שאלה חשובה!!

לרעם שלום

ראשית כל דברתי על החרדים לא על הדתיים. דתיים הם בסדר הם מתגיסים ועובדים, החרדם הם אלו שמהווים נטל על המדינה. ש"ס ויהדות התורה מפלגות חרדיות אין לנו מפלגות דתיות בכנסת. בקשר לתק' התק' היא פרו חרדית לכן היא לא תצא נגד ש"ס או יהדות התורה. שינוי לא סחטה כסף מהמממשלה. ישנם סטודנטים שמצביעים למפלגות אחרות או כאלו שלא מצביעים לכן זה לא כמו החרדים שהכסף זורם לכיסם. כמו כן שינוי דרשה כסף לאיכות הסביבה למדע, לתאונות דרכים ולסרטן מעי הגס אלו מטרות חשובות מאוד ורובן עשויות להציל חיים

דללה

New member
פה הטעות שלך.

שינוי צריכה קודם כל לבנות את עצמה מחדש ואז לחשוב על הבחירות הבאות. אין טעם לרוץ לכנסת כשהמפלגה עוד לא שיקמה את עצמה!

לשני שלום

צריך לרוץ בכל מקרה כמו שרשמתי שינוי לא היחידה שכוחה ירד. אין במי לבחור עם לא בשינוי אני בן אדם עם דעות שמאלניות בבטחון וימניות בכלכלה שינוי האפשרות היחידה. חץ יצאה מהתמונה וקדימה בדרך אנחנו יש לנו חברי מועצת עיר כמו שאנדרי ציין צריך להעזר בהם

תמיר1991

New member
מילא שהייתה מנסה לשקם את עצמה,

אבל אפילו נסיונות שיקום אין! האם אפשר להכריז על מותה של שינוי בטרם עת? תמיר.

לתמיר שלום

יש ניסיונות שיקום. בימים אלו נעשה מפקד שיסתיים השבוע הוא יסתיים ואז נמשיך הלאה. שינוי היא אלטרנטיבה הטובה ביותר

gershon17

New member
אלטרנטיבה למה?

שינוי היא כרגע שם ללא שום דבר מאחוריו. אנשי שינוי חושבים שיקח להם 8 שנים רק להחליט מה המטרות שלמענן הם רצים לכנסת. איזו אלטרנטיבה זו? למה? לפקיד בדואר?

לגרשון117 שלום

לשינוי יש מצע ואתו צריך לרוץ לכנסת כבר בבחירות הבאות. אני מסכים עם רוב המצע ואני מוכן לבחור בשינוי גם עם הדברים שאני לא מזדהה איתה העיקר שעם הרוב אני מסכים. אין לציבור החילוני במי לבחור אם לא בשינוי

לא ראלי לא אקטואלי

לצערי הרב אני לא רואה איך המפלגה שלנו נכנסת לכנסת הבאה. בבחירות האחרונות השתמשנו באג'נדה של די לסחיטה החרדית אם לומר את האמת זה לא עבד זה כבר לא בשיח הציבורי. אבל זה לא אומר שאין לשינוי תפקיד במגרש הפוליטי יש הרבה מאוד דברים ששינוי יכולה לתרום למשל-חינוך או מדע ומחקר לדאוג לסטודנטים לדעתי על שינוי לשנות את הגישה מאנטי חרדית ולעסוק יותר בנושאים שהעלתי

asafz8

New member
הממ

אחרי שנשנה את שינוי ונעיף את המשנים הסוררים אולי יהיה אפשר לנסות ולהתמודד שוב. עם תקציב של 800,000 שקל זה קצת בלתי אפשרי. בעיקר לאחר הפורענות והבזבוז הנוראי בכספי המפלגה בבחירות האחרונות. פשוט יש אנשים במפלגה הזו שהאידיאולוגיה פחות חשובה להם מכסף והם מעדיפים להעסיק את עצמם על חשבון כספי המפלגה בזמן בו היא בשפל הכי גדול שהיה לה מאז הקמתה.

Goldust

New member
מה דעתך על האפשרות של קריאה

לחזור למפלגה לאלה שהביאו אותה להישאר בכנסת?

לגולדסט שלום

זאת תהיה טעות להחזיר את הח"כים שפרשו הם הוכיחו שאינם נאמנים למפלגה וברגע שהם מפסידים או פוחדים להפסיד הם יעזבו את המפלגה לטובת הכסא. היו ח"כים שמאוד אהבתי לפני העזיבה ואכזבו אותי אולם זה שייך לעבר אני מתנגד לחזרה ל כל נוטש באשר הוא

gershon17

New member
למי איכפת??

למה אתה חושב שמעניין אותי עם מישהו נאמן למפלגה או לא? אותי מעניינת נאמנות לרעיונות ולעקרונות, לא למפלגה כזו או אחרת. המפלגה היא בסך הכל כלי, היא לא מטרה בפני עצמה.

גרשון117 אלו שעזבו לא נאמנים בכלל

מחנה זנברג עבר לליכוד שהוא פרו חרדים כך גם מחנה פורז שהקים מפלגה זהה חץ שהמצע שלה הייתה זהה וזה רק הרס לאידיאולוגיה אזרחים רבים לא ידעו מה לבחור. כך שאני לא רואה כל סיבה שהם יחזרו

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

זו הדרך היחידה לחזור. פורז לראשות "שינוי". תמיר.

לתמיר שלום

אסור שפורז יחזור לשינוי כשהוא הפסיד ללוונטל הוא עזב במקום להתמודד למספר 3. זה מה שהרוב החליט והוא היה צריך להתמודד אבל ככה זה אצל דיקטטור אסור להחזיר את שינוי לידי הדיקטטור. לוונטל יותר ראויי ממנו להיות יו"ר

asafz8

New member
טחחחחח

לוינטל לא ראוי מאף אדם שהיה בשינוי לעמוד בראשות המפלגה.

לאסף שלום

רון ראוי להמשיך לעבמוד בראשות המפלגה. הוא עמד ברגעים הקשים במערכת הבחירות שהתרחשו באשמת יריביו שלא ידעו לקבל את הכרעת הרוב עקרון חשוב בדמו'. תוצאות הבחירות לא אשמתו צרי לתת לו צאנס נוסף

לאסף שלום

שינוי חייבת להתמודד, שינוי התשובה לחילוני. מה שכן אני מסכים אתך שהתפקדת אם רוצים לשנות צריך לעשות זאת מבפנים כולי תקווה שיהיו עוד אנשים כמוך. אבל כמו שרשמתי חייבים להתמודד בעל מקרה אסור לשאיר את הציבור החילוני חסר הגנה

gershon17

New member
טוב, בעצם אל תרוצו

נגמרו לשינוי הנושאים לרוץ עליהם. נתניהו לקח את כל הנושא הכלכלי (כולל הקצבאות), שרון הראה שגם הליכוד יכול להחשב מרכז מדיני - לשינוי לא נותר מקום להיות בו. ועכשיו נשאלת השאלה - למה בעצם לטרוח ולשקם? בשביל מה?

יש הבדל בין שינוי לליכוד

בנו' הכלכלי נתניהו פעל כשורה אני מסכים אך בנו' הבטחוני יש הבדל שרון ביצע את ההתנתקות וראינו מה עשו המורדים. כמו כן הליכוד נגד החזרת רמת הגולן, למה שאני אבחר בליכוד אם אני שמאלני בטחונית

למעלה