חג שמח ושנה טובה.
"אם אתן לא מסכימות עם שינוי האג'נדה והמאמץ לכניסה בבחירות הבאות, מדוע אתן מנהלות את הפורום של המפלגה ושל הנוער????" אני מדברת אך ורק בשם עצמי - אפשר לדעת מאיפה הבנת שאני לא מסכימה עם האנג'דה של שינוי? מתיחת ביקורת על ההתנהלות של המפלגה בזמן הבחירות, היא אי אמונה באנג'דה?! מה הקשר?! אני מבטיחה לך, שאם המפלגה - כאשר זאת תתחזור לתפקד ככזאת- תחליט בכל זאת לרוץ לכנסת בבחירות הבאות- אני ארתם למאמץ , כמו שהיו בבחירות הקודמות וגם אלו שלפני כן. "אם כל מה שנשאר לכן זה לזלזל במפלגה, באנשיה ובדרכי עבודתה". (חושבת שצריך לוותר על מוסד הביקורת של המפלגה, כי כנראה שעם הביקורת שהם מתיחים על בכירי המפלגה הם מזלזלים במפלגה, בדרכי התנהלותה וכו'?) במפלגה אני לא מזלזלת, אני מאמינה באידיאלוגיה של שינוי בלב שלם, ואין לי ספק שהיא הדרך הנכונה, לפחות לדעתי. את רוב האנשים שאני מכירה בשינוי - אני אכן מעריכה, אפילו מאוד. אבל - אנשים אשר עושים מה שהם רוצים בתוך המפלגה, ושמים קצוץ על המנהל התקין- מה אני אגיד לך הם לא ראויים להערכה שלי. צר לי. אבל בין זה לבין אי לוואליות למפלגה? לא *קצת* נסחפת? אם את מעוניינת לטמון את הראש בחול ולחשוב שהכל טוב - זה נהדר. אבל תקבלי את העובדה שיש אנשים שלא מרוצים מההתנהלות של המפלגה, ורוצים שהיא תתנהל בצורה קצת יותר טובה מבלי שהם ייחשבו ל'לא נאמנים' למפלגה. שאלה שלא קשורה: מדיפעם אני קופצת לפורום נוער שינוי - ספטמבר בדרך לפנות את מקומו לחודש הבא. ממה שכתוב שם, הפעילויות עדין לא התחילו, למרות שיו"ר המפלגה הבטיח ונתן את מילתו? את בתור אחראית לנוער מוכנה לקבל התנהגות כזאת שמסובבים אותך, שאומרים לך מה שאת רוצה לשמוע רק על מנת 'לנפנף' אותך? זה לא כואב לך? את מוכנה לספוג את זה רק כי מישהו חושב שאין טעם כרגע להשקיע בנוער?!