שאלה חשובה!!

אושרת ושני!!!!סליחה על הביקורת....

אם אתן לא מסכימות עם שינוי האג'נדה והמאמץ לכניסה בבחירות הבאות, מדוע אתן מנהלות את הפורום של המפלגה ושל הנוער???? אינכן חושבות שזה מוזר ולא לויאלי ??????????????????????????????????????????? אם כל מה שנשאר לכן זה לזלזל במפלגה, באנשיה ובדרכי עבודתה, מוטב שתפנו את מקום ניהול הפורום לאנשים שקצת יותר מאמינים במפלגה... אל תשכחו שהפורומים פתוחים וכל פלוני יכול להכנס הנה ולאמר לעצמו: "מענין, שינוי כה דיכוטומית שגם אנשייה כבר לא מאמינים בה..." .... חשבו על איך זה נראה מבחוץ!!!!! * לא אישי!! אוהבת את שתיכן , אך הגזמתן!!!!!!!!!

אשרת

New member
אולי אתה תסביר לי, ויני?

מה הקשר בין הרצון להעיף את האינטרסנטים הבאים ולהשאיר את אלו שהמפלגה באמת חשובה שלהם, לבין נאמנות למפלגה?

vinney

Well-known member
חלק מניהול המערכת היא לויאליות

למערכת. את לא יכולה מצד אחד לייצג את המפלגה, ומצד שני להגיד שאת לא אוהבת אותה. זה קצת דואליות, את לא חושבת? את מנהלת הפורום, מבחינתי את מייצגת את כל שינוי, כי אין לי מול הפרצוף אף נציג רשמי אחר, ואיך שאת מתנהגת - זאת שינוי בעיניי. חבל שאת לא קולטת את זה.

אשרת

New member
תגובה.

אם לא הייתי אוהבת את המפלגה הזאת, ולא הייתי מאמינה בה - לא הייתי נשארת פה. ואם אתה חושב שזה כיף אלוהי לנהל פורום פוליטי ולחטוף הודעות נאצה מחרידות , אז יש פה בעיה. אבל תודה על הסבת תשומת הלב לנקדוה הזאת.

vinney

Well-known member
מסתבר שלא צריך לנהל פורום

כדי לקבל הודעות נאצה מחרידות

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

מה שאתה סופג- אני סופגת יותר. ההודעות ברמה שלי, לא רק שלא היו נשארות על גבי הפורום, הם מראש לא היו עוברות את מערכת הניטור.

asafz8

New member
../images/Emo45.gif

מה גם שמנהלים הם בני אדם. ויש להם דעות

אשרת

New member
חג שמח ושנה טובה.

"אם אתן לא מסכימות עם שינוי האג'נדה והמאמץ לכניסה בבחירות הבאות, מדוע אתן מנהלות את הפורום של המפלגה ושל הנוער????" אני מדברת אך ורק בשם עצמי - אפשר לדעת מאיפה הבנת שאני לא מסכימה עם האנג'דה של שינוי? מתיחת ביקורת על ההתנהלות של המפלגה בזמן הבחירות, היא אי אמונה באנג'דה?! מה הקשר?! אני מבטיחה לך, שאם המפלגה - כאשר זאת תתחזור לתפקד ככזאת- תחליט בכל זאת לרוץ לכנסת בבחירות הבאות- אני ארתם למאמץ , כמו שהיו בבחירות הקודמות וגם אלו שלפני כן. "אם כל מה שנשאר לכן זה לזלזל במפלגה, באנשיה ובדרכי עבודתה". (חושבת שצריך לוותר על מוסד הביקורת של המפלגה, כי כנראה שעם הביקורת שהם מתיחים על בכירי המפלגה הם מזלזלים במפלגה, בדרכי התנהלותה וכו'?) במפלגה אני לא מזלזלת, אני מאמינה באידיאלוגיה של שינוי בלב שלם, ואין לי ספק שהיא הדרך הנכונה, לפחות לדעתי. את רוב האנשים שאני מכירה בשינוי - אני אכן מעריכה, אפילו מאוד. אבל - אנשים אשר עושים מה שהם רוצים בתוך המפלגה, ושמים קצוץ על המנהל התקין- מה אני אגיד לך הם לא ראויים להערכה שלי. צר לי. אבל בין זה לבין אי לוואליות למפלגה? לא *קצת* נסחפת? אם את מעוניינת לטמון את הראש בחול ולחשוב שהכל טוב - זה נהדר. אבל תקבלי את העובדה שיש אנשים שלא מרוצים מההתנהלות של המפלגה, ורוצים שהיא תתנהל בצורה קצת יותר טובה מבלי שהם ייחשבו ל'לא נאמנים' למפלגה. שאלה שלא קשורה: מדיפעם אני קופצת לפורום נוער שינוי - ספטמבר בדרך לפנות את מקומו לחודש הבא. ממה שכתוב שם, הפעילויות עדין לא התחילו, למרות שיו"ר המפלגה הבטיח ונתן את מילתו? את בתור אחראית לנוער מוכנה לקבל התנהגות כזאת שמסובבים אותך, שאומרים לך מה שאת רוצה לשמוע רק על מנת 'לנפנף' אותך? זה לא כואב לך? את מוכנה לספוג את זה רק כי מישהו חושב שאין טעם כרגע להשקיע בנוער?!

vinney

Well-known member
אפשר לראות את הדוח המהולל?

או שזה רק למאגניבים?

אשרת

New member
אני לא מאגניבה.... ../images/Emo6.gif

שלח את המייל שלך, ואני אשתדל לשלוח לך את זה עוד היום, בין בישול שלי אחד למשנהו.

vinney

Well-known member
למה זה לא משהו שמפורסם פה?

יש לך את המייל שלי, ויני בוואלה. ומה קרה למיקרו?

אשרת

New member
מחקתי את המייל , כמו שהבטחתי.

למיקו לא קרה כלום. רק שהיום עושים חנוכת בית לכל המשפחה שלי

אושרתי,

אין ספק שישנם דברים כואבים. ידועה דעתי על חשיבות הנוער ובכלל החינוך בתוך המפלגה, זה לא סוד!!! אך כרגע אני יודעת דברים נוספים , שאעדכן אותך ברמה האישית ולא על דפי האינטרנט. אין ספק שישנם דברים לא טובים, אך נסי להאמין שיש תקווה ובעוד חודש (סוף המפקד) דברים יראו אחרת . אני אעדכן אותך במסר אישי.

דללה

New member
אנחנו הגזמנו?

אני חושבת שהפעם את הגזמת. אני אדבר בשם עצמי לפחות כשאגיד שאת יודעת יפה מאוד שאני כן מסכימה עם האג'נדה של שינוי אך לדעתי, שינוי לא תיכנס לבחירות הבאות בעקבות מה שקרה השנה, וטוב שכך. אני ממש לא מזלזלת באנשי המפלגה, במפלגה ובדרכי עבודתה. להפך, עשיתי המון בשביל שהמפלגה תצליח לעבור את אחוז החסימה בלי לקבל שום דבר בחזרה לעומת אנשים אחרים (כבר דיברנו על זה)! אז אל תבואי ותגידי לי שהגזמתי.

לשני שלום

שינוי צריכה להתמודד בבחירות הקודמות קרה לנו פנצ'ר. בנוסף לכך הציבור שכח מהמהלכים של החרדים. כעת שינוי תהיה המפלגה החילונית היחידה בפוליטיקה תמיד יש הפתעות זה כמו גלגל מי יודע אולי כשהגלגל יעצר נהיה למעלה. ש"ס קבלה שר במשרד האוצר יהדות התורה דרך האופוזיציה סוחטת את אולמרט אירועים מסוג זה עשויים לגרום לציבור לבחור בנו. כמו כן פרט לקדימה, ישראל ביתנו, ש"ס ויהדות התורה כל המפלגות קטנו, זאת גם נק' למחשבה

הדתיים לא בסדר היום הציבורי

לא ראיתי את התקשורת ואת הציבור מתעסק ומתחבט למה ש"ס קיבלה שר במשרד האוצר. או בקשר ליהדות התורה. אל תשכח שגם ששינוי הייתה בממשלה היא סחטה כספים למטרות שלה כל צד/מפלגה מבקש לקדם את הנושאים של ציבור בוחריו זה לגיטימי זו הדמוקרטיה

למעלה