שאלה לא קשורה?

אופס!שלחתי את זה בטעות...הנה ההמשך

מיצי!! מוואה
מקווה שחלומך יתגשם!!! מתה עלייך, לאב יו
ממני,הדרוש!!!

Dark Muse

New member
אממ

ניו זילנד או כוכב פורנו (
) או בישראל במצב רגיל מנסה לשרוד

gloom

New member
חח גם אני רציתי את השני../images/Emo3.gif../images/Emo66.gif

אבל בארץ אין בנות לתעשיית הפורנו
בארץ יש רק בנות יפות וכל השאר פרחות

gloom

New member
אני רואה את עצמי../images/Emo66.gif

באליפות העולם לשפים, אני יהייה אחראי הקונדיטוריה, למרות שאני יהייה רק בן 24 אבל עדיין לא מאוחר..........

spirit noa

New member
../images/Emo68.gifואניי אהמ רואה את עצמי

אהמממממממממ .. זתומרת אני יהיה בת 25.. אזזז אני כבר בטח יתחתן.. ואני יחיה באושר ובעושרררר עם אבייייייי :) אלגלללללללל!!!!!!! ....... הילד אחי חמוד בעולם..... מאושרים.. עם איזה כלב חמדמד.. וכמה ילדים, והמוןןןןןןןן אהבה! אני יעשה הכל שזה יתגשם!!!!!!.. אה ואני יהיה משהו עם מחשבים.. אהמ לא דעת............

ashkeloni

New member
את מודעת לעובדה

שכדי שתוכלי למצוא עבודה את תצטרכי ללמוד נכון?

אני עונה בשביל הכייף עכשיו!!

אני רואה את עצמי,בת 25 בבית נחמד בת"א חייה עם תום... אין לנו עדיין ילדים,נהנים מהחיים בינתיים... אבל בהמשך יהיו כמה..נגיד 3...לא יותר... אין לי מושג במה אנחנו נעבוד או באיזה תחום בכלל אבל מה שיבוא יבוא.. בקיצר,אני רואה את עצמי עם תום כל הזמן!!! ולא לדאוג,הזמנות לכולכם לחתונה...מקווה שתבואו.. ממני, הדרוש!!!

העתיד שלי ...

אמממ בתיכנון להיות פקחית טיסה כמה שנים גם אחרי צבא, אחרי זה ללמוד משהו נחמד באוניברסיטה (פסיכולוגה, פילוסופיה , אומנות, היסטוריה , מדעי המדינה ) לפגוש בחור חמוד ולבנות איתו מערכת יחסים יציבה עם המון אהבה חום ושמחה. ללכת לכיוון הפוליטיקה ולעשות שינוי כלשהו במדינה, להרוויח כסף ולבסס את עצמי כלכלית,לחיות בבית משל עצמי שאני אעצב אותו ולנסוע על אוטו שאני אקנה לעצמי . מלבד זאת אין לי יותר מידי תוכניות מה שיבוא יבוא....

למה בעוד כמה שנים ?

תתחתנו עכשיו..... ? אגב אם החלטתם להתחתן אז עכשיו אתם בטח כבר מאורסים לא ?

נצרף כם את שאר זוגות הפורום ....

וכמובן שלא נקפח את הרווקים האחרים ונשדך להם את רווקות הפורום

sh53

New member
עזבי - זה עוד 10 שנים

בטח אשכח את זה, או שתזכירי לי?

כבר מעכשיו סנילית שושי??

ת'אמת שאני כבר ממזמן סנילית... אני שוכחת דברים..בעעעעעע........בכלל,אני ילדה מאוד מאוד שכחנית...אני יכולה לשכוח ת'ראש שלי... ואל תדאגי,איכשהו נזכיר לך...

ashkeloni

New member
לא ממש יודע

אני רואה את עצמי נשוי (נחשו למי
) אולי עם ילד אולי לא ובטח לומד באוניברסיטה לתואר שני או דוקטורט או משהו כזה

האחמית

New member
אממ אני אהיה בת 26:)

וו..לא יודעת..אולי נשואה אולי לא... ולומדת רפואה:)

למעלה