שאלה לא קשורה?

הצילצול

New member
שאלה לא קשורה?

איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? אני בת 21 ואני רואה את עצמי בטח נשואה עם ילד או שניים ו.. לומדת עיצוב פנים!

מור86

New member
אחלה שאלה למען האמת.

בשנה האחרונה אני חושבת על זה הרבה... (אני בת 18, בספטמבר אמורה להתגייס). אני רואה את עצמי אחרי צבא, מתחילה ללמוד באוניברסיטה אולי מינהל עסקים ושיווק. לא סגורה על מקצוע עדיין.

יותר מדי מוקדם בשבילי...

אני בת 15 ות'אמת שאין לי מושג מה אני אעשה בחיים... אני אמורה לדאוג לזה מעכשיו??? כי באמת שאני לא יודעת מה הולך לקרות איתי.....

sh53

New member
את עדיין יכולה לענות, או לנסות

לא נתפוס אותך במילה עוד 10 שנים
עני בשביל הכיף

מור86

New member
לא, את לא אמורה לדאוג לזה מעכשיו

ואין לך מה להילחץ.. כולנו משנים את דעתנו כלפי מה נהיה בעוד עשר שנים כל כמה זמן, וברור שכשנתקרב לאותו הרגע נחשוב ברצינות. עד עדיין צעירה, וזה בסדר!!! כל החיים לפניך ואין לך מה לדאוג לתיכנון העתיד שלך. ובכלל, קודם כל נחיה את השנייה, את הדקה, ואז נראה מה הלאה...

As היחידה

New member
אני רואה ת'צמי בשני דרכים

א'. עם חבר שלי.. לומדת עיצוב... בלי ילדים עדין... עם שני כלבים
בבית קטן ונחמד. חחחחח... איזה אשליות...
ב'. או שאני אהיה למעלה, בלי עתיד..
תלוי איך 10 השנים האלה יעברו...

As היחידה

New member
אה חח שחכתי..

אני בת 14 איםן לי חבר... חחחחחחחחחחח... אבל אני מצפה שיהיה עד אז חחחחחח

sh53

New member
אני

עם בעלי בתוך הבית, הילדים מתקרצצים סביבנו ובוכים -
אמא לא ביקשתי תיק כזה, ביקשתי בכחול כהה ותראי איזה צבע כחול מזעזע קנית לי.
אמא ביקשתי נעליים כמו של עדי ותראי מה הבאת לי?
אמא אני חולה (כן בטח את חולה), כואב לי הראש, אני הולכת להתעלף, לא יכולה ללכת לבי"ס, אפשר להשאר בבית (למה לא? אתמול ושלשום נשארת בבית, אולי עד גיל 120 תשאר בבית?).
אמא אבא אמר שהוא מסכים שאני אלך לחבר, הכנתי את כל השיעורים (חושבת לעצמי בשקט ובלב - אבא בכלל לא בבית, איך שאלת אותו בדיוק?). אמא, אמא, אמא - אין אבא בבית הזה?

enjoi butterfly

New member
שושי זה מה שאת רוצה שיקרה??

חחח איזה חלום ....בשביל שזה יתגשם יש לך 3 שנים כדי לגרום לזה לקרות..:)

enjoi butterfly

New member
שאלה מצוינת...

אני רואה את אצמי באוסטרליה מחליק בשביל איזה חברה.. גר לי באיזה בית שקט עם מי שאני אוהב עם כלב חמוד....
אני יעשה הכול כדי שזה יתגשם!..

למעלה