שאלה לאתיאיסטים

capital

New member
שאלה לאתיאיסטים

מה הן התופעות במציאות שהיוא משכנעות אותכם בקיום אל? אל = ישות הקודמת לעולם שבראה את המציאות לפי רצונה.

s u p e r mind

New member
אינני בטוח כי רון סי אתאיסט

וגם אם כן, גם לאתאיסטים יש דעות שונות בצבעים שונים, איננו "ישות אחת". בכל מקרה אני לפחות לא מסכים עמו כלל.

s u p e r mind

New member
אל תכניס לי מילים לפה

אמרתי שאני לא מסכים. וטיעון הKALAM שלך מגוחך. אמנם ליקום הייתה (כנראה) התחלה, אך לא הייתה סיבה להיווצרותו. ואם תגיד שכן... באותה מידה ניתן להגיד כי גם ליהוה הייתה התחלה, והייתה סיבה להופעתו הפתאומית.

יובל199

New member
הקדוש ברוך הוא הגדול והנורא לא

הופיע באופן פתאומי - אלא תמיד היה ותמיד יהיה.

preacher

New member
אז יש זמן אינסופי?

אם הוא תמיד היה זה אומר שהיה זמן אינסופי, אותו זמן שאנמרת שלא יכול להיות...

preacher

New member
יש לו פטור מהרס"ר?

במסגרת הדפים שקישרת אליהם יש טענה אחת בנוגע לאי-אפשריות של זמן אינסופי, והיא אינה מתייחסת לחומר אלא להגדרת האינסוף, ובתור שכזאת, נכונה לכל דבר, חומר, רוח, אנרגיה, וכל דבר אחר. אם טיעון הוא לוגי, אז הוא לוגי. אם במסגרת הטיעון כל מיני ישויות רוחניות מקבלות פטור מהלוגיקה, רק כי בא לך, הטיעון אינו לוגי ואין לי כל סיבה להאמין בו.

בּאהבה

New member
אוייששששששששששששששששששששששששששששששש

דבר רוחני מעצם הגדרתו הוא מעל הזמן!!! מכיוון שרק חומר כפוף לזמן!!! ודבר רוחני הוא מעל החומר ולכן מעל הזמן!!!

s u p e r mind

New member
אם כך...

כיצד ה"דבר" הרוחני הזה קיים בכלל? הרי ה"דבר" הזה לא כפוף לארבעת המימדים - רוחב, אורך, גובה וזמן... הוא אינו כפוף לשום חוק פיזיקאלי, אז מדוע אתה מגדיר אותו כ"דבר" קיים? מה ההגדרה שלך ל"קיים"?

בּאהבה

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gifיחי ההבדל ה"קטן"

זה ההבדל ה"קטן" בינינו... שלדעתי יש מציאות רוחנית ולדעתך הכל חומר... בוקר טוב ויאטנם...

s u p e r mind

New member
חביבי... שאלתי קודם ../images/Emo6.gif

או שתענה ונקיים על כך דיון... או שתודה שאין לך הגדרה ל"קיים" ולפיכך אינך יכול להגדיר את יהוה ה"רוחני" כ"'קיים" אם אינו כפוף לשום חוק פיזיקאלי.

בּאהבה

New member
../images/Emo6.gifאח שלי... חלבתי ממך בכוח...

את הגדרתך ל"קיים"
אמרת: "אינך יכול להגדיר את ה' כ'קיים' אם אינו כפוף לשום חוק פיזיקאלי" חלבתי או לא
אבל קצת קשה, זו הגדרתך ל"קיים"? "כפוף לחוקים פיזיקאלים"? למה? מדוע וכי למה זו הגדרת "קיים"???

s u p e r mind

New member
לא תתחמק בקלות.

אשאל שוב: מה הגדרתך ל"קיים"? לאחר שאתה תענה לי על כך, אתן לך את הגדרתי, ונקיים על כך דיון...

בּאהבה

New member
../images/Emo22.gif../images/Emo22.gif../images/Emo22.gif../images/Emo22.gif../images/Emo22.gif../images/Emo22.gif../images/Emo22.gif../images/Emo22.gifרוצה מכות??

אממממממ... קיים... זה... אממממממ... exist?... חבוב!!! קיים זה דבר שהוכח מעבר לכל ספק-הגיוני, שהוא נמצא!!! שהוא חלק מהמציאות... לדוגמא: מה תגיד על ההמון חוקרים גדולים חילונים האלה שבדקו: סיאנסים, היפנוזה לגילגולים קודמים, מוות קליני, וכו' וטוענים שזה א-מ-ת!!!!!!! מה תגיד על זה??? (אם הלינקולן לא עלה עדיין... קבל...) הרוחות קיימות או לא??? נ.ב: בקשר לטענות של גוברנר שליט"א
תראה תשובתי שם למטה...

למעלה