאים.. אבל בכל מיקרה..הן מרגישות הכי יפות בעולם ואולי השניות האלה מול המצלמה הן אלה שיגרמו להן לחייך ולהבין שהן יפות מבפנים וזה כמובן ישתקף כלפי חוץ... פשש יופי שלא דפקתי נאום... אני בכלל לא זוכרת מה השאלה ואם עניתי עליה חח

גם אני ראיתי את זה..

זה ממש נחמד לדעתי.. עזוב אותך 3 חודשים או לא.. אבל בתכלס.... יפה מצידם שהם ככה. הנשים שהם לוקחים הם אנשים טראומטיים עם בעיות תדמית עצמית, ולא משנה מה תהיה התוצאה הסופית, העיקר שהם משנים להם גם את הפנימיות, וההערכה העצמית שלהן עולה.. אני בעד כל העיניין... יישר כוח להם.. וגם כל הכסף שהם משקיעים בניתוחים.. הייתי עוברת כמה ניתוחים נאחאלבו... בכיף!!! אבל לא שינויים דרסטיים שהם עושים לנשים שם - הן ממש לא דומות לעצמן!! חוצמזה כולן ניראות בסוף כמו ברביות ם שיער ארוך וחיוך מפה לפה.. שהפה בקושי ניסגר... חחח... הזאתי מהתוכנית היום מה זה הצחיקה אותי - היא ממש לא הצליחה לסגור את הפה כראוי...חחחחחח

Lara F

New member
חחחח כן...

גמני ראיתי את זאת שלא הצליחה לסגור את הפה, חחח... היו רגעים שהיא ממש ממש שניסתה ובכל זאת לא הלך....חחחח

פשוט ניקרעתי מצחוק.. והם

עוד התפעלו מהעבודה הטובה שעשו לה בשיניים.. חחח

Lara F

New member
חחחחח כן....

והיא כ"כ התלהבה שהיא יכולה לחייך עכשיו שהיא לא יכלה להפסיק...חחח

היא לא תפסיק גם עד שתמות..

מלית ברירה... חחח.. אמא שלה תמות, זאתי תבוא להלוויה עם חיוך על הפנים... מסכנונת...

Elanora

New member
עאלק יפות!!!!!!!!

סה"כ לקחו כמה בנות שנראות קצת עייפות מדוכאות וחסרות איפור, עשו להן כל ניתוח פלסטי אפשרי!! לקחו שומן מהתחת והדביקו בעצמות הלחיים, סיליקון מלאכותיי..שירי בטן גבריים!!! הן נראות כמו חולדה שנחשפה לקרינת סליקון... זה מזויף ועילג!!!! ולא מספיק שהן נראות כמו משאית לשפיכת סיליקון.. גם מלבישים אותן בבגדים ורודיו וזועקים, כמו בנשף הוליוודי של בני טיפש עשרה....

Lara F

New member
if that makes them happy...

בטח שכן... כי הן לא זכו להיות בנשף של בני טיפש עשרה כי אז הן היו מנודות מהחברה והיו יורקים עליהן.... כן אני מודה שהניתוחים קצת מוגזמים ומופרזים, אבל אסור לשכוח שהמטרה מקדשת את האמצעים... והמטרה היא לא להיות כוסית, המטרה היא להרגיש טוב ונוח עם עצמך ואם הגוף שלך... מה שהרבה נשים לא מרגישות...

Elanora

New member
את צודקת...אבל..

לפי דעתי, אם הפ היו מקדישים את התוכנית לגרום להן להעריך את עצמן יותר..לרכוש בטחון עצמי..ונשיות.... לפי דעתי אם התוכנית הייתה מתמקדת יותר בפאן הפנימי, יותר מאשר בחיצוני [ ואני לא שוללת "מאייק אובר", אך לא בכזאת הגזמה] זאת יכלה להיות תוכנית אמיתית וחזקה יותר... עצם העובדה, שהקהל שצופה בתוכנית, לא מתיימר לראות אנשים זוכים בפנימיות חדשה ומלאת חיים.. אלא בשינוי הדרסטי שמתחולל בחיצוניות... בבקשה זה מה שקיבלנו..תוכנית שטחית

Lara F

New member
צודקת...

וחבל שזה כך.... שיטחיות שולטת בעולמינו הקט... ומה לעשות- כולם רוצים להתאים, ולהשתייך.... :(

ואגב,

במבלך שלושת החודשים יש להם גם פיסכולוגית ומאמנת אישית (לא מאמנת ספורט..) שעוזרים להם עם ההערכה והדימוי העצי. לא שלדעתי זה מצדיק את הכמות הלא נורמלית של הניתוחים הפלסטיים.

Lara F

New member
בחיים לא...

בדיוק היום ידיד שלי שאל אותי את אותה השאלה, איזה פוקסיונריות....חחחח בלי לחשוב פעמיים עניתי "בחיים לא, עדיף למות מכוערת", אבל אז הוא הועיל בטובו להאיר את צומת ליבי לכך, שהסיפורים האישים בתוכנית הזאת הם כ"כ מזעזעים שאפשר להבין איכשהו למה הן הסכימו.... הייתה אחת שאמרה שכל החיים שלה ירדו עליה שהיא מכוערת, שלא היו לא חברים ותמיד לעגו לה ושהיא אפילו לא נשואה בגגל כיעורה... והייתה עוד אחת שלא היה לה כסף לגשר כי היא העדיפה לקנות לילדים שלה דברים והיא הייתה מאד מוזנחת כי לא היה לה כסף לטיפולי יופי והכל, ובעלה השתעמם ממנה ועזב אותה... ותכלס כשחושבים על זה, זה כמו חלום שמגשימים להן, ותכלס תכלס, מי מאיתנו הבנות לא ישבה פעם מול המראה וחשבה: "אם רק האף היה שונה והשער היה שונה והמבנה מותניים היה צר הייתי פצצה" מה שאני בעיצם מנסה לומר זה, שאפשר להבין אותן...

eMiFrEaK

New member
../images/Emo4.gif

יש פה אנשים שלומדים תיקשורת?? חח גם אני לא .. אבל החוק הראשון..אתה אמור למכור והרבה .. בכל דרך אפשרית..והאמריקאים אלופים בזה.... אני לא אתפלא אם יתברר שיותר מחצי מהמיקרים סתם מבויימים.. את מבינה.. זה מעניין לראות כשהיא בוכה והכל רע ואז פתאום היא הופכת לנסיכה והחיים יפים... הקיצוניות זה מה שעושה את זה למעניין... לדעתי.. הכל מזוייף..=\

Lara F

New member
יש מצב,

אבל זה לא אומצר שאין כאלה אנשים בחיים, שממש רע להם ושמצבם החברתי/כלכלי זוועתי, וזה נעים לראות איך עוזרים להם... גם עם הרוב לא אמיתי....

אלב תחשבי על זה ככה

אף שונה זה מתקבל על הדעת, גם להגדיל את הציצי, וגם להוריד שומן מהבטן, אבל בכזו כמות??? הם משנים אותן עד שהן פשוט לא מזהות את עצמן במראה. כל בחורה היא יפה ואפשר, לדעתי, להוציא את זהממנה בהרבה פחות ניתוחים פלסטיים. לדוגמא, לא לכולן צריך להגדיל את החזה ולא לכולן צריך לשאוב שומן מהשוקיים. יש דברים שהם עשו רק כדי להפוך אותן למושלמות. אבל אף אחד לא מושלם.

למעלה