שאלה חשובה!!

vinney

Well-known member
הוא יקבל דירה חינם!

כמו שקןל הרעם הבטיח! הוא יוכל להווכח בעצמו שבסין אין עניים וכולם שם מאושרים מרוב עושר!

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

אני רצינית לחלוטין. אתמול דוד שלי , שטס לפני כמה זמן לסין, כמעט נעצר בגלל שהוא צילם הפגנה (!!), ובסוף מי שעזרה לו להמנע מהמעצר זאת המדריכה, שהמדריכה היא למעשה סוכנת סמויה של ה'שב"כ' הסיני...

אנדרי ז

New member
הבהרה

הדוד שלה סיפר לנו את זה אתמול, הוא לא נעצר חלילה ע"י השב"כ בעקבות בקשה של משטרת סין...

vinney

Well-known member
בדילוגים, קטן עלייך ../images/Emo6.gif

לא נורא, תבוא ליוון

אנדרי ז

New member
הדרך לחזור לתודעה

היא אולי קודם דרך הבחירות המקומיות, שם שינוי עדיין מיוצגת.

../images/Emo45.gif יש לנו מספר ערים עם נציגים

יש לנו נציגים בערים כגון תל אביב, ירושלים, חיפה והרצליה בערים כאלו ניתן לעשות שימוש בשינוי שתתנגד להחלטות עירייה למשל לגבי הסחטנות החרדית לדוגמא הם ידרשו לסגור מקומות בשבת או תקציב עבורם

חובתה של שינוי להתמודד בבחירות

כבר יש כאלו שרוצים שתרוץ ויני, רונית ואני. אני בטוח שיש אזרחים נוספים שרוצים ששינוי תרוץ אסור לוותר על הריצה לא ניתן לדעת כמה קולות נקבל גם אם נקבל עוד פעם 3500 קולות ואני מקווה שלא זה יותר ממה שקדימה יקבלו מי יודע אולי נכנס לכנסת עם 3 מנדטים ומעלה תמיד שווה לנסות. איך נכנסים לתודעה הציבורית כמו שגיל נכנסו. יו"ר המפלגה יהיה זה שיזכה וכך שאר הרשימה בדיוק כמו בשאר המפלגות. מה יהיה הדגל המרכזי שלנו אני אישית מציע הפרדת דת מהמדינה

אשרת

New member
טומי

קודם כל שינוי צריכה לארגן את עצמה , ולהראות חזית אחידה פחות או יותר. כאשר כל אחד עסוק בתחת שלו ובאינטרסים שלו ,כמו שאדון ויני אמר, ככה זה נראה. שינוי צריכה לחזור לתודעה של הציבור באמצעות כל מיני דרכים: א. לרוץ בבחירות - אולי בכל זאת יש בזה טעם. ב. פעילויות שטח. ג. טוקקבבבבבבקיייים- אולי אנחנו נעלה קצת את הרמה של המגיבים לכל מיני דברים. ד. להפעיל את נוער שינוי המקסימים!

א' במקום אולי בטוח בשאר אני מסכים

חזית אחידה להסכים אני מסכים בדמו' גם בתוך מפלגה יש מחלוקות אולם לתקוף אחד את השני לא יסיייע לנו, מי שבאמת אינטרסנט ונשאר במפלגגה סביר להניח שלא התפקד למפקד החדש ולכן רק אלו שבאמת מעוניינים בטובת המפלגה נשארו. ב. אני מסכים אתך ניתן לעשות פעילות ב10.11 במצעד הגאווה שהוא אחד הדברים המרכזיים בשינוי זכויות האדם, פעילויות נוספות כן זה יעזור. ג' טוקבקים ועליית רמת המגיבים גם צעד חיובי. ד' הפעלת הנוער המקסים נכון יש לנו נוער מסור ונאמן ניתן לדוגמא בעוד שבועיים בסוכות בזמן שיש להם חופש בזמנו כשהייתי נער הייתה אסיפה פעם בחודש זאת גם דרך. שבוע הבא מסתיים המפקד ונמשיך הלאה אי התמודדות של שינוי תסכן את המדינה

שלום איזנשטיין

בימים מתקיים מפקד בשינוי שיסתיים בעוד תשעה ימים. אני חושב וכמעט בטוח ששינוי תתמודד בבחירות הקרובות, שינוי תהיה המפלגה היחידה שמייצגת את החילונים ומפלגת מרכז היחידה מאחר שקדימה תתפרק. הציבור החילוני ראה מה ש"ס עושה כשהיא בממשלה כעת הם קבלו שר במשרד האוצר יהדות התורה דורשת כסף לחינוך אני מקווה שנחזור לכנסת המגמה היא להתמודד

הציבור לא מתמרמר על ש"ס

ואין ויכוח ציבורי בכל הנוגע להתנהלות של ש"ס אלא להפך יש משרדים שהם מנוהלים בידי שרים של ש"ס והם זוכים לשבחים על צורת ההתנהלות. האגנד'ה של שינוי נגד החרדים היא אפיזודה חולפת והיא לא בסדר היום יותר אז כך שאני לא רואה שיש לשינוי סיכוי להכנס לכנסת הבאה וגם לא לכנסת שאחרי הבאה

אשרת

New member
אם לא אכפת לך, זה לא שרשור

שנועד לדיון. נשאלה פה שאלה לגבי התוכניות של המפלגה, ולא מה שנראה לך או לא נראה לך.

לרעם שלום

הכל יכול להיות סקרים עשויים להטעות תשאל את פרס. ש"ס לא מבצעת את תפקידה כראוי סליחה היא סוחטת זה התפקיד העיקרי היא כן פועלת כנדרש. שינוי לא בנויייה מאנטי שינוי מייצגת את החילונים כמו שש"ס ויהדות התורה מייצגות את החרדים. לשינוי יש עוד נו' חשובים כגון: בטחון, כלכלה ואיכות הסביבה לשינוי יש דעה גם בנו' האלו.

אשרת

New member
שינוי לא תתמודד בבחירות הקרובות ,

טומי. יש לנו המון עבודה, למעשה, אין לך שמץ של מושג כמה עבודה יש לנו.

ובבחירות שאחרי הבחירות "הקרובות"

נניח שתתמודדו בביחירות שאחרי הבחירות "הקרובות" מישהו יזכור אותכם? הרי הבחירות הקרובות הם בעוד 4 שנים פחות כמה חודשים שכבר הצהרת ששינוי לא תתמודד בהם אחריהם תבחר כנסת שתהיה לעוד 4 שנים . ורק אחריה תתמודדו בבחירות זאת אומרת בעוד כמעט עשור אם מישהו יזכור אותכם תתמודדו

למעלה