שאלה חשובה!!

חשבתי שכל אחד יכול לומר את דעתו

בלי צורך לקבל אישור מאחרים

snift

New member
כנראה שהבחירות הקרובות יהיו תוך

הרבה פחות מ- 3.5 שנים. כנראה שבעוד כ- 4 שנים כבר יהיו הבחירות אחרי הקרובות..

vinney

Well-known member
בחירות הם בעוד 4 שנים?

נו, כרגיל, אתה ומציאות זה עולמות מקבילים.

ערב רב

New member
אין בסיס לדבריך

הכנסת ה-15 כיהנה מ-96 עד 99, ה-16 מ-99 עד 2003 וה-17 מ-2003 עד 2006, כלומר היו לנו בעשור האחרון 3 כנסות, ממוצע של יותר מ-3 שנים לכנסת.

אשרת שינוי צריכה להתמודד

בקשר לעבודה של שינוי לכל מפלגה יש את המשימות שלה, פרט לארבע מפלגות כל המפלגות חטפו מכה קשה ולכן יש להן עבודה וגם לאלו שהצליחו יש עבודה. נכון אני לא יודע הכל על איזה עבודה מדובר (במידה וזה חסויי תשלחי במסר) אני באמת שואל בשביל לדעת

אני נוטה שלא להבכים איתך אושרת,

אם נעבוד קשה ונבוא עם אג'נדה מובנית אשר נתאימה להלך הציבור היום, נזכה להכנס הן לתודעת הציבור והן לכנסת. שנה טובה!!!!

אשרת

New member
קראת את הדו"ח המהולל? ../images/Emo5.gif

עד שלא עושים ניקיון יסודי ומעיפים את האינטרסנטיים שעוד נותרו במפלגה, כל מה שיבנה, יהרס בגלל שיקולים אישיים וטובות פרטיות. ואת מכירה אותי קצת ויודעת שאני בהחלט מאמינה באנג'דה של המפלגה וקצת אופטימית, אבל בכל זאת...

אם הכוונה הייתה להנהגה אני לא בטוח

רון, אהוד ואילן ולקחו את ההגה ליעדיים ברגעי השפל של המפלגה. הפורשים הם אלו שאכזבו את הציבור ולצערי הנהגה הנוכחית קבלה שלא בצדק מהבוחרים בראש, אני חושב שהם צריכים להשאר במפלגה ואפילו בהנהגה. בכל מקרה מי שלא יעמוד בראש עלינו להתמודד בבחירות הבאות אסור להתייאש היו שנים ששינוי לא הייתה בכנסת ולפתע היא חזרה בגדול כך גם עכשיו אנחנו לא בכנסת אם נחזור מי יודע ימים יגידו תמיד טוב לנסות וללכת עם המפלגה היחידה שמייצגת אותנו

מהם הסעיפים הנותרים?

אשרת כשרשמת קצת הכוונה באמת לקצת או שיש דברים נוספים שאני לא יודע. כמו רשמתי בהודעה השנייה אשמח (או שלא) לקרוא את ההמשך. אם זה לא לפורום אז במסר. אחרי הכל זה העתיד שלי אני צריך עבור מי לתת את הקול שלי ורק שינוי ראוייה לו מאחר שהיא המפלגה החילונית היחידה. בנוסף לכך היא המפלגה היחידה שאני מזדהה איתה גם בבטחון וגם בכלכלה

אשרת

New member
טומי

שאחזור מאוחרת החג, אני אפנה אליך בפרטי, ונמשיך שם, אוקי?

gershon17

New member
הנה רעיון!

למה לא לקחת את כל האנשים שאינם אינטרטסנטים ולהקים איתם מפלגה חדשה? אף אחד לא הצביע לשינוי כי קראו לה ככה.

../images/Emo45.gif רונית אני מסכים אתך

שינוי כמו רוב המפלגות חטפו מכה קשה בבחירות אולם בבחירות הבאות הכל עשויי להשתנות. נכון נצטרך לעבוד קשה אבל אסור להתייאש אולי ש"ס ויהדות התורה יעזרו לנו עם הסחיטות שלהן. יש לנו אג'נדה שזה הבסיס לקיום מפלגה, אנחנו צריכים להתמודד בכל מקרה ללא קשר לבחירות האחרונות אסור לחדול כמו צומת והירוקים שמתמודדות בכל פעם וגיל שראינו מה קרה בבחירות האחרונות. אני שמח שאת חושבת כמוני ויש לך נימה אופטימית. שנה טובה

למעלה